Ναι ρε συ για τα φρεάτια έτσι είναι.Ποτέ και κανένας δεν τα καθαρίζει.shrike έγραψε: 11 Μάιος 2018, 09:53Σχεδόν μπροστά στο μαγαζί μου έχει ένα φρεάτιο, μόνιμα βουλωμένο. Για να έρθουν να το καθαρίσουν πρέπει να πάρεις σε δήμο και ΕΥΑΘ 20 φορές τηλέφωνο για να ζητήσεις, να παρακαλέσεις, να απαιτήσεις, να γλείψεις, να απειλήσεις. Στη συνέχεια πρέπει να βάλεις βύσμα, να κάνεις ευχέλαιο, και αν δεν πιάσουν όλα αυτά να κάνεις επίκληση στον Παζούζου με 7 μαύρα κεριά και αίμα από παρθένα αντιλόπη. Κι άμα είσαι πολύ-πολύ τυχερός, μπορεί να εμφανιστούν μετά από κανένα δίμηνο.Λευκός Λύκος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:17 Βγήκε το μεσημέρι στο ράδιο Θεσσαλονϊκη αυτός που είναι υπευθυνος για διάφορες εργασίες του δήμου κτλ.Μεσα στα καθήκοντα του είναι και ο καθαρισμός των φρεατίων.Είπε ότι η πολη έχει 25.000 φρεάτια και κάθε χρόνο καθαριζονται γύρω στις 20.000.Εγώ που λόγω δουλειάς κυκλοφορώ πάρα πολύ με το αμάξι μέσα στην πόλη,δεν έχω δει ποτέ κανέναν να καθαρίζει φρεάτιο.κανέναν.ένα τριμπούρδελο και μισό είναι αυτή η πολη.Αν οι κηφήνες του δημοσίου είχαν τον φόβο της απόλυσης θα ήταν διαφορετική η κατασταση σε πολλούς τομείς.
Χθες πάντως έγινε πανικός. Μου έστειλε φωτογραφίες φίλος από Μοναστηρίου σε ένα σημείο λίγο πριν τον σταθμό και τρόμαξα. Σε υπαίθριο πάρκινγκ υπήρχαν αυτοκίνητα με το νερό να φτάνει μέχρι τη μέση, οι δε δρόμοι ήταν απλώς... πλεύσιμοι. Ο ίδιος φυσικά είχε αποκλειστεί στο κτίριο που βρισκόταν και περίμενε κάτι ώρες για να φύγει.
Δες φωτο από αγιων πάντων στην γέφυρα.Σοκ.δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Μέσα σε αυτόν τον χρόνο όλα μας έχουν κάτσε ρε πούστη μου .Συγκοινωνίες νερό ρεύμα τώρα αυτό. Γάμησε ταhades έγραψε: 11 Μάιος 2018, 09:56 [quote="Λευκός Λύκος" post_id=60592 time=<a href="tel:1526019840">1526019840</a> user_id=139]
Το νερό ακόμη δεν ήρθε.η ευαθ βγάζει συνεχώς γελοίες ανακοινώσεις.
Η πιο άχρηστη υπηρεσια που υπάρχει.
Πάντως οι γελοίοι της ΕΥΑΘ λένε ότι θα έχει νερό από το βράδυ. (ποιος τους εμπιστεύεται όμως )
[/quote]
Έχω προμηθευτεί 10 εξάδες νερό.αυτούς τους αλήτες δεν είναι να τους πιστευεις.