ψήφισε την επικρατέστερη και γράψε και τις αναπληρωματικές.Golden Age έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:39Να έχω πολλές επιλογές απο περιέργεια ρε παιδίμ, όχι κάτι!
ότι έκανα εγώ στο αντρικό νήμα!
ψήφισε την επικρατέστερη και γράψε και τις αναπληρωματικές.Golden Age έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:39Να έχω πολλές επιλογές απο περιέργεια ρε παιδίμ, όχι κάτι!
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:41ψήφισε την επικρατέστερη και γράψε και τις αναπληρωματικές.
σαν την μυστική φορουμίτισσα την ερυθρόδερμη(από το άλλο νημα)Golden Age έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:44κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:41ψήφισε την επικρατέστερη και γράψε και τις αναπληρωματικές.
Έχω ήδη ψηφίσει...
Αλλά είμαι της μυστικής ψηφοφορίας![]()
έπεσε παντόφλα από τα βόρεια;
ζεις με την ελπίδα να την ξανα συναντήσεις;
Naida έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:54![]()
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:56
![]()
και πεθαίνει πάντα τελευταία ε.
(ο έρμος τι τραβάει)
Cavaliere έγραψε: 18 Απρ 2019, 17:18Εννοείται πως θα με περίμενες, πιστή Πηνελόπη, ενώ εγώ θα πάλευα, με Κύκλωπες, με Λωτοφάγους, με τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, με την Κίρκη και την Καλυψώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βλέπω πως είσαι άθρησκη, ενώ εγώ είμαι θεούσσα. Πώς θα άντεχες κάθε Κυριακή να βλέπεις να πηγαίνω το βαπτισμένο μας νήπιο στη Θεία Μετάληψη, και να έχω στο σπίτι μας εικονοστάσι με τις άγιες εικόνες, και να ακούμε δυνατά την Εκκλησία της Ελλάδος και τον πατέρα Ανανία Κουστένη;Ίφιδα έγραψε: 18 Απρ 2019, 16:58Εσύ είσαι άνθρωπος των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών παλικάρι μου κι εγώ βαθιές ρίζες σε τούτη δω τη γη. Δε θα άντεχα τα πολυήμερα ταξίδια σου. Γι αυτό θα σ άφηνα να πετάξεις μακρυά κι η αγάπη μας θα έμενε ανεκπλήρωτη
Ακόμα δεν έχω πάθει αλτσχάιμερ...πάντα θα λέω "βιάστηκα να παντρευτώ ο μαλάκας" όσο θα βλέπω το νικμέημ σου κάπου.Ίφιδα έγραψε: 18 Απρ 2019, 19:21Ναι ναι, τώρα μου κάνεις τον δύσκολο, αλλά εγώ θυμάμαι κύριε, θυμάμαι, δεν ξεχνώ, τότε, πριν δέκα χρόνια ή μπορεί και λιγότερο (που δε με ήξερες και πολύ καλάSpoiler
Αυτός ειν κι ο σκοπός
), που είχα γράψει ένα θυμωμένο κείμενο, δε θυμάμαι ποιό, πρέπει να ήταν εκείνο που έκραζα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και είπες επί λέξη "βιάστηκα να παντρευτώ ο μαλάκας" θυμάσαι; ε; ε; Θυμάσαι;
Έχει μαλάκες η κοινωνία...άπειρους...Naida έγραψε: 18 Απρ 2019, 19:32 Ενδιαφέρον όμως που τ'αγόρια του φόρουμ μας βλέπουν σοβαρά και για γάμο![]()
Κοίτα ο μπαχαλόγατος να το χαλάσει