!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
Re: Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
Πτυσσόμενα γκλομπ και μαχαίρια πολυ θα ηθελα να δω πως θα τα δικαιολογήσετε η πως θα σας χρησιμευσουν οι υπερηχοι αν σας την πέσουν διποδα σκυλιά .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Ποιάς μαλακιας μας και ποια αποτελέσματα;Al Bundy έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:53Από τα αποτελέσματα της μαλακίας σας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είχα και ροντβαιλερ και πιτμπουλ , μάλλον δεν είμαι καλά 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Έχεις δίκιο.brb και tyt έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:07Αποκάλεσα ''τύπο'' τον δολοφόνο του σκύλου κι εσύ με αποκαλείς έτσι. Δεν ξέρω αν είσαι εσύ ο τύπος που το έκανε.Feindflug έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:01Δεν ισχύει τύπε.brb και tyt έγραψε: 20 Απρ 2019, 15:58
Το κακό γι' αυτόν είναι ότι υπάρχουν μάρτυρες.
Κατά τα άλλα τιμωρείται αυστηρά (ευτυχώς) η κακοποίηση ζώου, πόσω μάλλον η δολοφονία του. Επίσης ο τύπος οπλοφορούσε (αν είναι πάνω από κάποια εκατοστά το μαχαίρι).
Εδώ λέει για 12 εκατοστά, αλλού για 9. http://www.amynastospiti.gr/einai-nomim ... xairi-mou/
Εγώ ξέρω άτομο από ΙΕΚ μαγειρικής που του έδωσαν πριν επτά χρόνια χαρτί-άδεια για να μεταφέρει το μεγάλο μαχαίρι που έχουν όλοι οι σεφ (αν έχεις δει εκπομπή μαγειρικής το έχεις δει σίγουρα).
Εμάς μας είχαν προειδοποιήσει ως φοιτητές να κουβαλάμε πάντα το φοιτητικό πάσο ,ακόμα και εμάς που χρησιμοποιούσαμε το πολυτεκνικό επειδή μας συνέφερε περισσότερο - επειδή κουβαλούσαμε πριόνια για τα εργαστήρια - ώστε σε περίπτωση ελέγχου να μπορούμε να το αποδείξουμε ότι κυκλοφορούμε με αυτά λόγω μαθήματος.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
enterprise-psi έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:53ΕννοείταιGherschaagk έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:51Με τη μηχανή ήσουν;;enterprise-psi έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:50 Μαλακες ήθελα να σας δω , στρίβω σε ένα πέρασμα προς Χαλίκι και μου την πέφτουν 7 ποιμενικά![]()
Καλά πέρασες. Εφόσον είσαι ζωντανός, να ξέρεις δεν ήθελαν να σε τεμαχίσουν. Απλά βσριόντουσαν και είπαν να παίξουν λίγο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άμα είναι να μας την πεσουνε, προσωπικά δε θα με νοιάζει που δε θα μπορώ να τα δικαιολογήσω αργότεραΑγις έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:57 Πτυσσόμενα γκλομπ και μαχαίρια πολυ θα ηθελα να δω πως θα τα δικαιολογήσετε η πως θα σας χρησιμευσουν οι υπερηχοι αν σας την πέσουν διποδα σκυλιά .
-
Al Bundy
https://www.google.com/search?rlz=1C1AV ... bKpIrTVPEMOtto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:57Ποιάς μαλακιας μας και ποια αποτελέσματα;
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:58Έχεις δίκιο.brb και tyt έγραψε: 20 Απρ 2019, 16:07Αποκάλεσα ''τύπο'' τον δολοφόνο του σκύλου κι εσύ με αποκαλείς έτσι. Δεν ξέρω αν είσαι εσύ ο τύπος που το έκανε.
Εδώ λέει για 12 εκατοστά, αλλού για 9. http://www.amynastospiti.gr/einai-nomim ... xairi-mou/
Εγώ ξέρω άτομο από ΙΕΚ μαγειρικής που του έδωσαν πριν επτά χρόνια χαρτί-άδεια για να μεταφέρει το μεγάλο μαχαίρι που έχουν όλοι οι σεφ (αν έχεις δει εκπομπή μαγειρικής το έχεις δει σίγουρα).
Εμάς μας είχαν προειδοποιήσει ως φοιτητές να κουβαλάμε πάντα το φοιτητικό πάσο ,ακόμα και εμάς που χρησιμοποιούσαμε το πολυτεκνικό επειδή μας συνέφερε περισσότερο - επειδή κουβαλούσαμε πριόνια για τα εργαστήρια - ώστε σε περίπτωση ελέγχου να μπορούμε να το αποδείξουμε ότι κυκλοφορούμε με αυτά λόγω μαθήματος.
φοιτητής είμαι κυρ μπάτσε μου!!!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
εχω καποια εμπειρια απο σκυλακια για αυτο θα σχολιασω λιγα που θεωρω οτι καλο ειναι να τα γραψω για να μην διαδιδονται μαλλον λανθασμενες αποψεις.
τα σκυλια δεν χρειαζεται να τα κοπανας στο κεφαλι γιατι εχουν σκληρο κρανιο και δεν θα καταφερεις τιποτα.
τα ραβδια δεν τα εχουμε για να ραβδιζουμε τους σκυλους αλλα για να κανουμε μια κινηση σαν να θελουμε να τους τρυπησουμε διαφορετικα παλι δεν θα καταλαβουν τιποτα.
αμα καποιος σκυλος δαγκωνει καποιον και θελουμε οποσδηποτε να βοηθησουμε, η λυση ειναι να παμε απο πισω και να τον καβαλησουμε και υστερα να του σφιξουμε τον λαιμο σαν να θελουμε να τον πνιξουμε. κανενα σκυλι δεν αντιστεκεται σε αυτη την ενεργεια και σταματα να δαγκωνει την ιδια στιγμη.
