!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μαρινάκης ρίχνει το γάντι στους ζαίους
Re: Ο Μαρινάκης ρίχνει το γάντι στους ζαίους
ο αγώνας του καλού εναντίων του πράσινου κακού που τρώει τον τόπο, συνεχίζεται με κάθε μέσο από τις ολυμπιακές δυνάμεις της χώρας, οε οε οε.

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
Al Bundy
Έρχεται...

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Παιδιά κάντε το λόγκο της Νέας δημοκρατίας κόκκινο και πάμε για την νίκη, παίρνουμε κυβέρνηση απο τώρα στα χαρτιά, άλλα κόλπα, περασμένα ξεχασμένα όλα, πείτε αν είναι να οργανωθούμε.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τον Μαρινάκη, λόγω νταλαβεριών με τον Πειραιώς, δεν τον πάω. Όμως, έψαξα και βρήκα τί μέρος του λόγου είναι οικονομικά.wooded glade έγραψε: 19 Απρ 2019, 14:51 Δηλαδή όσο ο fat boy ξηγιόταν ευρώ στον Syriza δεν υπήρχε Noor1.
Τώρα υπάρχει.
...
Είναι ιδρυτής της Capital Maritime & Trading Corp and its affiliated group of companies are continuing to build out their state-of-the-art fleet, which currently has a total tonnage of approximately 9 million tonnes. A total of 71 vessels including 45 tankers, 19 container carriers and 7 bulk carriers.
Επίσης και με σειρά άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ναυτιλίας.
Έχει νταλαβέρια, σαν μεταφορέας, με κάτι τεράστια οικονομικά σπίτια: BP, Repsol (Spain), Shell, Statoil (Norway), Cargill (USA), Cepsa (Spain), Chevron, CMA-CGM, COSCO (China), Exxon Mobil, HMM (S.Korea), Maersk Line, PEMEX (Mexico), Petrobras (Brazil), Total (France), Rio Tinto, Vale, Vitol, Glencore, MSC etc.
Το Noor1 πιάστηκε με 2 τόνους ηρωίνης αξίας 200 εκ. ευρώ στην πιάτσα, περίπου 100 εκ. στην χοντρική.
Όποιος πιστεύει πως ο χοντρός θα ρισκάριζε για 100 ΨΩΡΟεκ. ευρώ είναι πολύ γελασμένος.
Όποιος πιστεύει ότι τα οικονομικά σπίτια που προανέφερα θα ρισκάριζαν και θα έκαναν μπίζνες με ναρκέμπορο, έστω και ύποπτο, είναι πολύ γελασμένος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:00 Όποιος πιστεύει ότι τα οικονομικά σπίτια που προανέφερα θα ρισκάριζαν
τα ναρκωτικά τα φέρνει ο κύρ μίτσος με το περίπτερο με καΐκι απο την Αφρική, τις Κυριακές που λέει οτι πάει εκκλησία.
τον st48410 μου θύμισες, που είπε οτι ένας μεγαλοδικηγόρος δεν θα έμπλεκε με εκβιασμούς. Λές και γίνεσαι αλλιώς μεγάλος.
- Nandros
Οι μεγαλοδικηγόροι ανακατεύονται για 10-20 εκ. Για τον εν θέματι τα 100 εκ. είναι ψίχουλα ανάξια λόγου.enaon έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:02Nandros έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:00Όποιος πιστεύει ότι τα οικονομικά σπίτια που προανέφερα θα ρισκάριζαν![]()
τα ναρκωτικά τα φέρνει ο κύρ μίτσος με το περίπτερο με καΐκι απο την Αφρική, τις Κυριακές που λέει οτι πάει εκκλησία.
τον στ μου θύμισες, που θεωρεί οτι ένας μεγαλοδικηγόρος δεν θα έμπλεκε με εκβιασμούς. Λές και γίνεσαι αλλιώς μεγάλος.
