!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπακογιάννη:"Το 2015 ήμασταν έτοιμοι για μεγάλο συνασπισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Αν γίνουν μια σάρκα, ποιός θα ντυθεί νυφούλα?

1. Η ΝΔ, άλλωστε έχει εμπειρία όταν ντύθηκε νυφούλα με προίκα για το πασοκ.
8
62%
2. Ο σύριζα, άλλωστε είναι πΧιό τζέντερ φλούιντ.
3
23%
3. Δε μ' απασχολεί, για 'μενα όλα είναι αριθμοί, σύζυγος 1 και σύζυγος 2.
2
15%
4. Είναι ο γούντεντ και ήρθα να σας πώ για μίλφ και αΒγά, και μόλις τώρα μου τελείωσαν οι μίλφ.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 13

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Re: Μπακογιάννη:"Το 2015 ήμασταν έτοιμοι για μεγάλο συνασπισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

southern έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:13 Σκασμός χιτλερικε που λερώνεις τον πατριωτισμό
Τράβα από εδώ μωρή κεμαλική πατσαβούρα που θα μιλήσεις και για πατριωτισμό.

ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΣΤΟΥ ΝΕΝΕΚΟΥ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΛΟΤΣΙΑ
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

εγω συμφωνω και παλι με τον αδωνιδα και για αυτα που ελεγε για την ΕΕ :lol:

προσκυνησες ρε αδωνι? :smt005:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:15 Με ποιό δικαίωμα τους αποκαλείς χιτλερικούς και ναζιστές?
Είναι μακράν ο πιο ανόητος και κουτοπόνηρος προπαγανδιστής της ΝΔ που έχω δει ποτέ μου. Αρχικά προσπαθούσ ενα το παίξει "ταλαντευόμενος με τη ΧΑ εθνικιστής", μετά "άλλαξε γνώμη" κι έγινε "δεξιός" που ψαχνόταν με διάφορους ανύπαρκτους κι εν τέλει έκανε μια ακόμη κωλοτούμα και εκδηλώθηκε, στηρίζοντας με πάθος το πραγματικό του κόμμα, τη ΝΔ, φτάνοντας στο σημείο να καταφέρεται αισχρά εναντίον της ΧΑ, την οποία μέχρι πριν 5 εβδομάδες άφηνε να εννοηθεί πως..."έπαιζε να την ψηφίσει"!

Πες μου, έχεις δει καλύτερο προπαγανδιστή της ΝΔ απο αυτόν; Δεν δικαιούται ένα νόμπελ ανοησίας ο άνθρωπος; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 20 Απρ 2019, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Golden Age έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:20
Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:15 Με ποιό δικαίωμα τους αποκαλείς χιτλερικούς και ναζιστές?
Είναι μαμράν ο πιο ανόητος και κουτοπόνηρος προπαγανδιστής της ΝΔ που έχω δει ποτέ μου. Αρχικά προσπαθούσ ενα το παίξει "ταλαντευόμενος με τη ΧΑ εθνικιστής", μετά "άλλαξε γνώμη" κι έγινε "δεξιός" που ψαχνόταν με διάφορους ανύπαρκτους κι εν τέλει έκανε μια ακόμη κωλοτούμα και εκδηλώθηκε, στηρίζοντας με πάθος το πραγματικό του κόμμα, τη ΝΔ, φτάνοντας στο σημείο να καταφέρεται αισχρά εναντίον της ΧΑ, την οποία μέχρι πριν 5 εβδομάδες άφηνε να εννοηθεί πως..."έπαιζε να την ψηφίσει"!

Πες μου, έχεις δει καλύτερο προπαγανδιστή της ΝΔ απο αυτόν; Δεν δικαιούται ένα νόμπελ ανοησίας ο άνθρωπος; :lol:
Αυτό το στυλάκι "ήμουν αρχικά για ΧΑ, αλλά δε μάρέσει πλέον, βρωμάνε τα ποδάρια τους και πρέπει να στηρίξομε ΝΔ να φύγει ο σύριζα", κλπ, είναι πολύ εκνευριστικό.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Golden Age έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:20 Είναι μακράν ο πιο ανόητος και κουτοπόνηρος προπαγανδιστής της ΝΔ που έχω δει ποτέ μου. Αρχικά προσπαθούσε να το παίξει "ταλαντευόμενος με τη ΧΑ εθνικιστής", μετά "άλλαξε γνώμη" κι έγινε "δεξιός" που ψαχνόταν με διάφορους ανύπαρκτους κι εν τέλει έκανε μια ακόμη κωλοτούμπα και εκδηλώθηκε, στηρίζοντας με πάθος το πραγματικό του κόμμα, τη ΝΔ, φτάνοντας στο σημείο να καταφέρεται αισχρά εναντίον της ΧΑ, την οποία μέχρι πριν 5 εβδομάδες άφηνε να εννοηθεί πως..."έπαιζε να την ψηφίσει"!