αμα δαγκωνει εμας μπορουμε να το πιασουμε απο τα αυτια αν εχει, και να τα στριψουμε αλλα αν δεν μπορουμε να το κανουμε μπορουμε να πεσουμε πανω στο σωμα του σαν να θελουμε να το κανουμε πιττα. τα σκυλια εχουν δυνατα σαγονια αλλα αδυνατα ολα τα αλλα κοκκαλα που σπανε ευκολα για αυτο αλλωστε δεν χρησιμοποιουν νυχια οπως τα αιλουροειδη.
τελος δεν υπαρχει κανεις λογος ενας αντρας να βοηθησει μια αγνωστη γυναικα αμα την κυνηγα ενας σκυλος. αυτη στην θεση μας δεν θα το εκανε ποτε
οχι μονο μονη της αλλα ουτε και 10 μαζι
αυτα τα λιγα
τα σκυλια δεν χρειαζεται να τα κοπανας στο κεφαλι γιατι εχουν σκληρο κρανιο και δεν θα καταφερεις τιποτα.
τα ραβδια δεν τα εχουμε για να ραβδιζουμε τους σκυλους αλλα για να κανουμε μια κινηση σαν να θελουμε να τους τρυπησουμε διαφορετικα παλι δεν θα καταλαβουν τιποτα.
αμα καποιος σκυλος δαγκωνει καποιον και θελουμε οποσδηποτε να βοηθησουμε, η λυση ειναι να παμε απο πισω και να τον καβαλησουμε και υστερα να του σφιξουμε τον λαιμο σαν να θελουμε να τον πνιξουμε. κανενα σκυλι δεν αντιστεκεται σε αυτη την ενεργεια και σταματα να δαγκωνει την ιδια στιγμη.
αμα δαγκωνει εμας μπορουμε να το πιασουμε απο τα αυτια αν εχει, και να τα στριψουμε αλλα αν δεν μπορουμε να το κανουμε μπορουμε να πεσουμε πανω στο σωμα του σαν να θελουμε να το κανουμε πιττα. τα σκυλια εχουν δυνατα σαγονια αλλα αδυνατα ολα τα αλλα κοκκαλα που σπανε ευκολα για αυτο αλλωστε δεν χρησιμοποιουν νυχια οπως τα αιλουροειδη.
τελος δεν υπαρχει κανεις λογος ενας αντρας να βοηθησει μια αγνωστη γυναικα αμα την κυνηγα ενας σκυλος. αυτη στην θεση μας δεν θα το εκανε ποτε
οχι μονο μονη της αλλα ουτε και 10 μαζι
αυτα τα λιγα
σημασία έχει που το ξεπέρασες πριν φτάσεις σε λιοντάρι που είναι τόσο γλυκούλι όταν σε κοιτάει στα μάτια, σαν μωρό, πολύ καλό.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οι υπέρηχοι είναι σαν θήκη από γυαλιά. Ο άλλος δεν παίρνει χαμπάρι.Αγις έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:57 Πτυσσόμενα γκλομπ και μαχαίρια πολυ θα ηθελα να δω πως θα τα δικαιολογήσετε η πως θα σας χρησιμευσουν οι υπερηχοι αν σας την πέσουν διποδα σκυλιά .
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μιλάμε έγινε χαμός , μας περικυκλώσαν , δεν μπορούσα να φύγω , γαυγιζαν συνέχεια, κατεβαίνω κάτω , γονατίζω, έρχεται το ενα πάνω μου το χαϊδεύω , ζήλεψαν και τα άλλα , χοροπηδούσαν ποιο θα χαιδεψω πρώτο, φάτσες απίστευτεςGherschaagk έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:59![]()
Καλά πέρασες. Εφόσον είσαι ζωντανός, να ξέρεις δεν ήθελαν να σε τεμαχίσουν. Απλά βσριόντουσαν και είπαν να παίξουν λίγο.
The business man whose master plan controls the world each day,
Συμφωνω - αλλα πολυ καλυτερη δουλεια κανεις με το μπαστουνι και δεν χρειάζεται να δικαιολογησεις τπτ.Ίφιδα έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:59Άμα είναι να μας την πεσουνε, προσωπικά δε θα με νοιάζει που δε θα μπορώ να τα δικαιολογήσω αργότεραΑγις έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:57 Πτυσσόμενα γκλομπ και μαχαίρια πολυ θα ηθελα να δω πως θα τα δικαιολογήσετε η πως θα σας χρησιμευσουν οι υπερηχοι αν σας την πέσουν διποδα σκυλιά .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Al Bundy
Όχι, δεν ήσουν.
Και ευτυχώς που δεν έχεις πλέον και μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πες όμως ότι του έβαλες δάχτυλο πρώταenterprise-psi έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:03Μιλάμε έγινε χαμός , μας περικυκλώσαν , δεν μπορούσα να φύγω , γαυγιζαν συνέχεια, κατεβαίνω κάτω , γονατίζω, έρχεται το ενα πάνω μου το χαϊδεύω , ζήλεψαν και τα άλλα , χοροπηδούσαν ποιο θα χαιδεψω πρώτο, φάτσες απίστευτεςGherschaagk έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:59![]()
Καλά πέρασες. Εφόσον είσαι ζωντανός, να ξέρεις δεν ήθελαν να σε τεμαχίσουν. Απλά βσριόντουσαν και είπαν να παίξουν λίγο.![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 287 Απαντήσεις
- 7779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian