Λογικό μου φαίνεται. Δεν τον έπαιρνε τον Ραπτόπουλο να πει στον συγκεκριμένο ''Έλα να σε πρήξω''.Jolly Roger έγραψε: 19 Απρ 2019, 11:50θυμάμαι γύρω στο '12 σε ραδιοφωνική εκπομπή τον είχε πει ο Ραπτόπουλος "ποντίκι" επειδή τόσα χρόνια δεν είχε κάνει την παραμικρή αντιπολίτευση στους σουπεράδες και όταν πέσανε οι σουπεράδες από τη διοίκηση μπήκε αυτός για να το παίξει σωτήρας, και είχε βγει ο Νικολαΐδης στην τηλεφωνική γραμμή να του ζητήσει εξηγήσεις. Κλασικά ο Ραπτόπουλος τα έκανε πάνω του και άρχισε τα "έλα μωρέ, δεν είπα τίποτα κακό" κλπ.hades έγραψε: 19 Απρ 2019, 11:45 αφού τα έκανε σκατά εμπλεκόμενος στον ΑΡΗ και δεν μπορεί να ξαναέρθει γήπεδο τώρα κατεβαίνει και ευρωβουλευτής
Αυτό που ειπε όμως οτι δεν είναι πολίτες αλλά ακροδεξιοί μου έκανε λίγο. Ρε μαγκίτες αριστεροί που λέει στο Σύνταγμα(που δεν το πιστεύετε και το σέβεστε ) ότι αν ο άλλος είναι ακροδεξιός δεν έχει δικαίωμα διαμαρτυρίας για κάτι που τον ενδιαφέρει .Και αυτό περνάει πολύ στον λόγο και πρέπει να κοπεί .Και σε αυτό ευθύνεται και Νδουλα .Και που λέει ότι αν είσα ακροδεξιός δεν είσαι πολίτης.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρίμα το όνομά σου...
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Κρίμα το όνομά σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 19 Απρ 2019, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
ε ναι, εδώ έκανε την κότα όταν του τη χώθηκε ο Τρέγιας, στο Νικολαΐδη θα έκανε το μάγκα;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 19 Απρ 2019, 12:03Λογικό μου φαίνεται. Δεν τομ έπαιρνε τον Ραπτόπουλο να πει στον συγκεκριμένο ''Έλα να σε πρήξω''.Jolly Roger έγραψε: 19 Απρ 2019, 11:50θυμάμαι γύρω στο '12 σε ραδιοφωνική εκπομπή τον είχε πει ο Ραπτόπουλος "ποντίκι" επειδή τόσα χρόνια δεν είχε κάνει την παραμικρή αντιπολίτευση στους σουπεράδες και όταν πέσανε οι σουπεράδες από τη διοίκηση μπήκε αυτός για να το παίξει σωτήρας, και είχε βγει ο Νικολαΐδης στην τηλεφωνική γραμμή να του ζητήσει εξηγήσεις. Κλασικά ο Ραπτόπουλος τα έκανε πάνω του και άρχισε τα "έλα μωρέ, δεν είπα τίποτα κακό" κλπ.hades έγραψε: 19 Απρ 2019, 11:45 αφού τα έκανε σκατά εμπλεκόμενος στον ΑΡΗ και δεν μπορεί να ξαναέρθει γήπεδο τώρα κατεβαίνει και ευρωβουλευτής
Αυτό που ειπε όμως οτι δεν είναι πολίτες αλλά ακροδεξιοί μου έκανε λίγο. Ρε μαγκίτες αριστεροί που λέει στο Σύνταγμα(που δεν το πιστεύετε και το σέβεστε ) ότι αν ο άλλος είναι ακροδεξιός δεν έχει δικαίωμα διαμαρτυρίας για κάτι που τον ενδιαφέρει .Και αυτό περνάει πολύ στον λόγο και πρέπει να κοπεί .Και σε αυτό ευθύνεται και Νδουλα .Και που λέει ότι αν είσα ακροδεξιός δεν είσαι πολίτης.![]()
![]()
Ο αριστερος κατιμας ενοχλειται που καποιο που δεν ειναι δικοι του χρησιμοποιουν τα ιδια οπλα και τις ιδιες μεθοδους εναντιον του.
Τον προπηλακισμο των πολιτικων η αριστερα τον διδαξε τα τελευταια 10 χρονια, ας τον λουστει τωρα.
Τον προπηλακισμο των πολιτικων η αριστερα τον διδαξε τα τελευταια 10 χρονια, ας τον λουστει τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 19 Απρ 2019, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Σε γλενταει η ΧΑ, βλακακοvantono έγραψε: 19 Απρ 2019, 11:24σωστός, συμφωνώ εδω.ΤΣΟΛΙΑΣ έγραψε: 19 Απρ 2019, 11:22Το κόμμα του ολυμπιονίκη Νικολαίδη είναι όμως που άφησε 4 χρόνια τη δίκη της συμμορίας σε εκκρεμότητα για να κόψει ψήφους απ τη ΝΔ. Η ΝΔ τους είχε 18 μήνες εκεί που ανήκουν, δηλαδή στον Κορυδαλλό.vantono έγραψε: 19 Απρ 2019, 11:18
εθνομηδενιστικός κατιμάς ο Νικολαίδης, που αγωνιζόταν με τη γαλανόλευκη στο πέτο και έφερε ενα κάρο διακρίσεις?Οκ. Είπαμε απο κει και πέρα, όποιος εχει θέματα με την ΣτΠ, ας ψηφίσει Μητσοτακη να την καταργαχαχαχα! Όπως πριν λιγα χρόνια οποιος ειχε θεμα με το μνημόνιο, ας ψήφιζε Τσίπρα να το σκίσαχαχαχαχαχ! Η μονη διαφορά τους, ειναι οτι ο Τσίπερμαν όντως πήγε να παίξει μια μανούβρα εκεί στις αρχές. Σε αντιθεση με τον Μητσοτάκη που παρά τους εθνολαικισμούς του, δεν σκοπεύει να κανει απολύτως τίποτα για τη ΣτΠ (και ορθώς) και ρεαλιστικά δεν μπορεί αλλωστε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
-
Al Bundy
mnimes_istorikes έγραψε: 19 Απρ 2019, 11:57 Είναι πολλά τα λεφτά Αρη.....
«Τι μου άφησε η θητεία; Ένα σπίτι στις Βρυξέλλες και εκατό χιλιάρικα σε βελγική τράπεζα» μου λέει μέλος της αντιπροσωπείας μας, με χρήσιμη και αποδοτική, είναι η αλήθεια, παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο. Μπορούσε να βγάλει και περισσότερα. «Μία θητεία μπορεί να σου αφήσει μισό εκατομμύριο στην άκρη», μου λέει άνθρωπος που γνωρίζει ποσά και καταστάσεις. >>
Άσε τις "γνωριμίες"...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-