!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένα ερώτημα προς τους παντρεμένους...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ένα ερώτημα προς τους παντρεμένους...
καημενε Μπακαλη 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Al Bundy
Γιατί καημένε; Επειδή λέω την αλήθεια;
Ποτέ δεν ήμασταν φίλοι...την κυνήγησα, την έβγαλα γκόμενα, την έκανα γυναίκα μου, την έκανα μάνα των παιδιώ ν μου αλλά φίλοι δεν γίναμε ποτέ!
Υπερβολές. Είσασταν φίλοι.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Ε ναι...
Ότι μετά από τέτοια μέρα θα έχεις και κουράγιο για σεξ; 8 στις 10 όχι. Εκτός κι αν έχεις εύκολη δουλειά και τα παιδιά δε σου βγάζουν την πίστηCecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2019, 02:08 Μετά από 10ωρο δουλειάς.
Με κάνα δυο παιδιά.
Με μαγειρέματα και καθαρίσματα και διαβάσματα και ό,τι άλλο.
Αντί να κάνεις το σταυρό σου μπας και ξεκλέψεις κάνα τέταρτο για λίγο σεχ, να κάθεσαι να πλακώνεσαι;;;;;
ΌΟΟΟΟΟΟχι ρε παιδιά αδικία από το θεό.
Πότε αποχώρησε ρε παιδιά η Σεσιλι;
Για μένα έτσι ήταν οι πρώτοι μήνεςΟργισμένος έγραψε: 04 Φεβ 2019, 17:02
δΕΝ θα ξεχασω ποτε την πρωτη νυχτα με το βρεφος σπιτι (το οποιο προσεχαν οι 2 γιαγιάδες στο υπνοδωματιο).
Ηθελα να φωναξω βοηθεια αλλα δεν μπορουσα καθως ειχα γεμισει το σωμα μου με ενα μαυρο υγρο που περιειχε τρομο αγωνια και απελπισια.![]()
Να ρωτήσω και κάτι άλλο...όλοι οι παντρεμένοι εδώ είχατε βοήθεια; Μάνα, πεθερά, κάποιον τρίτο, χρήμα, κάτι;
Athina__P έγραψε: 10 Φεβ 2019, 20:14
Δεν κατάλαβα, ποιος σου πήρε τη μπουκιά από το στόμα εσένα;![]()
![]()
Έχω κάποιες σκέψεις για τη γενιά αυτή. Ναι, έζησε καλά σχετικά και δεν ξέρω για τις κυρίες που αναφέρεις, αλλά οι γυναίκες που ξέρω δεν ήταν πέσε πίτα να σε φάω και δεν φεσώσανε κανέναν. Βγήκαν στην αγορά εργασίας με προσόντα. Επίσης, ο τότε τρόπος ζωής έμεινε σαν ιδανικό, τι θα πει θα σκίσουμε τα μνημόνια; Και θα ζούμε πώς;
Κοίτα γύρω σου. Οι άνω των 30, ίσως ανεξαρτήτως παιδιών, δεν πολυβγαίνουν πια. Μια στο τόσο. Τι κάνουν σπίτι; Ε, δεν τους γεμίζει όλους αυτό να κάθονται σπίτι. Ο καθένας αν τυχόν ανακαλύψει τι του φταίει, μπορεί να βρει διεξόδους. Μερικοί τις βρίσκουν σε ξενοδοχεία διαμονής.
Πιστεύω ότι το να μη βλέπεις ανθρώπους ενήλικες εκτός δουλειάς καθημερινά, ειδικά αν η δουλειά δεν είναι η σούπερ κοινωνική, είναι ένα πρόβλημα. Από το δημοτικό και πέρα τα παιδιά δεν έχουν πολλά κοινά να πείτε. Πιο πολλά θα πείτε όταν είναι ξέρω γω στο προνήπιο. Κάποιες και κάποιους τους γεμίζει η αλληλεπίδραση να κρατάνε το βιβλίο της ιστορίας να λέει το παιδί το μάθημα.
Λίγο πολύ πάντως έτσι ζουν όλοι οι άνθρωποι στις πολιτισμένες χώρες! Θα μου πεις και να μην κάνεις αυτό, τι θα κάνεις όσο τα χρόνια περνάνε;
Το δεν έζησαν καθόλου δεν με εκφράζει. Ίσα ίσα έχω ζήσει ΚΑΡΓΑ, ευτυχώς![]()
![]()
Για αυτό και ώρες ώρες στενοχωριέμαι λίγο για τις διεξόδους που διαφαίνονται για όλους σιγά σιγά. Θα μου πεις έτσι είναι η ζωή, εξελίσσονται τα πράγματα...
