!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Δεν έχει αποφασίσει ακόμα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Κάπου είχε ανοίξει ένα νήμα με μνημειώδεις δηλώσεις ο Χέλης γαμώτο, και δεν το βρίσκω τώρα.
Ο έγγαμος βίος με φόρουμιτισσα είναι δύσκολος πάντως. Θα κοιμάσαι τα βράδια και θα αναρωτιέσαι: Θα με φάει απόψε η μέγαιρα;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- shrike
Όχι μόνο θα σε φάει, θα το ποστάρει και στο νήμα "τι μαγείρεψα σήμερα"Cloud87 έγραψε: 19 Απρ 2019, 13:15 Ο έγγαμος βίος με φόρουμιτισσα είναι δύσκολος πάντως. Θα κοιμάσαι τα βράδια και θα αναρωτιέσαι: Θα με φάει απόψε η μέγαιρα;
- hellegennes
Ψάξε «μνημειώδεις».shrike έγραψε: 19 Απρ 2019, 10:58Κάπου είχε ανοίξει ένα νήμα με μνημειώδεις δηλώσεις ο Χέλης γαμώτο, και δεν το βρίσκω τώρα.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εχω να φοβηθώ έτσι από προχτές που ο Nito μου έλεγε για τους καθρεφτες που έβαλα πίσω μου.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
viewtopic.php?f=24&t=4444&hilit=%CE%A0% ... B1#p250486
Φαγώθηκες.enaon έγραψε: 19 Απρ 2019, 00:13 ρε παιδιά κάποιος χριστιανός να ψηφίσει την ντόντ να σώσουμε τα προσχήματα. Θα το βάλουμε και στο νήμα με τις επικίνδυνες πράξεις. Δεν θα μας κάνει να μοιάζουμε χαζοί μπροστά στους φίλους μας είπε, θα είναι σοβαρή.
πραγματικά ντρέπομαι ρε. Ζητώ συγνώμη απο όλο τον κόσμο, τους γονείς μου, τους φίλους, τον δάσκαλο κλπ, δεν είμαστε έτσι εμείς κανονικά, έτυχε. Δεν είμαστε ένα φόρουμ που φοβάται μην μοιάζει η γυναίκα πιο μάγκας από εμάς, έτυχε. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου την έχει σπάσει που δεν ψηφίζω.
- shrike
Ναι βρε συ, αλλά εκεί μιλάει για φάγωμα γουρουνιών, όχι φάγωμα αντρών απ' τις γυν... oh, wait.
Εγώ βλέπω οτι το επίπεδο των φορουμίτισσων δεν είναι καλό γενικά. Οχι σε αυτό το φόρουμ, γενικά. Είναι άπληστες και έχουν μάθει να σκέφτονται με το μουνί τους.shrike έγραψε: 19 Απρ 2019, 19:34Ναι βρε συ, αλλά εκεί μιλάει για φάγωμα γουρουνιών, όχι φάγωμα αντρών απ' τις γυν... oh, wait.don't speak έγραψε: 19 Απρ 2019, 19:13viewtopic.php?f=24&t=4444&hilit=%CE%A0% ... B1#p250486shrike έγραψε: 19 Απρ 2019, 13:33
Όχι μόνο θα σε φάει, θα το ποστάρει και στο νήμα "τι μαγείρεψα σήμερα"
Σαν τίτλος νήματος είναι κάπως πάντωςdon't speak έγραψε: 19 Απρ 2019, 19:13viewtopic.php?f=24&t=4444&hilit=%CE%A0% ... B1#p250486
Φαγώθηκες.enaon έγραψε: 19 Απρ 2019, 00:13 ρε παιδιά κάποιος χριστιανός να ψηφίσει την ντόντ να σώσουμε τα προσχήματα. Θα το βάλουμε και στο νήμα με τις επικίνδυνες πράξεις. Δεν θα μας κάνει να μοιάζουμε χαζοί μπροστά στους φίλους μας είπε, θα είναι σοβαρή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μπράβο ρε σρικε, με γλύτωσες απο τον κόπο να καταλάβω τι μου έγραψε με το φαγώθηκες, γουρούνι με είπε.shrike έγραψε: 19 Απρ 2019, 19:34 Ναι βρε συ, αλλά εκεί μιλάει για φάγωμα γουρουνιών, όχι φάγωμα αντρών απ' τις γυν... oh, wait.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Οκ έτυχε.enaon έγραψε: 19 Απρ 2019, 19:19πραγματικά ντρέπομαι ρε. Ζητώ συγνώμη απο όλο τον κόσμο, τους γονείς μου, τους φίλους, τον δάσκαλο κλπ, δεν είμαστε έτσι εμείς κανονικά, έτυχε. Δεν είμαστε ένα φόρουμ που φοβάται μην μοιάζει η γυναίκα πιο μάγκας από εμάς, έτυχε. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου την έχει σπάσει που δεν ψηφίζω.![]()
Είπα και εγώ μήπως έτυχε και μου έκαναν πρόταση όσοι έκαναν, αλλά τελικά έτυχε που δεν έκαναν οι υπόλοιποι.
Αυτή είναι απάντηση να κοιτάς τον ουρανό και να κάνεις φτου φτου φτου σαν τις κότες, μακάρι στις εκλογές να ψηφίσει πιο συνετά το φορουμάκι μας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
-
- 36 Απαντήσεις