Πες μου, έχεις δει καλύτερο προπαγανδιστή της ΝΔ από αυτόν; Δεν δικαιούται ένα νόμπελ ανοησίας ο άνθρωπος; :lol:
:smt023
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:22
Είναι μαμράν ο πιο ανόητος και κουτοπόνηρος προπαγανδιστής της ΝΔ που έχω δει ποτέ μου. Αρχικά προσπαθούσ ενα το παίξει "ταλαντευόμενος με τη ΧΑ εθνικιστής", μετά "άλλαξε γνώμη" κι έγινε "δεξιός" που ψαχνόταν με διάφορους ανύπαρκτους κι εν τέλει έκανε μια ακόμη κωλοτούμα και εκδηλώθηκε, στηρίζοντας με πάθος το πραγματικό του κόμμα, τη ΝΔ, φτάνοντας στο σημείο να καταφέρεται αισχρά εναντίον της ΧΑ, την οποία μέχρι πριν 5 εβδομάδες άφηνε να εννοηθεί πως..."έπαιζε να την ψηφίσει"!

Αυτό το στυλάκι "ήμουν αρχικά για ΧΑ, αλλά δε μάρέσει πλέον, βρωμάνε τα ποδάρια τους και πρέπει να στηρίξομε ΝΔ να φύγει ο σύριζα", κλπ, είναι πολύ εκνευριστικό.

Τι "δεν μ' αρέσει πλέον"; Αυτά είναι "last year". Μέσα σε 5 βδομάδες "μεταλλάχθηκε" (εκδηλώθηκε) τόσο που μιλά για "γερμανόψυχους" και "καρκινώματα του πατρωτισμού" και ταυτόχρονα φυσικά τονίζει την "αναγακιότητα της ψήφου στη ΝΔ (αφού πλέον δεν του κάνουν ούτε αυτοί τους οποίους δήθεν "ήθελε να ψηφίσει", επειδή..."τον είχε απογοητεύσει η ΧΑ). :lol:

Έχεις ξαναδεί τέτοιο προπαγανδιστή της ΝΔ; :lol:

Ούτε καν για δεξιά πτέρυγα της ΝΔ δεν με πείθει. Δεν αποκλείω να 'ναι παντενταρισμένος νεοφίλ που νομίζει ότι απευθύνεται σε αφελείς, σαν τους ψηφοφόρους ψηφοφόρους του κόμματος που έχει συνηθίσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 20 Απρ 2019, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ζέχνει χρυσαυγιτοσυριζίλα εδώ μέσα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Golden Age έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:25
Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:22

Τι "δεν μ' αρέσει πλέον"; Αυτά είναι "last year". Μέσα σε 5 βδομάδες "μεταλλάχθηκε" (εκδηλώθηκε) τόσο που μιλά για "γερμανόψυχους" και "καρκινώματα του πατρωτισμού" και ταυτόχρονα φυσικά τονίζει την "αναγακιότητα της ψήφου στη ΝΔ (αφού πλέον δεν του κάνουν ούτε αυτοί τους οποίους δήθεν "ήθελε να ψηφίσει", επειδή..."τον είχε απογοητεύσει η ΧΑ). :lol:

Έχεις ξαναδεί τέτοιο προπαγανδιστή της ΝΔ; :lol:

Ούτε καν για δεξιά πτέρυγα της ΝΔ δεν με πείθει. Δεν αποκλείω να 'ναι παντενταρισμένος νεοφίλ που νομίζει ότι απευθύνεται σε αφελείς, σαν τους ψηφοφόρους ψηφοφόρους του κόμματος που έχει συνηθίσει.
Έχω την αίσθηση πάντως οτι αρχικά το πήγαινε λάου λάου να μαζέψει κόσμο, και όταν είδε οτι δεν βγήκε (το κατάλαβαν όλοι) εκνευρίστηκε και άρχισε να κράζει.
Ζέχνει χρυσαυγιτοσυριζίλα εδώ μέσα
Α, ρε πόντικα, πολύ θα γελάσω να σ' αφήσει φέσι η ΜΚΟ τα νοίκια, και να παίρνεις τηλέφωνο τη ΧΑ από απόκρυψη για να βγάλει έξω τους "προσφυγούληδες".
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:30 Έχω την αίσθηση πάντως οτι αρχικά το πήγαινε λάου λάου να μαζέψει κόσμο, και όταν είδε οτι δεν βγήκε (το κατάλαβαν όλοι) εκνευρίστηκε και άρχισε να κράζει.
:smt023
Α, ρε πόντικα, πολύ θα γελάσω να σ' αφήσει φέσι η ΜΚΟ τα νοίκια, και να παίρνεις τηλέφωνο τη ΧΑ από απόκρυψη για να βγάλει έξω τους "προσφυγούληδες".
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Και να τον βάλουν να τραγουδάει τον ύμνο της ΧΑ στο τηλέφωνο και να τον ηχογραφούν,για να του κάνουν το χατήρι να τους βγάλουν.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Γάταρος έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:15
southern έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:11 κανένα τεμενα σε υμνητή του Χίτλερ κάνατε σήμερα;
Κοίτα πώς το τουρλώνει το κωλαράκι του ο Τούρκος (ο Καιρίδης λέει ότι οι Καραμανλήδες είναι Τούρκοι) υμνητής του Κεμάλ. Αυτοί είστε.

Εικόνα
ο χιτλερικος δεν δικαιούται να μιλά
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

southern έγραψε: 20 Απρ 2019, 23:28 ο χιτλερικος δεν δικαιούται να μιλά
Ο κεμαλικός δεν δικαιούται να μιλά. Παιδί των Οθωμανών. Ηττημένε του 1829.
Άβαταρ μέλους
southern

Γάταρος έγραψε: 20 Απρ 2019, 23:31
southern έγραψε: 20 Απρ 2019, 23:28 ο χιτλερικος δεν δικαιούται να μιλά
Ο κεμαλικός δεν δικαιούται να μιλά. Παιδί των Οθωμανών. Ηττημένε του 1829.
Εγώ είμαι χριστιανός ορθόδοξος και μιλάω ελληνικά. Είμαι καστανό ξανθός με πράσινα μάτια. Λες να είμαι οθωμανος; Ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης δείχνουν πιο ανατολίτες από ότι εγώ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

southern έγραψε: 20 Απρ 2019, 23:35 Εγώ είμαι χριστιανός ορθόδοξος και μιλάω ελληνικά. Είμαι καστανό ξανθός με πράσινα μάτια. Λες να είμαι οθωμανος; Ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης δείχνουν πιο ανατολίτες από ότι εγώ.
Ο Καιρίδης είπε ότι είστε παιδιά των Οθωμανών. Είπε ότι οι Καραμανλήδες είναι Τούρκοι κι όταν εκλέξατε Τούρκο πρόεδρο στο κόμμα σας ως πρωθυπουργός πήγε και προσκυνούσε τον Κεμάλ. Κεμαλικός είσαι και παιδί των Οθωμανών. Και στην Τουρκία υπάρχουν παιδιά των Οθωμανών που είναι ξανθοί με γαλάζια μάτια, δεν έχει να λέει.
Άβαταρ μέλους
southern

Γάταρος έγραψε: 20 Απρ 2019, 23:38
southern έγραψε: 20 Απρ 2019, 23:35 Εγώ είμαι χριστιανός ορθόδοξος και μιλάω ελληνικά. Είμαι καστανό ξανθός με πράσινα μάτια. Λες να είμαι οθωμανος; Ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης δείχνουν πιο ανατολίτες από ότι εγώ.
Ο Καιρίδης είπε ότι είστε παιδιά των Οθωμανών. Είπε ότι οι Καραμανλήδες είναι Τούρκοι κι όταν εκλέξατε Τούρκο πρόεδρο στο κόμμα σας ως πρωθυπουργός πήγε και προσκυνούσε τον Κεμάλ. Κεμαλικός είσαι και παιδί των Οθωμανών. Και στην Τουρκία υπάρχουν παιδιά των Οθωμανών που είναι ξανθοί με γαλάζια μάτια, δεν έχει να λέει.
είμαι χριστιανός ορθόδοξος άνθρωπε. Γερμανοψυχε δυσφημιστη του πατριωτισμού
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”