!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι πουστιες σας εχουν κανει και τι επιπτωση ειχε στη ζωη σας;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Τι πουστιες σας εχουν κανει και τι επιπτωση ειχε στη ζωη σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Nameless Ghoul έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:05
enaon έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:04
Nameless Ghoul έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:03 Εγώ έχω κάνει, δεν το κρύβω και δεν ντρέπομαι. Πάντα σε στόχους που το άξιζαν. Και θα ξανακάνω αν χρειαστεί.
μπρούς, εσυ;
Ε;
έχεις μπάτλερ;
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Όχι (τι προσπαθείς να πεις χριστιανέ μου;)
Άβαταρ μέλους
enaon

οτι αν δεν έχεις μπάτλερ, δεν σε λένε μπάτμαν, οπότε αυτό που λες δεν είναι δικαιοσύνη, μαλακία είναι, μην το κάνεις :)
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Nameless Ghoul έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:10 Όχι (τι προσπαθείς να πεις χριστιανέ μου;)
Εικόνα
Nameless Ghoul

enaon έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:12 οτι αν δεν έχεις μπάτλερ, δεν σε λένε μπάτμαν, οπότε αυτό που λες δεν είναι δικαιοσύνη, μαλακία είναι, μην το κάνεις :)
Μα, δεν είπα ότι το κάνω για δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη θα ήταν να τους σπάσω τα μούτρα, όχι να τους κάνω πουστιά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Nameless Ghoul έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:17 Μα, δεν είπα ότι το κάνω για δικαιοσύνη. Για εκδίκηση το έκανα.
αυτή η δυσάρεστη στιγμή, που χρησιμοποιείς μία γλώσσα που οι έννοιες βγάζουν νόημα για να γίνεις παράλογος.

τεσπα, για το δίκαιο και εσύ δουλεύεις. :)

υγ. το άλλαξες λίγο και δεν σε πρόλαβα, το ίδιο λέμε πάντως, οκ :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 11 Μάιος 2018, 19:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Nameless Ghoul έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:17
enaon έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:12 οτι αν δεν έχεις μπάτλερ, δεν σε λένε μπάτμαν, οπότε αυτό που λες δεν είναι δικαιοσύνη, μαλακία είναι, μην το κάνεις :)
Μα, δεν είπα ότι το κάνω για δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη θα ήταν να τους σπάσω τα μούτρα, όχι να τους κάνω πουστιά.
σου παίξανε πουστιά πρώτα αυτοί σωστά;απλά εκδίκηση πήρες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2018, 21:35 Κάποτε με φιλοξενούσε ένας καλός φίλος, πολλά χρόνια μεγαλύτερός μου. Με φιλοξενούσε όσο έκανα στην πόλη του ένα σεμινάριο, για να μην ψάχνω για σπίτι κλπ. Η γυναίκα του έφτιαχνε κάθε μέρα φαγητό, με πήγαινε με το αμάξι στα σεμινάρια, και το απόγευμα με έπαιρνε η κόρη τους (22 ετών) με το μηχανάκι. Έκανα μια ψιλοκατάσταση με την κόρη του. Ζήλεψε η μικρή του κόρη (19 ετών) και μου την έπεσε, και άρχισα να την πηδάω κι αυτήν. Πολύ γρήγορα τα έφτιαξα και με τη γυναίκα του, 52 ετών. Κάθε πρωί που αυτός πήγαινε στη δουλειά , η κυρία ερχόταν στο δωμάτιό μου και με άδειαζε. Τα βράδια πηδούσα τις κόρες. Αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι ο γιος, 24 ετών, που υπηρετούσε, και θα ερχόταν με άδεια, ήταν γκέι. Κάτι ψιλοσυνέβη και με αυτόν, αλλά επιφανειακά. Ήταν μόνο σεξ, κανένα αίσθημα. Τελικά ο φίλος μου (60 ετών) δεν άντεξε, και μου εξομολογήθηκε τον έρωτά του. Ήθελε να τον πηδάω στο αμάξι, σε έρημες παραλίες, ακόμα και σε τουαλέτα κινηματογράφου. Αυτά όλα κράτησαν 3 μήνες. Μετά έπρεπε να φύγω. Στο αποχαιρετιστήριο τραπέζι φάγαμε έξω, σε ένα εστιατόριο. Ήρθε ο λογαριασμός, είπα, θα πληρώσω εγώ, (ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την 3μηνη ζεστή φιλοξενία και διευκολύνσεις) και περίμενα ότι θα λέγαν όχι, ας τα μοιραστούμε, θα έπαιζα τον δύσκολο, αλλά θα πληρώναν κι αυτοί κάτι. Τελικά χαμογέλασαν και είπαν αμέσως, ευχαριστούμε, και με άφησαν να πληρώσω. Πούστικο φέρσιμο, μετά από τόσα που τους πρόσφερα.
Δυνατός σκελετός σεναρίου για κινηματογραφική ταινία αλλά να γυριστεί Ευρώπη - Ιταλία - Μιλάνο θεωρώ ότι θα ηταν ταμάμ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δεν ξέρω τι να θεωρήσω πια πουστιά. Αφού αποφάσισα να μπλέξω με συγγενείς (ακόμη και γονείς), να γυρίσω στην Ελλάδα από την Γερμανία, το πλήρωσα πολύ ακριβά. Οι "Ναζίδες" θα μου είχαν προσφέρει καλή ζωή χωρίς πουστιές.
Την διευθύντριά μου δεν θα την σούταραν ποτέ γιατί η δουλειά ήταν η ζωή της. Φάση να χτυπάει 10ωρα και 12ωρα για να μην πάει σπίτι.
Αυτή που έκανε την βλακεία, δεν ήταν η προϊσταμένη μου, αλλά η προϊσταμένη μου την υποστήριξε επειδή είχε χοντρό βύσμα μάλλον κατευθείαν από βουλή, έτσι έλεγαν.
Η όλη φάση έκανε τους πάντες να προσέχουν, καλό αυτό, αλλά κάποιοι με θεώρησαν καρφί. Στους περισσότερους πέρασε με τον καιρό.
Αλλά αυτή ακόμα και τώρα όποτε με βλέπει αγριεύει η μούρη της, λες και δεν είναι αρκετά άσχημη από φυσικού της.
Ωχ Παναγία μου ελληνικό δημόσιο.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:19
Οποιοσδηποτε κανει πουστια μπορει να ισχυριστει οτι κατι του εφταιξε ο αλλος. Ακομα και ο μαφιοζος λεει "με στραβοκοιταξε".
Άβαταρ μέλους
enaon

Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:50 Δυνατός σκελετός σεναρίου για κινηματογραφική ταινία αλλά να γυριστεί Ευρώπη - Ιταλία - Μιλάνο θεωρώ ότι θα ηταν ταμάμ.
πολύ καλό, ο πρωταγωνιστής να είναι Γερμανός, και η ταινία διακριτικά να πραγματεύεται την έμφυτη αίσθηση αχαριστίας που έχουν οι νότιοι, σε ηθικό πλαίσιο.
Άβαταρ μέλους
enaon

πάντως ρε παιδιά εδώ να παρατηρήσουμε την σημασία των λέξεων/όρων, σε αντίθεση με τις λέξεις/νοήματα. :)

Στην κρήτη πχ, έχουν την βεντέτα. Αν είχαν την αντεκδίκηση ώς δίκαιο της εκδίκησης που δικαίωσε την αδικία, ίσως ο εγκέφαλος να μην μπορούσε να εκτελέσει τριπλή πιρουέτα, να έτρωγε τα μουτρα του και να σταμάταγε τις βλακείες.

Αλλα η βεντέτα, ακούγεται μιά χαρά, πολύ πιο εύκολο να είμαστε δίκαιοι έτσι.
Nameless Ghoul

Ορέστης 35 έγραψε: 11 Μάιος 2018, 21:09

Οποιοσδηποτε κανει πουστια μπορει να ισχυριστει οτι κατι του εφταιξε ο αλλος. Ακομα και ο μαφιοζος λεει "με στραβοκοιταξε".
Εγώ δεν "ισχυρίζομαι". Σε κάθε περίπτωση μπορώ να αποδείξω. Και δεν πρόκειται απλά για στραβοκοίταγμα, εννοείται.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enaon έγραψε: 11 Μάιος 2018, 21:11
Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:50 Δυνατός σκελετός σεναρίου για κινηματογραφική ταινία αλλά να γυριστεί Ευρώπη - Ιταλία - Μιλάνο θεωρώ ότι θα ηταν ταμάμ.
πολύ καλό, ο πρωταγωνιστής να είναι Γερμανός, και η ταινία διακριτικά να πραγματεύεται την έμφυτη αίσθηση αχαριστίας που έχουν οι νότιοι, σε ηθικό πλαίσιο.
Ο γιος να εκφράζει δραματικά το αδιέξοδο της τέχνης.
Εκείνος, που σαν νεαρός αστός ήξερε να θαυμάζει παρέα με τον νεαρό άγγελο τα έργα του Francis Bacon (όπως και η μητέρα διάβαζε ποιήματα του Rimbaud, του άλλου ομοφυλόφιλου και «καταραμένου» σαν τον Bacon – και τον Pasolini – καλλιτέχνη), δεν μπορεί να δημιουργήσει ο ίδιος, παρά υποκατάστατα τέχνης.
Ομολογεί ότι οι νέοι καλλιτέχνες είναι υποχρεωμένοι να γεννήσουν νέες τεχνικές, ώστε να προκύψουν νέα κριτήρια και να μην είναι δυνατή η σύγκριση με το παρελθόν και κατά συνέπεια να μπορούν έτσι να συγκαλύψουν την πλήρη γύμνια και αδυναμία τους.

:003: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Nameless Ghoul έγραψε: 11 Μάιος 2018, 21:26
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Μάιος 2018, 21:09

Εγώ δεν "ισχυρίζομαι". Σε κάθε περίπτωση μπορώ να αποδείξω. Και δεν πρόκειται απλά για στραβοκοίταγμα, εννοείται.
Υποκειμενικα ειναι ολα. Αυτο που θεωρεις εσυ λογο εκδικησης αλλος το θεωρει αμελητεο και αντιστροφα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”