Δεν φταίω εγώ αν εσύ δεν κατέχεις από ναυτιλιακές μπίζνες και αδυνατείς να πιάσεις το νόημα των γραπτών μου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Δεν μιλάμε για το μόνο καράβι του Ηγέτη/Αρχηγού που είχε ναρκωτικά στην ιστορία της ανθρωπότητας, από τα πολλά είναι ένα που έτυχε να πιάσουν μάλλον, τα άλλα θα είχαν όπλα κλπ.Nandros έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:08 Οι μεγαλοδικηγόροι ανακατεύονται για 10-20 εκ. Για τον εν θέματι τα 100 εκ. είναι ψίχουλα ανάξια λόγου.
Δεν φταίω εγώ αν εσύ δεν κατέχεις από ναυτιλιακές μπίζνες και αδυνατείς να πιάσεις το νόημα των γραπτών μου.
.
πρέπει να υπάρξει συστράτευση όλων των υγειών επιχειρηματικών ομάδων. Είναι ώρα να φωνάξουμε τον κ. Κουτσολιούτσο για να έχουμε την δύναμη της φολι φολί που είναι εισηγμένη στο αμερικάνικο χρηματιστήριο και θα δώσει κύρος, τσιμπάμε με το κύρος.
- Nandros
Δεν θα μας παραθέσεις τις πηγές σου, όπως έκανα εγώ; Ή τα συμπεράσματα σου είναι από το γνωστό πολύ βρώμικο μέρος;enaon έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:13Δεν μιλάμε για το μόνο καράβι του Ηγέτη/Αρχηγού που είχε ναρκωτικά στην ιστορία της ανθρωπότητας, από τα πολλά είναι ένα που έτυχε να πιάσουν μάλλον, τα άλλα θα είχαν όπλα κλπ.Nandros έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:08 Οι μεγαλοδικηγόροι ανακατεύονται για 10-20 εκ. Για τον εν θέματι τα 100 εκ. είναι ψίχουλα ανάξια λόγου.
.
Εαν ειχε πηγες η πληροφοριες δεν θα εγραφε εδω θα ηταν στον πατο του Σαρωνικου να χερεταει τα ψαρια.Nandros έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:28Δεν θα μας παραθέσεις τις πηγές σου, όπως έκανα εγώ; Ή τα συμπεράσματα σου είναι από το γνωστό πολύ βρώμικο μέρος;enaon έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:13Δεν μιλάμε για το μόνο καράβι του Ηγέτη/Αρχηγού που είχε ναρκωτικά στην ιστορία της ανθρωπότητας, από τα πολλά είναι ένα που έτυχε να πιάσουν μάλλον, τα άλλα θα είχαν όπλα κλπ.Nandros έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:08 Οι μεγαλοδικηγόροι ανακατεύονται για 10-20 εκ. Για τον εν θέματι τα 100 εκ. είναι ψίχουλα ανάξια λόγου.
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ποιες πηγές μωρέ, η γνώμη μου ειναι οτι τα ναρκωτικά δεν περνάνε τον ωκεανό με φουσκωτό από το τζάμπο, έρχονται με μεγάλα πλοία, απο πάντα. Εκεί που εσύ αρμένιζες από κάτω κοιμόταν η κοκαΐνη, έτσι είναι η ζωή, περίεργη.
- Nandros
Συνάδελφος του Μαρινάκη στο ναρκεμπόριο και τα ξέρεις τόσο καλά!enaon έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:32 ποιες πηγές μωρέ, η γνώμη μου ειναι οτι τα ναρκωτικά δεν περνάνε τον ωκεανό με φουσκωτό από το τζάμπο, έρχονται με μεγάλα πλοία, απο πάντα. Εκεί που εσύ αρμένιζες από κάτω κοιμόταν η κοκαΐνη, έτσι είναι η ζωή, περίεργη.
.
Νομιζω οτι το βλεπεις λαθος και μου κανει εντυπωση.
Απο κατι γατες Ιμαλαΐων τι νεα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 1487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-