shrike έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:35
Όχι ρε συ, δεν κατάλαβες. Ιδέα δεν είχα ποια ήταν η τρέχουσα τιμή τότε, είδα την τιμή που είχα στο πρόγραμμά μου (που είχε απλά μετατραπεί σε ευρώ από δραχμές πριν κάποια χρόνια, αφού δεν είχα ξαναγοράσει από τότε), την κατέβασα και λίγο απ' τα 7 και τόσο που έβγαινε στα 6 και του την είπα.
Απλά λέω, για το πώς ήταν 100% σίγουρος ότι το έπαιρνε 400-500 δραχμές, ενώ το τελευταίο επί δραχμών το είχε πάρει 2,5 χιλιάρικα στην πραγματικότητα.
Γράψε λάθος, είχα μείνει στην διαφορά των τιμών με τη δραχμή και το ευρώ.
Όντως πούλησε παπά λέγοντας 500 δραχμές ενώ ήταν πενταπλάσια η τιμή.
Ότι η 3Ε θα σου δώσει απάντηση, δεν θα σε διαολοστείλει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αυτό μπήκα να γράψω. Συμφωνώ απόλυτα. Μην γράψω ότι ακόμη το θεωρώ φθηνό. Πρέπει να αποτιμηθεί πλήρως το αποτύπωμα των κρεατικών στις τιμές λιανικής. Δεν είναι για κάθε μέρα
shrike έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:45
[Άσχετο]
Πλάκα-πλάκα, ποιος θυμάται ρε τα σκληρά αλουμινένια κουτάκια, πριν βγουν τα ψιλά;
Εκείνα που για να τα ζουλήξεις έφτυνες αίμα, σαν το κουτί της Σαπόρο ένα πράμα;
[/Άσχετο]
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2019, 22:32
Αυτό μπήκα να γράψω. Συμφωνώ απόλυτα. Μην γράψω ότι ακόμη το θεωρώ φθηνό. Πρέπει να αποτιμηθεί πλήρως το αποτύπωμα των κρεατικών στις τιμές λιανικής. Δεν είναι για κάθε μέρα
Οκ για τα υπόλοιπα κρέατα, αλλά το σουβλάκι δεν είναι ζωντανό μνημείο Πολιτισμού;
There are decades where you fuck around and days where you find out
Al Bundy έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:10
1020 δραχμές.
Για να θυμόμαστε κάποιοι...όταν μπήκαμε στο ευρώ είχε 200δρχ.
Έτσι. 5-6 σουβλάκια τρώγαμε τότε με 3€ όχι 1..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking