!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποίον φορουμίτην θα κάματε πρόταση;
Re: Σε ποίον φορουμίτην θα κάματε πρόταση;
Η Ναιδα δε χρειάζεται βοήθεια
Εγώ χρειάζομαι λίγο, που το θέμα της "συγγνώμης" το κοπανας παντού εδώ και 2 μερες, δε βαρέθηκες; εγώ σκέφτομαι να βάλω να πιω κάτι και δεν πίνω να φανταστεις
Εγώ χρειάζομαι λίγο, που το θέμα της "συγγνώμης" το κοπανας παντού εδώ και 2 μερες, δε βαρέθηκες; εγώ σκέφτομαι να βάλω να πιω κάτι και δεν πίνω να φανταστεις
το ήξερα οτι με κορόιδεψε πριν, τελικά θέλει να μιλήσουμε αλλά απλά ντρέπεται, θα επιμείνω. Σε ευχαριστούμε, και εγώ και εκείνη, αν δεν ήσουν εσύ να κάνεις την παράθεση που τα ξεκίνησε όλα τίποτα δεν θα ειχε συμβεί, θα ήταν ακόμα όπως πρίν, χάλια.Ίφιδα έγραψε: 21 Απρ 2019, 00:15 Η Ναιδα δε χρειάζεται βοήθεια
τεσπα, τα καταφέραμε και επικοινωνήσαμε έστω και έτσι, συγνώμη νάιδα μου αλήθεια.
Δεν θα το λεγα. Μου αρέσουν και οι μεγάλες ηλικίες.LEONAS έγραψε: 20 Απρ 2019, 08:17Natasha έγραψε: 20 Απρ 2019, 03:15 Θα έκανα πρόταση (για σχέση, όχι για γάμο) στον ΓΕΣΑΡ, συμφωνούμε σε πολλά και μου αρέσει ο δυναμισμός του. Είναι πολύ νεότερός μου, αλλά δεν έχω θέμα με την ηλικία.
Που είναι όμως άραγε; Έχει πολύ καιρό να γράψει στο φόρουμ. Που είσαι ΓΕΣΑΡ;
Τεκνατζους;
"Άχρι καιρού..."
- hellegennes
Προσπαθώ εδώ και ώρα να ανεβάσω φωτογραφία που να κεντράρει στο σώβρακό μου αλλά μου βγάζει error - reduce size, παρότι η φωτογραφία είναι μερικά kbytes. Οπότε αποφάσισα να είμαι πιο κύριος σήμερα και να βάλω το πάνω μισό της φωτογραφίας (παράξενο, εδώ δεν βγάζει μήνυμα ότι είναι πολύ μεγάλη).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τεχνικό θέμα μοιάζει, θα θέλει να το λύσει η ντόντ μάλλον.hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2019, 00:50 μου βγάζει error - reduce size, παρότι η φωτογραφία είναι μερικά kbytes.
- hellegennes
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, όπου δεν είδα να αυξάνεται η δημοτικότητά μου, παρά τις προσπάθειές μου, αποφάσισα να αλλάξω το ψευδώνυμό μου από Hellegennes σε Πληγωμένος Μπακάλης, με το κατάλληλο άβαταρ, βεβαίως....:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το δέχομαιenaon έγραψε: 21 Απρ 2019, 00:18το ήξερα οτι με κορόιδεψε πριν, τελικά θέλει να μιλήσουμε αλλά απλά ντρέπεται, θα επιμείνω. Σε ευχαριστούμε, και εγώ και εκείνη, αν δεν ήσουν εσύ να κάνεις την παράθεση που τα ξεκίνησε όλα τίποτα δεν θα ειχε συμβεί, θα ήταν ακόμα όπως πρίν, χάλια.Ίφιδα έγραψε: 21 Απρ 2019, 00:15 Η Ναιδα δε χρειάζεται βοήθεια
τεσπα, τα καταφέραμε και επικοινωνήσαμε έστω και έτσι, συγνώμη νάιδα μου αλήθεια.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Al Bundy
hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2019, 03:27
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, όπου δεν είδα να αυξάνεται η δημοτικότητά μου, παρά τις προσπάθειές μου, αποφάσισα να αλλάξω το ψευδώνυμό μου από Hellegennes σε Πληγωμένος Ανδρισμός, με το κατάλληλο άβαταρ, βεβαίως....:
Natasha έγραψε: 21 Απρ 2019, 00:46Δεν θα το λεγα. Μου αρέσουν και οι μεγάλες ηλικίες.LEONAS έγραψε: 20 Απρ 2019, 08:17Natasha έγραψε: 20 Απρ 2019, 03:15 Θα έκανα πρόταση (για σχέση, όχι για γάμο) στον ΓΕΣΑΡ, συμφωνούμε σε πολλά και μου αρέσει ο δυναμισμός του. Είναι πολύ νεότερός μου, αλλά δεν έχω θέμα με την ηλικία.
Που είναι όμως άραγε; Έχει πολύ καιρό να γράψει στο φόρουμ. Που είσαι ΓΕΣΑΡ;
Τεκνατζους;
Τώρα μάλιστα
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Ωωωω μωρέ ματάκιαhellegennes έγραψε: 21 Απρ 2019, 03:27
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, όπου δεν είδα να αυξάνεται η δημοτικότητά μου, παρά τις προσπάθειές μου, αποφάσισα να αλλάξω το ψευδώνυμό μου από Hellegennes σε Πληγωμένος Μπακάλης, με το κατάλληλο άβαταρ, βεβαίως....:
![]()
Ψηφίστε το παιδί ρε καρχιες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Μην μασάς, εσύ θα πάρεις τον καλύτερο!Naida έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:43Εισαι ο πρώτος που δέχεταιΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:36Ευχαριστω Naida! Εισαι η πρωτη που μου ειπε i do εστω και ετσι!Naida έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:14
Εγώ θα σε παντρευόμουν εικονικά![]()
Θα μαζεύαμε λεφτά στο γάμο από τους καλεσμένους μας, θα τα μοιραζόμασταν και μετά θα ζούσαμε σαν ευτυχισμένο ζευγάρι αλλά στην ουσία θα συγκατοικούσαμε και θα έκανε ο καθένας τη ζωή του![]()
Δεν ειναι κακη ιδεα και εγω ετσι το φανταστηκα
Ανετα γιορταζαμε και χρυση επετειο![]()
Υ.Γ. Χελυ,κάνε tinder ρε συ. Θραύση θα κάνεις
Συγχαρητήρια για το μαγαζί, Hell.
Kιμπάρης.
Kιμπάρης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πράγματι.
Εγω φανταζόμουνα κάτι τέτοιο:

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Παρέ ύφος όπου το μάτι θα ναι παιχνιδιάρικο και στο χειλάκι θα αχνοφαίνεται ενα χαμογελάκι-μειδίαμα. Στάση σώματος "επιθετική" να γέρνει λίγο προς τα μπροστά.hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2019, 03:27
![]()
Ωραίο μαγαζί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 21 Απρ 2019, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υπερκουλτουριάρης
Ωραιος,εχει και βοτανα - μπαχαρικα που καταναλωνω στην μαγειρικη μου!
Αν ειναι κεντρο η ανατολικα, θα ψωνιζουμε απο αυτον.
Θα του βρουμε και νυφη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 971 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-