!!! DEVELOPMENT MODE !!!
3 ευρώ το σουβλάκι
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: 3 ευρώ το σουβλάκι
Τη διεθνή αύξηση της τιμής του κρέατος επικαλούνται οι επαγγελματίες. Βλέποντας όμως ένα χτεσινό δελτίο ειδήσεων μπορεί να καταλάβει κανείς εύκολα το λόγο, και δεν είναι ο παραπάνω μάλλον.
Μετά τη διαμαρτυρία των ντελιβεράδων η υπουργός εργασίας ανακοίνωσε μέτρα για την προστασία - ασφάλισή τους. Είπε π.χ. ότι θα καταγράφονται οι αριθμοί κυκλοφορίας των μηχανακίων σε ηλεκτρονικό σύστημα, θα πρέπει να τους παρέχεται εξοπλισμός ασφαλείας από το κατάστημα και προφανώς κανονική ασφάλιση, ενώ εξετάζεται να μπαίνουν και βαρέα ένσημα.
Οπότε η ανακοίνωση αυτή είναι εικάζω μια αντίδραση / προεκλογικό χτύπημα στην κυβέρνηση από τους επαγγελματίες του χώρου καθώς αναγκάζονται να εφαρμόσουν τα παραπάνω και δεδομένου ότι σήμερα εδώ που τα λέμε αυτοί οι εργαζόμενοι δουλεύουν ανασφάλιστοι συνήθως και με το κόστος συντήρησης των μηχανών δικό τους κ.λπ.
Μετά τη διαμαρτυρία των ντελιβεράδων η υπουργός εργασίας ανακοίνωσε μέτρα για την προστασία - ασφάλισή τους. Είπε π.χ. ότι θα καταγράφονται οι αριθμοί κυκλοφορίας των μηχανακίων σε ηλεκτρονικό σύστημα, θα πρέπει να τους παρέχεται εξοπλισμός ασφαλείας από το κατάστημα και προφανώς κανονική ασφάλιση, ενώ εξετάζεται να μπαίνουν και βαρέα ένσημα.
Οπότε η ανακοίνωση αυτή είναι εικάζω μια αντίδραση / προεκλογικό χτύπημα στην κυβέρνηση από τους επαγγελματίες του χώρου καθώς αναγκάζονται να εφαρμόσουν τα παραπάνω και δεδομένου ότι σήμερα εδώ που τα λέμε αυτοί οι εργαζόμενοι δουλεύουν ανασφάλιστοι συνήθως και με το κόστος συντήρησης των μηχανών δικό τους κ.λπ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Θυμάμαι επί δραχμής πιτσιρίκια έπαιρνε πολύς κόσμος πιτόγυρο με διπλή πίτα για να χορτάσει, γιατί δε φτάναν τα λεφτά για δεύτερο.
Επί ευρώ και μετά δεν έχω δει κανέναν να παραγγέλνει με διπλή πίτα, αλλά βέβαια τρώω σουβλάκια στην Ελλάδα μόνο 3-4 φορές το χρόνο. Εσείς έχετε δει;
Επί ευρώ και μετά δεν έχω δει κανέναν να παραγγέλνει με διπλή πίτα, αλλά βέβαια τρώω σουβλάκια στην Ελλάδα μόνο 3-4 φορές το χρόνο. Εσείς έχετε δει;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Chilloutbuddy έγραψε: 19 Απρ 2019, 06:47 Θυμάμαι επί δραχμής πιτσιρίκια έπαιρνε πολύς κόσμος πιτόγυρο με διπλή πίτα για να χορτάσει, γιατί δε φτάναν τα λεφτά για δεύτερο.
Μας έχεις πρήξει με την κέτο και πόσο καλή διατροφή είναι και μας λες για διπλή πίτα τώρα ρε τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ορέστης 35
Εγω θυμαμαι οτι μονο εμεις οι πιτσιρικαδες παιρναμε διπλοπιτο. Ηταν και πιο νοστιμες οι πιτες τοτε.Chilloutbuddy έγραψε: 19 Απρ 2019, 06:47 Θυμάμαι επί δραχμής πιτσιρίκια έπαιρνε πολύς κόσμος πιτόγυρο με διπλή πίτα για να χορτάσει, γιατί δε φτάναν τα λεφτά για δεύτερο.
Κι εγώ θυμάμαι επί δραχμης χανοντουσαν όλοι τον Ιούνιο με την εξεταστική.Chilloutbuddy έγραψε: 19 Απρ 2019, 06:47 Θυμάμαι επί δραχμής πιτσιρίκια έπαιρνε πολύς κόσμος πιτόγυρο με διπλή πίτα για να χορτάσει, γιατί δε φτάναν τα λεφτά για δεύτερο.
Τώρα τιποτα, ο Ιούνιος είναι σαν όλους τους μηνες.
-
Ορέστης 35
Παιζει και να μη σου πουλησουν διπλοπιτο αν το ζητησεις.
Παντως παιδια ευκαιρια να τα κοψετε τα βρωμοσουβλακα. Τη γευση που ειχαν στα παιδκα μας χρονια δεν θα την ξαναβρουμε. Ας τρωμε σουσι και βετζετεριαν.
Παντως παιδια ευκαιρια να τα κοψετε τα βρωμοσουβλακα. Τη γευση που ειχαν στα παιδκα μας χρονια δεν θα την ξαναβρουμε. Ας τρωμε σουσι και βετζετεριαν.
Μ' αρέσουν τα βρωμοσούβλακα. Εχουν πολύ καλή γεύση στο στόμα.Ορέστης 35 έγραψε: 19 Απρ 2019, 07:47 Παιζει και να μη σου πουλησουν διπλοπιτο αν το ζητησεις.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
Al Bundy
Φυσικά, ήταν λαδωμένες μέχρι τα μπούνια.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι πολυεθνικές του φαστ φούντ δεν πρόκειται να ορθοποδήσουν στην Ελλάδα,
όσο παραμένουν ανοικτά τα σουβλατζίδικα (ή γυράδικα,αν προτιμάτε).
Όχι τρια_ευρω_το_πιτογυρο αλλά και εκατόν τρία θα φτάσει, αν χρειαστεί..
όσο παραμένουν ανοικτά τα σουβλατζίδικα (ή γυράδικα,αν προτιμάτε).
Όχι τρια_ευρω_το_πιτογυρο αλλά και εκατόν τρία θα φτάσει, αν χρειαστεί..
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Εννοείται ότι μιλάω για τώραFeindflug έγραψε: 19 Απρ 2019, 07:33Chilloutbuddy έγραψε: 19 Απρ 2019, 06:47 Θυμάμαι επί δραχμής πιτσιρίκια έπαιρνε πολύς κόσμος πιτόγυρο με διπλή πίτα για να χορτάσει, γιατί δε φτάναν τα λεφτά για δεύτερο.
Επί ευρώ και μετά δεν έχω δει κανέναν να παραγγέλνει με διπλή πίτα, αλλά βέβαια τρώω σουβλάκια στην Ελλάδα μόνο 3-4 φορές το χρόνο. Εσείς έχετε δει;![]()
Μας έχεις πρήξει με την κέτο και πόσο καλή διατροφή είναι και μας λες για διπλή πίτα τώρα ρε τύπε;
και όταν λέμε τώρα εννοούμε πριν 20 χρόνια
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ο γιες. Υπήρχαν.Κουρκούας έγραψε: 18 Απρ 2019, 22:40shrike έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:45
[Άσχετο]
Πλάκα-πλάκα, ποιος θυμάται ρε τα σκληρά αλουμινένια κουτάκια, πριν βγουν τα ψιλά;
Εκείνα που για να τα ζουλήξεις έφτυνες αίμα, σαν το κουτί της Σαπόρο ένα πράμα;
[/Άσχετο]
ζούσαμε στο ίδιο σύμπαν; υπήρχαν τέτοια κουτάκια;
Βασικά, τέτοια ήταν όλα τότε, όχι ότι υπήρχαν και αυτά και τα "μαλακά".
- Dwarven Blacksmith
Βασικά θα καταλάβουμε ότι μας δουλεύουν αν πάνε την πίτα γύρο κοτόπουλο να είναι στο 3.10, πιο ακριβή από το χοιρινό όπως συνήθως, ενώ έχουν πει ότι η αύξηση οφείλεται στην αύξηση του χοιρινού κρέατος.
Ας το πάνε όπου θέλουν. Σ' όποιον δεν αρέσει ν' ανοίξει σουβλατζίδικο που να πουλά φτηνότερα. Όποιου δεν του αρέσει ούτε αυτό να πα να φάει σούσι.
- hellegennes
Στηρίζω αύξηση της τιμής. Βασικά το κράτος θα έπρεπε να έχει αυξημένο ΦΠΑ στο τζανκ φουντ (πίτσες, σουβλάκια, μπέργκερ) και μηδενικό ΦΠΑ στα όσπρια, τις πατάτες, τα λαχανικά και τα φρούτα, εφαρμόζοντας πολιτική κοινωνική μηχανική. Αλλά επειδή μάς κυβερνάνε ζώα, δεν το βλέπω να συμβαίνει ποτέ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 3441 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
-
- 7 Απαντήσεις