τα νύχια ευτυχώς δεν μπαίνουν τόσο βαθιά, αλλά νομίζω δεν υπάρχει θέμα αν είναι μολυσμενα ή όχι, σαν κουνούπι πρέπει να είναι απο την αντίδραση που κάνει το δέρμα μας. Πάντως μην παίρνεις εμένα σοβαρά σε αυτά, δεν ξέρω, δεν ρωτάω καν, μου αρέσει να προσπαθώ να καταλάβω κάνοντας λάθη συχνά. Έχω χτυπήσει τόσες φορές που ο πόνος της πληγής έχει διαφορά από εκείνον της μόλυνσης νομίζω, οπότε όταν λέμε οτι οι γάτες είναι καθαρά ζωάκια, χαμογελάω.ST48410 έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:16 Ενδιαφέρον. Και για τα νύχια τι ισχύει; Ένας φίλος έχει πάρει γάτο στον πιτσιρικά του και το παιδί είναι μέσα στις νυχιές. Το γατί δεν είναι επιθετικό αλλά πολύ παιχνιδιάρικο. Κάτι πήγα να πω - δεν ξέρεις εσύ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
Re: Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εγω πεταω ενα κουζινομαχαιρο που εχω αλλα μονο στην δουλεια οταν δεν εχω ιντερνετ.vantono έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:39ρε φίλε εισαι σοβαρός ή με δουλεύεις? Ξέρεις πολλά φυσιολογικά άτομα να πετάνε μαχαίρια σε στοχους στα μπαλκόνια τους ή στα σπίτια τους μεσα? Εγώ μικρός ειχα στοχους και πετουσα βελάκια απ οσο θυμαμαι, όχι μαχαιρια! Σοβαρευτείτε δηλαδή, γαμώ το κερατό μου που θα με τρελάνετε απογευματιάτικα. Σε λιγο θα βγω κι εγω ο τρελος που αυτό το "μαχαίρια σε στοχους", μονο εγω το πρόσεξα απο δω μεσα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:35Το πρόκειται για "οξύθυμο άτομο" τεκμηριώνεται με το πετούσε μαχαίρια σε στόχο στο μπαλκόνι του(δεν θυμάμαι να απαγορεύεται από τον νόμο);vantono έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:29
Δικαίως είναι κατηγορούμενος ο άλλος, φοσίλαρε. Εκτός κι αν σου ξέφυγε κι αυτο, μεσα απ το αρθρο:
Δεν μπορώ να ξέρω τι μέρος του λόγους ήταν η πιτμπουλού, αν γνώριζε απο σκυλιά μαχητικής ράτσας ή απλως ηταν μια καγκούρισσα που εβγαλε βόλτα το σκυλί του κάγκουρα γκόμενου, αλλά ο δράστης απ οτι διαβάζω μιλάμε για φουλ κουνημένο άτομο που οπλοφορούσε κιόλας. Μπουζούριασμα και πούλο, ένας παρανοικός λιγότερος! Αν εφτασε στο σημείο να μην φοβηθεί έναν άλυτο εκπαιδευμένο φονιά οπως λετε, με 4 πόδια και κοφτερά σαγονια, και να τον κατασφάξει με τόση εν ψυχρώ άνεση, φανταστείτε τί θα μπορούσε να κάνει σε εναν οποιοδήποτε άνθρωπο (που είτε τον στραβοκοιτούσε, είτε εκαναν εναν εντονο διάλογο για παρκινγκ).
Κατά τα λοιπά, μπουζούριασμα στα όρια της ισόβιας στο μαλάκα φονιά, στείρωση στην ηλίθια πιτμπουλού που κυκλοφορεί ενα σκυλί μαχητικής ράτσας χωρις λουρί και φήμωτρο και ζηταει απο τους αλλους να περιμενουν να το δεσει, και RIP στο σκυλάκι που έγινε Ιφιγένεια στα χέρια του παρανοικού φονιά, πριν γινει καποιος άλλος ανθρωπος, στη θεση του σκυλιού. Και συνεχίζουμε το Σάββατό μας.
Για όνομα του Θεού!
Φυσιολογικοτατο σπορ ειναι.
πάντως παιδιά δεν έγινε κάτι περίεργο για να το συζητάμε, 4 ζωάκια βρέθηκαν στον δρόμο και εκείνο που είχε τα πιο επικίνδυνα όπλα πάνω του πράγματι ήταν εκείνο που σκότωσε, δεν έγινε κάτι παράλογο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τελικά τί πηρες;Ερμής έγραψε: 20 Απρ 2019, 19:34 Κάπου εδώ να σημειώσω ότι ευχαριστώ τον Μάγο που μου είπε 2-3 πράγματα για τα Tosa Inu και το έψαξα λίγο παραπάνω όταν σκεφτόμουν να πάρω σκυλί φύλακα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Al Bundy
Την Ζωή Κωνσταντοπούλου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:30Τελικά τί πηρες;Ερμής έγραψε: 20 Απρ 2019, 19:34 Κάπου εδώ να σημειώσω ότι ευχαριστώ τον Μάγο που μου είπε 2-3 πράγματα για τα Tosa Inu και το έψαξα λίγο παραπάνω όταν σκεφτόμουν να πάρω σκυλί φύλακα.
-
stergiosbik
Σουζα τ αλογακι!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:30Τελικά τί πηρες;Ερμής έγραψε: 20 Απρ 2019, 19:34 Κάπου εδώ να σημειώσω ότι ευχαριστώ τον Μάγο που μου είπε 2-3 πράγματα για τα Tosa Inu και το έψαξα λίγο παραπάνω όταν σκεφτόμουν να πάρω σκυλί φύλακα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Συνήθως γατιά που δε μεγαλώνουν με μάνα γάτα και αδερφάκια γατιά (δλδ παρατημένα ως επί το πλείστον) δεν μαθαίνουν να παίζουν κόσμια και για αυτό γρατζουνάνε παραπάνω από όσο πρέπει. Ο δικός μας ήταν τέτοιος και τα χέρια μου ήτανε μονίμως σαν στέικ ταρτάρ
Τελικά δε πήραμε κάτι γιατί έφυγα και εγώ από το πατρικό και ποιος θα νταντευε δύο σκυλια. Έμεινε μόνο του το πιτ μπουλ, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πιο ακακο και από αρνί του γάλακτος στη σουβλαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:30Τελικά τί πηρες;Ερμής έγραψε: 20 Απρ 2019, 19:34 Κάπου εδώ να σημειώσω ότι ευχαριστώ τον Μάγο που μου είπε 2-3 πράγματα για τα Tosa Inu και το έψαξα λίγο παραπάνω όταν σκεφτόμουν να πάρω σκυλί φύλακα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
εγώ συμφωνώ οτι εκείνη το ζει αληθινά, ελπίζω να ξέρεις οτι δεν είναι έτσι βέβαια στην πράξη, την θεωρούμε κούκου, ένα απο τα πιο πλούσια συναισθήματα που έχω ζήσει είναι η απόκλιση της αντίληψης του περίγυρου και της αίσθησης του ενός όταν χάνει ένα ζώο, έχω κάνει τρομερό μαύρο χιούμορ με τον θάνατο του σκύλου μου για να θρηνήσω με ηρεμία στην ασφάλεια του δυνατού γέλιου.gassim έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:18 Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όσοι δεν έχουν κατοικίδια είναι οτι ο ιδιοκτήτης του ζώου έχει δημιουργήσει έναν δεσμό με τον σκύλο ή την γάτα του. Όταν το ζώο πάθει κάτι δεν είναι μόνο το ζώο που πληγώνεται είναι και ο άνθρωπος που έχει αφιερώσει χρόνο και έχει δεθεί. Οκ ένας σκύλος είναι που σκοτώθηκε αλλά για την γυναίκα που είδε να σφαγιάζεται μπροστά στα μάτια της ο σκύλος της που δεν πείραξε κανέναν, είναι κάτι παραπάνω.
Βέβαια και ο άλλος που έχει το πατσαβουράκι κατοικίδιο το θεωρεί. Επειδή το πίτ μπουλ νικάει άμα τα βάλεις να παλέψουν δεν σημαίνει πως το πατσαβουράκι δεν έχει ψυχή. Για να μην μιλήσω για το πόσο δεμένος μπορεί να νιώθει κάποιος με τα άκρα του σώματός του ή με την μούρη του ή με τα παιδιά του ξέρω γω που και σε αυτά έχει αφιερώσει χρόνο να τα μεγαλώσει και έχει δεθεί πια και δεν θα ήθελε να του τα φάει μια αρκούδα ή ένα πιτ μπουλ στο πάρκο. Είναι θέμα προοπτικής.gassim έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:18 Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όσοι δεν έχουν κατοικίδια είναι οτι ο ιδιοκτήτης του ζώου έχει δημιουργήσει έναν δεσμό με τον σκύλο ή την γάτα του. Όταν το ζώο πάθει κάτι δεν είναι μόνο το ζώο που πληγώνεται είναι και ο άνθρωπος που έχει αφιερώσει χρόνο και έχει δεθεί. Οκ ένας σκύλος είναι που σκοτώθηκε αλλά για την γυναίκα που είδε να σφαγιάζεται μπροστά στα μάτια της ο σκύλος της που δεν πείραξε κανέναν, είναι κάτι παραπάνω.
Δηλαδή είναι σχετικά ασφαλές; Δεν τρέχει τίποτα; Το παιδί αγκαλιάζει και φυλάει το γατί ή βάζει τα χέρια στο στόμα ενώ παίζει με αυτό; Όλα Οκ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:34 Συνήθως γατιά που δε μεγαλώνουν με μάνα γάτα και αδερφάκια γατιά (δλδ παρατημένα ως επί το πλείστον) δεν μαθαίνουν να παίζουν κόσμια και για αυτό γρατζουνάνε παραπάνω από όσο πρέπει. Ο δικός μας ήταν τέτοιος και τα χέρια μου ήτανε μονίμως σαν στέικ ταρτάρ
έλα σου λεώ να δούμε το 2ο9, μην σε φοβίζουν τα πυροβόλα,
τί μπορεί να πάει στραβά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 20 Απρ 2019, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
Τελικά μάθαμε γιατί συνουσιαζεται - κατα Οττο- ο ΣΕ;
πλάκα κάνω ερμή, απλά για το γενικό νόημα, σίγουρα υπάρχουν άκακα σκυλιά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Φαντάζομαι ότι αν έχει κάνει όλα τα εμβόλια το γατί και αποπαρασιτώνεται δεν πρέπει να υπάρχει θέμα. Βέβαια, βασικό είναι το αν είναι γάτος εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Εμάς ήταν επαμφοτερίζων, και δεν πάθαμε τίποτα. Αλλά ρώτα κάνα παιδίατρο να είστε σίγουροιST48410 έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:45Δηλαδή είναι σχετικά ασφαλές; Δεν τρέχει τίποτα; Το παιδί αγκαλιάζει και φυλάει το γατί ή βάζει τα χέρια στο στόμα ενώ παίζει με αυτό; Όλα Οκ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:34 Συνήθως γατιά που δε μεγαλώνουν με μάνα γάτα και αδερφάκια γατιά (δλδ παρατημένα ως επί το πλείστον) δεν μαθαίνουν να παίζουν κόσμια και για αυτό γρατζουνάνε παραπάνω από όσο πρέπει. Ο δικός μας ήταν τέτοιος και τα χέρια μου ήτανε μονίμως σαν στέικ ταρτάρ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 287 Απαντήσεις
- 7829 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian