!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΝΕΛ-Πιστοί στους Έλληνες!
Re: ΑΝΕΛ-Πιστοί στους Έλληνες!
Ο πιο μάχιμος ΥΠΑΜ που γνώρισε ποτέ αυτός ο σάπιος τόπος,ανύψωσε το ηθικό του στρατεύματος και έκανε την Ελλάδα κόμβο ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πραγματικό πατριωτικό κόμμα με έναν αρχηγό που "τσαλακώθηκε" στα δύσκολα για να βγάλει την χώρα από την κρίση (όταν οι υπόλοιποι έλεγαν "φέρτε ό,τι σας δώσουν") και έφυγε σαν κύριος όταν παραβιάστηκε η πατριωτική "κόκκινη γραμμή" με το Μακεδονικό. Πού είναι όλοι αυτοί που ούρλιαζαν ότι ο Καμμένος δεν αφήνει την καρέκλα;
Η μοναδική επιλογή για τις εκλογές.
Το αλάνι θα γελάσει τελευταίο...ακόμα μια φορά,against all odds!

- Αρκεσίλαος
Κακώς δεν τον ψηφίζεις, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σημιτοποιηθεί πλέον όπως αποδείχθηκε. Αν μάλιστα, συνεχίσει να στηρίζει τον Κοτζιά πάει να πει ότι προετοιμάζεται για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ... Θα με θυμηθείς, σε λίγο καιρό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτός που ήταν με τον Πάνο.-71 έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:40ΣΥΡΙΖΑ είμαι,αλλά δεν ξεχνώ ότι χωρίς το αναγκαίο καλό δε θα πετυχαίναμε την ηθική ανύψωση αυτού του δύσμοιρου λαού το 2015Αρκεσίλαος έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:34Είσαι γνήσιος πατριώτης-71 έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:24 Αγαπώ τους ΑΝΕΛ και δεν ξεχνώ ότι χωρίς αυτούς δε θα βγάζαμε τη χώρα από τα μνημόνια!!!
ΝΑΙ στους ΑΝΕΛ!!
ΝΑΙ στον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ!![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Πάνος θα μπει στη βουλή γιατί είναι ικανός να επιβιώνει στις πιο αντίξοες πολιτικές συνθήκες![]()
Γεννημένος να σας χώνει κωλοδάκτυλα ρε λέρες νεοφιλελεύθεροι!!!
![]()
Αιτία ελομένου θεός αναίτιος.
- Αρκεσίλαος
Έτσι φίλε!Dasein έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:43 Πραγματικό πατριωτικό κόμμα με έναν αρχηγό που "τσαλακώθηκε" στα δύσκολα για να βγάλει την χώρα από την κρίση (όταν οι υπόλοιποι έλεγαν "φέρτε ό,τι σας δώσουν") και έφυγε σαν κύριος όταν παραβιάστηκε η πατριωτική "κόκκινη γραμμή" με το Μακεδονικό. Πού είναι όλοι αυτοί που ούρλιαζαν ότι ο Καμμένος δεν αφήνει την καρέκλα;
Αιτία ελομένου θεός αναίτιος.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Χεστηκα πανω μου με τετοιο μαχιμι.-71 έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:43 Ο πιο μάχιμος ΥΠΑΜ που γνώρισε ποτέ αυτός ο σάπιος τόπος,ανύψωσε το ηθικό του στρατεύματος και έκανε την Ελλάδα κόμβο ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.
![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Green Beret. Τουλάχιστον.-71 έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:43 Ο πιο μάχιμος ΥΠΑΜ που γνώρισε ποτέ αυτός ο σάπιος τόπος,ανύψωσε το ηθικό του στρατεύματος και έκανε την Ελλάδα κόμβο ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.
![]()
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Εγώ θέλω νίκη Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ και νέο συμβόλαιο με τους ΑΝΕΛ με Πάνο για συγκυβερνήτη.Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές,ούτε οι ΑΝΕΛ είναι εκτός βουλής μέχρι τις επόμενες εκλογές.Το τι λένε κάτι πληρωμένοι ρουφιάνοι του μητσοτάκη δε με απασχολεί στο ελάχιστο.Αρκεσίλαος έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:45 Κακώς δεν τον ψηφίζεις, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σημιτοποιηθεί πλέον όπως αποδείχθηκε. Αν μάλιστα, συνεχίσει να στηρίζει τον Κοτζιά πάει να πει ότι προετοιμάζεται για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ... Θα με θυμηθείς, σε λίγο καιρό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτός που ήταν με τον Πάνο.
Αλέξης-Πάνος για μια Σκανδιναβική Ελλάδα με δυνατό κοινωνικό κράτος και γνήσια,ανεξάρτητη,πατριωτική πολιτική
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -71 την 19 Απρ 2019, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε θα ξεχάσω ποτέ μου πάντως,όταν πριν απολυθώ και αφού ανέλαβε ο Καμμένος πήρε και ξήλωσε όλα τα βυσματούχα σκουπίδια του Σαμαρά και τα ξαπόστειλε παραμεθόριο.Από την αρχή είχε δείξει ότι είναι Άντρας με Άλφα κεφαλαίο.Ο καλύτερος ΥΠΑΜ με διαφορά από το δεύτερο και για χρόνια στελέχη και κληρωτοί που υπηρέτησαν επί των ημερών του θα έχουν να λένε για αυτόν!
Γεια σου Πανάρα γίγαντα,θα είσαι για πάντα ο στρατηλάτης με την καρδιά μικρού παιδιού και το ειλικρινές χαμόγελο.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
comrade Voroshilov approves-71 έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:43 Ο πιο μάχιμος ΥΠΑΜ που γνώρισε ποτέ αυτός ο σάπιος τόπος,ανύψωσε το ηθικό του στρατεύματος και έκανε την Ελλάδα κόμβο ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.
![]()

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jolly Roger την 19 Απρ 2019, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στοιχηματίζω...οτι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε μάχη, χωρίς όρια, given time.-71 έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:53Δε θα ξεχάσω ποτέ μου πάντως,όταν πριν απολυθώ και αφού ανέλαβε ο Καμμένος πήρε και ξήλωσε όλα τα βυσματούχα σκουπίδια του Σαμαρά και τα ξαπόστειλε παραμεθόριο.Από την αρχή είχε δείξει ότι είναι Άντρας με Άλφα κεφαλαίο.Ο καλύτερος ΥΠΑΜ με διαφορά από το δεύτερο και για χρόνια στελέχη και κληρωτοί που υπηρέτησαν επί των ημερών του θα έχουν να λένε για αυτόν!
Γεια σου Πανάρα γίγαντα,θα είσαι για πάντα ο στρατηλάτης με την καρδιά μικρού παιδιού και το ειλικρινές χαμόγελο.![]()
![]()
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Τι είσαι εσύ φίλε;ΑΝΕΛ;Δε σας ξέρω όλους.
-
Jolly Roger
Μάλλον Κουτσούμπα θα το ρίξω αλλά χωρίς να είμαι ή να ήμουν ποτέ περισσικός. Με έπεισε ο Καβαλιέρε.
Έλα στη μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία που έστησε ο Αλέξης,και γω από ΚΚΕ το '12 πήγα ΣΥΡΙΖΑ το '15.Jolly Roger έγραψε: 19 Απρ 2019, 16:16Μάλλον Κουτσούμπα θα το ρίξω αλλά χωρίς να είμαι ή να ήμουν ποτέ περισσικός. Με έπεισε ο Καβαλιέρε.
ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!
-
Jolly Roger
δεν ψήνομαι ρε μαν να ψηφίσω σύριζα. Εδώ δεν ψήθηκα το '12 και το '15 να τους ψηφίσω, που με πρήζανε όλοι ότι είμαι παρωχημένος σεχταριστής επειδή δεν πίστευα ότι ο Nasdaq θα χορεύει καρσιλαμά με το νταούλι του Αλ6, και θα ψηθώ τώρα που κάνει μπαμ ότι πάνε για τακίμιασμα με ΝΔ είτε στο εγγύς είτε στο απώτερο μέλλον;-71 έγραψε: 19 Απρ 2019, 16:22Έλα στη μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία που έστησε ο Αλέξης,και γω από ΚΚΕ το '12 πήγα ΣΥΡΙΖΑ το '15.Jolly Roger έγραψε: 19 Απρ 2019, 16:16Μάλλον Κουτσούμπα θα το ρίξω αλλά χωρίς να είμαι ή να ήμουν ποτέ περισσικός. Με έπεισε ο Καβαλιέρε.
ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 121 Απαντήσεις
- 2615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
-
- 31 Απαντήσεις