Το επεσήμανα. Εντός πόλης. Τι σχέση έχουν οι σημερινοί άνθρωποι των πόλεων με τους προγόνους μας που χρησιμοποιούσαν σκυλιά στην στέπα; Εκτός από γενετική, καμία άλλη.Chilloutbuddy έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:50ήταν να μην κάνει ο πρώτος τη μαλακίαΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:44Κάποιοι έπεισαν ορισμένους αφελείς ότι το να έχεις σκύλο εντός πόλης είναι ύψιστο δείγμα ζωοφιλίας. Φυσικά, είναι μια ολόκληρη βιομηχανία από πίσω που οικονομάει αρκετά εκατομμύρια το χρόνο.stergiosbik έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:32
Δεν εισαι φιλοζωος εσυ;
Ειναι δυνατον να θελεις τα ζωα να ζουν μια φυσιολογικη ζωη;
Να εχουν την απλα τους αντι για 4 τοιχους με 2 βολτες την ημερα;
Να αναπαραγονται κανονικα αντι να τα στειρωνουν;
Ντροπη!
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
Re: Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Μαυροβασίλης
σωστά, αντί να κυκλοφορεί με το σπαθί σαν κύριος
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Κάτι άλλα μεγάλα που είναι της μόδας τώρα. Άμα φτάσει στο σημείο ο σκύλος να αρπάξει το παιδί είναι ήδη αργά δυστυχώς, ειδικά τέτοιος σκύλος.Ίφιδα έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:49Τί είν το "Κάνε κόρσο";κανε στην άκρη;Σαμψών έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:46
Άμα έχεις μικρός σκυλί Θεός σχωρέσει το. Άμα είναι κανένα άλλο μεγάλο και μπορεί να ψιλοαμυνθεί ίσως και να μπορέσεις να το βοηθήσεις λίγο με κανα σίδερο ή κάτι βαρύ. Η τελική λύση πάντως είναι όλοι με πιτ μπουλ, ροτβάιλερ, κάνε κόρσο και ας επιβιώσει το δυνατότερο.
Δεν εχω σκυλί, γατί έχω.
Αλλά αν αρπάξει σκύλος κάνα παιδί;
-
Ορέστης 35
Δε φταιει ο σκυλος, φταιει ο ανθρωπος. Και εγω εχω στη γειτονια μου Αλβανους και Ουκρανους με πιτ και αλλα μεγαλοσωμα σκυλια που οχι μονο τα εβαζαν να επιτιθενται στα σκυλια του κοσμου (και τα εβγαζαν και οι γυναικες/γκομενες/κορες τους βολτα, η ειδηση παντα ενοχοποιει τον ανδρα) αλλα μπορει να σε κυνηγουσαν στο τετραγωνο για να σπασουν πλακα. Ποτε ομως δεν διανοηθηκα να επιτεθω στα σκυλια τους. Αυτη ειναι πραξη ανθρωπου που δεν ειναι φιλοζωος.
Μη ρωτησει κανενας γιατι δεν απευθυνθηκα στην αστυνομια.
(υποψιαζομαι δεν θα γινει σοβαρη συζητησησ το θρεντ)
-
stergiosbik
Να το φορας σαν καπελο.Gherschaagk έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:43Το σίδερο του σιδερώματος θα έχω μαζί ή κάτι άλλο; Και πού ακριβώς θα το έχω πάνω μου;stergiosbik έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:21 Κακως παιδευονται.
Του σκας μια στο κεφαλι με ενα βαρυ σιδερο,το αφηνεις στον τοπο και λυνεται το θεμα.
-
stergiosbik
Δεν τα μαθες;Ίφιδα έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:49Τί είν το "Κάνε κόρσο";κανε στην άκρη;Σαμψών έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:46
Άμα έχεις μικρός σκυλί Θεός σχωρέσει το. Άμα είναι κανένα άλλο μεγάλο και μπορεί να ψιλοαμυνθεί ίσως και να μπορέσεις να το βοηθήσεις λίγο με κανα σίδερο ή κάτι βαρύ. Η τελική λύση πάντως είναι όλοι με πιτ μπουλ, ροτβάιλερ, κάνε κόρσο και ας επιβιώσει το δυνατότερο.