Όταν μπήκαμε στο τούνελ με τα παιδιά έβγαιναν και οι 30-70, όλο έξω ήταν! Αυτό προσωπικά με εξέπληξε. Όταν συνειδητοποίησα ότι έμεινε πίσω μια εποχή που δεν τελείωνε το έξω στα 30! Αυτά είναι ανάμνηση πια! Πολλοί οι λόγοι που άλλαξε αυτό. Βασικά οι γιαγιάδες πήγαν σε θέραπιστς και τους είπαν να μην προσέχουν εγγόνια, αλλά να κάνουν τη ζωή τους, ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Και οι παρέες που θα έβγαιναν, έσπασαν στην πορεία γιατί ανά πάσα στιγμή δεν υπήρχε γιαγιά για όλους και ήταν πολλή φασαρία να κανονίζεις.
Για να απαντήσω και στο θέμα, εχθροί γίνονται συνήθως αυτοί που έχουν πλάσει μια εικόνα για τον άλλον που δεν είναι πραγματική. Στην πορεία συνειδητοποιούν ότι δεν είναι έτσι κι επειδή το Εγώ τους είναι τεράστιο φταίει πάντα ο άλλος κι όχι ο ίδιος μου μυθοποιεί. Ρόλο παίζει και η δύσκολη οικονομική κατάσταση, η ρουτίνα, το να σκίζεται ο ένας να κρατήσει την οικογένεια κι ο άλλος να ξυνεται, η έλλειψη σεβασμού στον κόπο του άλλου. Τα πράγματα είναι καλύτερα σε φάσεις όπου υπάρχει χημεία στον έρωτα αλλά κι ένα φιλικό μπακράουντ.
Σας λέμε θα σας φροντίσουμε και δεν το πιστεύετε. Σας λέμε θα κάνουμε οτι περνάει απ το χέρι μας για εσάς και δεν το δέχεστε. Ακόμα και όταν σας λέμε οτι σας εκτιμάμε και θα θέλαμε να κάνουμε οικογένεια μαζί σας. Πάλι.Naida έγραψε: 20 Απρ 2019, 23:15Όχι. Όλοι οι άνθρωποι είναι ισχυρογνώμονες και πεισματάρηδες. Όλοι,όλοι,όλοι. Κανείς δεν αλλάζει γνώμη επειδή θα του το πει ο άλλος. Και γιατί να κάνω αυτό που θες εσύ και όχι αυτό που θέλω εγώ. Δηλαδή γιατί;Cloud87 έγραψε: 20 Απρ 2019, 23:11
Είστε λίγο πεισματάρες και ισχυρογνώμονες. Πρέπει να το παραδεχτείς.
Δεν εννοώ εσένα προσωπικά, εννοώ γενικά.
-
talaipwros
Αντικειμενικά αί γυναίκαι γκρινιάζουν και αυτό είναι ζήτημα
Τι λες; Μας κάνετε τέτοια τιμή; Μεγάλη συγκίνηση.Cloud87 έγραψε: 21 Απρ 2019, 00:24Σας λέμε θα σας φροντίσουμε και δεν το πιστεύετε. Σας λέμε θα κάνουμε οτι περνάει απ το χέρι μας για εσάς και δεν το δέχεστε. Ακόμα και όταν σας λέμε οτι σας εκτιμάμε και θα θέλαμε να κάνουμε οικογένεια μαζί σας. Πάλι.Naida έγραψε: 20 Απρ 2019, 23:15Όχι. Όλοι οι άνθρωποι είναι ισχυρογνώμονες και πεισματάρηδες. Όλοι,όλοι,όλοι. Κανείς δεν αλλάζει γνώμη επειδή θα του το πει ο άλλος. Και γιατί να κάνω αυτό που θες εσύ και όχι αυτό που θέλω εγώ. Δηλαδή γιατί;Cloud87 έγραψε: 20 Απρ 2019, 23:11
Είστε λίγο πεισματάρες και ισχυρογνώμονες. Πρέπει να το παραδεχτείς.
Συνήθως αυτές οι νοοτροπίες κρύβουν τεράστια κτητικότητα και παθολογική ζήλεια. Δεν είναι απαραίτητα κακό αν υπάρχει ισορροπία.
Όχι συγκριμένα εσύ. Γενικότερα μιλάω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι έτσι είμαι εγώ. Τη γυναίκα μου και μπατζάρια μου τα θέλω μόνο δικά μου.Naida έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:28Τι λες; Μας κάνετε τέτοια τιμή; Μεγάλη συγκίνηση.Cloud87 έγραψε: 21 Απρ 2019, 00:24Σας λέμε θα σας φροντίσουμε και δεν το πιστεύετε. Σας λέμε θα κάνουμε οτι περνάει απ το χέρι μας για εσάς και δεν το δέχεστε. Ακόμα και όταν σας λέμε οτι σας εκτιμάμε και θα θέλαμε να κάνουμε οικογένεια μαζί σας. Πάλι.Naida έγραψε: 20 Απρ 2019, 23:15
Όχι. Όλοι οι άνθρωποι είναι ισχυρογνώμονες και πεισματάρηδες. Όλοι,όλοι,όλοι. Κανείς δεν αλλάζει γνώμη επειδή θα του το πει ο άλλος. Και γιατί να κάνω αυτό που θες εσύ και όχι αυτό που θέλω εγώ. Δηλαδή γιατί;
Συνήθως αυτές οι νοοτροπίες κρύβουν τεράστια κτητικότητα και παθολογική ζήλεια. Δεν είναι απαραίτητα κακό αν υπάρχει ισορροπία.
Όχι που θα 'σουνα αλλιώςCloud87 έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:31Ναι έτσι είμαι εγώ. Τη γυναίκα μου και μπατζάρια μου τα θέλω μόνο δικά μου.Naida έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:28Τι λες; Μας κάνετε τέτοια τιμή; Μεγάλη συγκίνηση.Cloud87 έγραψε: 21 Απρ 2019, 00:24
Σας λέμε θα σας φροντίσουμε και δεν το πιστεύετε. Σας λέμε θα κάνουμε οτι περνάει απ το χέρι μας για εσάς και δεν το δέχεστε. Ακόμα και όταν σας λέμε οτι σας εκτιμάμε και θα θέλαμε να κάνουμε οικογένεια μαζί σας. Πάλι.
Να της μετράς και τις ανάσες που παίρνει μη τυχόν και πάρει καμία έξτρα και δεν ξέρεις τον λόγο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτούς τους μεταμοντερνισμούς της καλής κοινωνίας που θέλουν να πλασάρουν τη γυναίκα τους απο δω και από κεί και να χαίρονται που τελικά προτιμάει μόνο αυτούς και έχει παιδιά μαζί τους ποτέ δεν τους κατάλαβα.Naida έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:32Όχι που θα 'σουνα αλλιώςCloud87 έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:31Ναι έτσι είμαι εγώ. Τη γυναίκα μου και μπατζάρια μου τα θέλω μόνο δικά μου.Naida έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:28
Τι λες; Μας κάνετε τέτοια τιμή; Μεγάλη συγκίνηση.
Όχι συγκριμένα εσύ. Γενικότερα μιλάω.![]()
Να της μετράς και τις ανάσες που παίρνει μη τυχόν και πάρει καμία έξτρα και δεν ξέρεις τον λόγο;
Τι είναι να την πλασάρει από δω κι από κει; Α ναι ξέχασα κτήμα του.Cloud87 έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:36Αυτούς τους μεταμοντερνισμούς της καλής κοινωνίας που θέλουν να πλασάρουν τη γυναίκα τους απο δω και από κεί και να χαίρονται που τελικά προτιμάει μόνο αυτούς και έχει παιδιά μαζί τους ποτέ δεν τους κατάλαβα.
Το να είναι η γυναίκα ανεξάρτητη και να έχει τ' αυτονόητα στην ζωή της, όπως πχ το να βγει με τις φίλες της ή με τους συναδελφους-ισες από τη δουλειά, πάει να πει ότι ψάχνεται να βρει γκόμενο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι όμορφες γυναίκες συγκαταλέγονται ανάμεσα στα αποκτήματα των επιτυχημένων ανδρών τους. Μη με απογοητεύεις τώρα και έχω στηρίξει όλες τις ελπίδες μου πάνω σου...Naida έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:44Τι είναι να την πλασάρει από δω κι από κει; Α ναι ξέχασα κτήμα του.Cloud87 έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:36Αυτούς τους μεταμοντερνισμούς της καλής κοινωνίας που θέλουν να πλασάρουν τη γυναίκα τους απο δω και από κεί και να χαίρονται που τελικά προτιμάει μόνο αυτούς και έχει παιδιά μαζί τους ποτέ δεν τους κατάλαβα.Naida έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:32
Όχι που θα 'σουνα αλλιώς![]()
Το να είναι η γυναίκα ανεξάρτητη και να έχει τ' αυτονόητα στην ζωή της, όπως πχ το να βγει με τις φίλες της ή με τους συναδελφους-ισες από τη δουλειά, πάει να πει ότι ψάχνεται να βρει γκόμενο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 209 Απαντήσεις
- 5058 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
-
- 46 Απαντήσεις