Δεν εχω σκυλί, γατί έχω.
Που ζεις εσυ;
Τα σκυλια εχουν μεγαλυτερη αξια απο τα παιδια!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ωραία, θα γυμνάζονται και οι μύες του λαιμού.stergiosbik έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:57Να το φορας σαν καπελο.Gherschaagk έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:43Το σίδερο του σιδερώματος θα έχω μαζί ή κάτι άλλο; Και πού ακριβώς θα το έχω πάνω μου;stergiosbik έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:21 Κακως παιδευονται.
Του σκας μια στο κεφαλι με ενα βαρυ σιδερο,το αφηνεις στον τοπο και λυνεται το θεμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Προφανώς και δεν ήταν πολύ φιλόζωοςΟρέστης 35 έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:56 Δε φταιει ο σκυλος, φταιει ο ανθρωπος. Και εγω εχω στη γειτονια μου Αλβανους και Ουκρανους με πιτ και αλλα μεγαλοσωμα σκυλια που οχι μονο τα εβαζαν να επιτιθενται στα σκυλια του κοσμου (και τα εβγαζαν και οι γυναικες/γκομενες/κορες τους βολτα, η ειδηση παντα ενοχοποιει τον ανδρα) αλλα μπορει να σε κυνηγουσαν στο τετραγωνο για να σπασουν πλακα. Ποτε ομως δεν διανοηθηκα να επιτεθω στα σκυλια τους. Αυτη ειναι πραξη ανθρωπου που δεν ειναι φιλοζωος.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Υπερκουλτουριάρης
Συμφωνώ καταννοώ πως λόγο μοναξιάς ή για να εκτονώσει κάπου την αγάπη του, που και αυτή ανάγκη είναι, ένας άνθρωπος μπορεί να πάρει ένα κανίς,μια γάτα κάτι τέτοιο.
Ένας όμως που παίρνει τέτοια κωλόσκυλα είναι μαλάκας a priori και θα πρέπει να είναι και παράνομος.
-
fagano3
Tι καλα ξηγηθηκε;Πατε καλα;
Η κυρια το ειχε μεν αλυτο αλλα μεσα σε παρκο για σκυλους και δεν αρνηθηκε να το δεσει αλλα ζητησε να μην μπει ο αλλος με το κανις μεχρι να το δεσει.
Ο αλλος ο ψυχακιας,γιατι μονο ψυχακιας κουβαλαει μαζι του τραπεζομαχαιρο στα παρκα,μπηκε με το λουκανικο με ποδια μεσα στο παρκο.
Ουσιαστικα επεδιωξε να του δαγκωσουν το σκυλι για να μπορεσει να μαχαιρωσει το αλλο.
Η κυρια το ειχε μεν αλυτο αλλα μεσα σε παρκο για σκυλους και δεν αρνηθηκε να το δεσει αλλα ζητησε να μην μπει ο αλλος με το κανις μεχρι να το δεσει.
Ο αλλος ο ψυχακιας,γιατι μονο ψυχακιας κουβαλαει μαζι του τραπεζομαχαιρο στα παρκα,μπηκε με το λουκανικο με ποδια μεσα στο παρκο.
Ουσιαστικα επεδιωξε να του δαγκωσουν το σκυλι για να μπορεσει να μαχαιρωσει το αλλο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τραγική ιστορία. Δεν φταίνε τα σκυλάκια, αλλά οι αρχιμαλάκες τα αφεντικά τους
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αυτό το πιτ μπουλ είχε φάει ένα παιδί και κάτι μαλακισμένες έχουν φτιάξει cult για πάρτυ του.stergiosbik έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:59Δεν τα μαθες;Ίφιδα έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:49Τί είν το "Κάνε κόρσο";κανε στην άκρη;Σαμψών έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:46
Δεν εχω σκυλί, γατί έχω.
Που ζεις εσυ;
Τα σκυλια εχουν μεγαλυτερη αξια απο τα παιδια!
https://www.facebook.com/Mickey-the-Pit ... 240621251/
Έχουν επιτεθεί μέχρι και στους γονείς του παιδιού μάλιστα και στο ίδιο το παιδί ονλινε. Αρρώστια είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 287 Απαντήσεις
- 7550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian