!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προκειμενου να μεγαλωνουν τα παιδακια σε ιδρυματα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αίολος
Phorum.gr user: Αίολος

Re: Προκειμενου να μεγαλωνουν τα παιδακια σε ιδρυματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίολος »

Αυτή λοιπόν είναι και η απάντηση στο εντελώς άκυρο ερώτημα αν βλέπουμε κάτι φυσιολογικό στη φωτογραφία.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Δηλαδή αυτό το υβρίδιο είναι φυσιολογικό!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

φυσιολογικό είναι και εκτός απο φυσιολογικό είναι ή ήταν και ετεροφυλόφιλος με ικανότητα να γεννήσει και δεν θα χρειαστεί ούτε να υιοθετήσει ούτε να γίνει ανάδοχος γονέας ούτε να σου ζητήσει την άδεια για κάτι απ όλα αυτά. Ως εκ τούτου δεν καταλαβαίνω τι θέση έχει στο νήμα....
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Juno έγραψε: 11 Μάιος 2018, 00:15 Δηλαδή αυτό το υβρίδιο είναι φυσιολογικό!
"Νίκησε η πρόοδος" Του κώλου έτσι;
Δλδ όσοι δεν τον αρπάζουμε είμαστε ΜΗ προοδευτικοί; Για φαντάσου ε;

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Αίολος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:50
Λευκός Λύκος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:02
gassim έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:00

Η εικόνα δεν συνηγορεί με κανένα τρόπο στο οτι το παιδί θα γίνει τρανς ή οτι τα τρανς άτομα διαμορφώνονται απο τις συνθήκες όπως άφησε να εννοηθεί ο χρήστης που την ανέβασε.
Κατά τα άλλα βλέπω μια άσχημη γυναίκα να θηλάζει.
Δεν λέω αν το παιδάκι θα γίνει τραβέλι ή οχι.
Λέω αν βλέπεις φυσιολογικό,έναν μουσάτο με βυζιά να θηλάζει ένα καημένο παιδάκι.
Πως έχει γάλα αυτός μουσάτος;
Είναι αφυσικο.Πέρα απο την λογική.Εσύ έχεις βυζιά και μπορείς να θηλάσεις;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Juno έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:39 Εικόνα
:a038:

Αυτός είναι..."ουδέτερο φύλο". Έχει κατορθώσει απο δικαστήριο να αποκαλείται με το άρθρο προσδιορισμό "το".

Το παιδάκι που θα υιοθετήσει αυτός ή όμοιοί του (την ίδια στιγμή που χιλιάδες ανδρόγυνα περιμένουν χρόνια για να τους εγκιθεί άδεια για υιοθεσία) δεν θα έχει "τον μπαμπά" ή έστω "την μαμά". Θα έχει..."το μπαμιά".
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Για να υιοθετήσω παιδί ως ετεροφυλο ζευγάρι -και με τον ισχύοντα νόμο και αυτόν που ψηφίστηκε- απαιτείται να
-περάσω εξάμηνο έλεγχο από κοινωνική υπηρεσία
-Περασω ψυχιατρική αξιολόγηση
-Να πάρω άδεια από το γιο μου (είναι ενήλικος)

Και εσείς γράφετε ότι θα δώσουν παιδί σε παρενδυτικο.

Γιατί δεν παραδέχεστε ότι είστε απλώς σκατοψυχοι να το κλείσουμε εδώ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
gassim

Beria έγραψε: 11 Μάιος 2018, 09:48 Για να υιοθετήσω παιδί ως ετεροφυλο ζευγάρι -και με τον ισχύοντα νόμο και αυτόν που ψηφίστηκε- απαιτείται να

Και επίσης δεν μιλάμε για υιοθεσία αλλά για αναδοχή.
Αλλά τώρα μιλάμε για άτομα που πιστεύουν οτι για να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος πρέπει να φοράει φουστάνια, μην έχουμε και πολλές απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Πάντα ήμουν απελευθερωμένος, όχι με την φάση το έχω κάνει όλα,αλλά ρε παιδί μου λέω πως η αλήθεια είναι σχετική και όχι απόλυτη,άρα όλα τα πράγματα συζητήσιμα. Ως χαρακτηρας είμαι ευγενικός,ποτε δεν θα μιλήσω άσχημα σε έναν άνθρωπο που δεν έχει δείξει τέτοια συμπεριφορά απέναντι μου. Η πρώτη φορά που συναναστράφηκα πούστη ήταν σε μια δουλειά που έκανα μόλις τέλειωσα το σχολείο. Ο λόγος που άρχισα να κάνω αρκετή παρέα με τον άνθρωπο, είναι γιατί μια καργίολα συνάδερφος τον πρόσβαλε συνέχεια αναίτια μόνο και μόνο γιατί τον έπαιρνε. Με τον τύπο ,αρκετά θυληπρεπής, είμαστε φίλοι ακόμα,οριακά όμως, χωρίς να θίγεται το θέμα της σεξουαλικότητας, ούτε να προχωράμε σε προσωπικές εκμηστηρεύσεις. Νιώθω πως με ψιλογουστάρει,αλλά εφόσον δεν μου χαιδεύει το μπούτι, δεν είναι κάτι που με ενοχλεί.
Σαν φαντάρος πήγα σε πολύ λαικό σώμα,μαύρος και πολύ λαική μονάδα,Εβρος. Πλέμπα δηλαδή,ΠΑΟΚτζιδες από τις δυτικές συνοικίες και γαύροι από το Πέραμα, οι μισοί τζάνκια, κανένα πρόβλημα για εμένα αφού με το 99% των ανθρώπων τα πάω καλά. Θυμάμαι σαν την μύγα μεσα στο γάλα, εναν πούστη από τα Γιάννενα, τόσο γυναικωτό που και εγώ υποσυνείδητα δεν τον αντιμετώπιζα σαν άνδρα,αλλά σαν γυναίκα,φιλή που λέμε ,από αυτές που δεν θες να γαμήσεις. Αυτός ο φουκαρας πέρναγε δύσκολα, όχι γιατί τον τραμπούκιζαν, αλλά γιατί μια τόσο μπρουταλ μικροκοινωνία του ήταν ανυπόφορη,και για τον λόγο επίσης πως κανείς δεν τον έκανε κανείς παρέα, με εξαίρεση εμένα που τον επέβαλα νταιλίκι στα ταβερνάκια, τα καλτ μπαρ της Γκατζολίας και τις μπουρδελότσαρκες(δεν γαμούσε φυσικά,αλλά ερχόταν για την φάση ).
Τα λέω όλα αυτά γιατί ανέκαθεν θεωρούσα το κράξιμο που έτρωγαν τότε οι ντικιντάκες, κατάσταση απαράδεχτη, όχι βέβαια τόσο απαράδεχτη ώστε να σε μαγκώνει η αστυνομία ή να καταστρεφεται η ζωή σου, αν ψελίσεις κάποια επίκριση για το life style τους, απλά μια έλειψη πολιτισμού. Απο τότε μέχρι τώρα βέβαια, μπήκε πολύ κανέλα στο ρυζόγαλο. Μόλις λίγα χρόνια πριν ας πούμε, ο Σημίτης απαντούσε στο ντιμπέιτ με τον Κωστακη,στο ερωτημα αν θα έκανε μια αδερφη υπουργό, πως η Ελλάδα είναι μια χώρα σχετικά συντηρητική οπότε δεν ξέρει πως αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να επιβάλει το κύρος του. Πως φθάσαμε 15 χρόνια μετά σε χήρες και μανάδες με μούσι, δείχνει πως χάθηκε το μέτρο. Σε άλλα δεκα χρόνια τι θα γίνει? Παίζει να το κάνουν υποχρεωτικό για όλους τους πολίτες, έτσι ώστε ξερω εγω να μην αισθάνεται κανείς τόσο στρειτ και οι άλλοι τόσο ανώμαλοι.
Η εικόνα που ανέβασε ένας φίλος
Εικόνα εμένα μου γυρνάει τα έντερα. Είναι προφανές πως βλέπουμε ένα πνευματικά διαταραγμένο ον, να κακοποιεί ένα βρέφος και φθάσαμε σε αυτό το αίσχος να κάνούμε όλοι τουμπεκι,σαν νεοραγιάδες. Δεν νομίζω πως υπάρχει νορμάλ άνθρωπος στον πλανήτη, που να μην σφίγγεται το στομάχι του βλέποντας κάτι τέτοιο, οι περισσότεροι όμως το ανέχονται και το βουλώνουν.
Άβαταρ μέλους
Juno

Beria έγραψε: 11 Μάιος 2018, 09:48 Για να υιοθετήσω παιδί ως ετεροφυλο ζευγάρι -και με τον ισχύοντα νόμο και αυτόν που ψηφίστηκε- απαιτείται να
.......
Γιατί να σου δώσει άδεια ο γιος σου; Και καλά βάλλονται τα συμφέροντά του στην περιουσία;

Beria έγραψε: 11 Μάιος 2018, 09:48 Και εσείς γράφετε ότι θα δώσουν παιδί σε παρενδυτικο.

Είδες τη φωτογραφία με το τραβέλι που θηλάζει. τουλάχιστον το Αντιγονάκι έχει φυσικά χαρακτηριστικά ενός φύλου, απλώς φοράει άλλα ρούχα.
Η κοινωνία εδώ απέχει πολύ από τη φωτογραφία με το τραβέλι γιατί αν συμβεί τώρα, απλώς θα πέσουν οι συγγενείς να διεκδικήσουν την κηδεμονία του παιδιού και είναι εύκολο να βγάλεις διαταραγμένο ένα τραβέλι και χωρίς να κρίνεις από την εμφάνιση.
Αλλά ο συγκεκριμένος νόμος ήταν η αρχή. Έπεται συνέχεια αν δεν το κόψουμε τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 11 Μάιος 2018, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Juno έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:26
.......
Γιατί να σου δώσει άδεια ο γιος σου; Και καλά βάλλονται τα συμφέροντά του στην περιουσία;
Είναι υποχρεωτικό από το νόμο εάν υπάρχει ενήλικο τέκνο
Προφανώς ο νόμος τον προστατεύει σε θέματα περιουσίας
Χωρίς την έγγραφη άδειά του δεν ξεκινά η αίτηση για υιοθεσία

Άλλο πάντως ήθελα να τονίσω με τα παραπάνω. Υπάρχουν τόσο αυστηροί κανόνες για την πνευματική και ψυχική υγεία των αιτούντων κι εσείς ακόμα γράφετε επιθεωρησιακές ατάκες για ντιγκιντάγκες και κουνιστούς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Juno

Beria έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:30
Juno έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:26
.......
Είναι υποχρεωτικό από το νόμο εάν υπάρχει ενήλικο τέκνο
Προφανώς ο νόμος τον προστατεύει σε θέματα περιουσίας
Χωρίς την έγγραφη άδειά του δεν ξεκινά η αίτηση για υιοθεσία
Ε νταξ, το απειλούν οι γονείς ότι θα το αποκληρώσουν και υπογράφει με χέρια και με πόδια. Αν είναι τόσο τέρας που δεν θέλει να σωθεί ένα παιδάκι από ίδρυμα.

Beria έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:30Άλλο πάντως ήθελα να τονίσω με τα παραπάνω. Υπάρχουν τόσο αυστηροί κανόνες για την πνευματική και ψυχική υγεία των αιτούντων κι εσείς ακόμα γράφετε επιθεωρησιακές ατάκες για ντιγκιντάγκες και κουνιστούς
Είναι η αρχή. Δεν υπήρχε περίπτωση να ξεκινήσουν με cross-dressed και τραβέλια. Από κάπου έπρεπε να ξεκινήσουν και να αρχίσουν μετά τις εκπτώσεις. Και στη χώρα που ζει το τραβέλι που θηλάζει πιο πάνω, πριν 20-30 χρόνια οι ομοφυλόφιλοι δεν υιοθετούσαν.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Ο χαρακτηρισμός αυτός χρησιμοποιείται σαν καραμέλα απο υποστηρικτές ερυθρών μακελάρηδων και τρομοκρατικών οργανώσεων, που μάλιστα είναι οι ίδιοι τέτοιοι. Χαρακτηρίζει ο άλλος "σκατόψυχο" όποιον δεν θέλει τζιχαντιστές στην χώρα του, την ίδια στιγμή που ο ίδιος πιστεύει ότι οι Πολωνοί πρέπει να εξαφανιστούν απο τον πλανήτη.

Το να πιστεύεις ότι η υιοθεσία δεν είναι ένα καπρίτσιο για να υιοθετεί ο κάθε "θέλω να γίνω κι εγώ μανούλα καλέ" και ότι τέτοιες υιοθεσίες θα οδηγήσουν παιδιά στην δυστυχία κιαι το να θεωρείς άδικο το γεγονός ότι χιλιάδες ανδρόγυνα αντιμετωπίζουν ένα σκασμό δυσκολίες προκειμένου να υιοθετήσουν παιδί (και πολλά δεν τα καταφέρνουν), την ίδια στιγμή που ο κάθε "θέλω να γίνω κι εγώ μανούλα καλέ" θα μπορεί να υιοθετεί με έναν νόμο κι ένα άρθρο δεν σε καθιστούν κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Golden Age έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:49

Ο χαρακτηρισμός αυτός χρησιμοποιείται σαν καραμέλα απο υποστηρικτές ερυθρών μακελάρηδων και τρομοκρατικών οργανώσεων, που μάλιστα είναι οι ίδιοι τέτοιοι. Χαρακτηρίζει ο άλλος "σκατόψυχο" όποιον δεν θέλει τζιχαντιστές στην χώρα του, την ίδια στιγμή που ο ίδιος πιστεύει ότι οι Πολωνοί πρέπει να εξαφανιστούν απο τον πλανήτη.

Το να πιστεύεις ότι η υιοθεσία δεν είναι ένα καπρίτσιο για να υιοθετεί ο κάθε "θέλω να γίνω κι εγώ μανούλα καλέ" και ότι τέτοιες υιοθεσίες θα οδηγήσουν παιδιά στην δυστυχία κιαι το να θεωρείς άδικο το γεγονός ότι χιλιάδες ανδρόγυνα αντιμετωπίζουν ένα σκασμό δυσκολίες προκειμένου να υιοθετήσουν παιδί (και πολλά δεν τα καταφέρνουν), την ίδια στιγμή που ο κάθε "θέλω να γίνω κι εγώ μανούλα καλέ" θα μπορεί να υιοθετεί με έναν νόμο κι ένα άρθρο δεν σε καθιστούν κάτι τέτοιο.
Το ξέρεις ότι γράφεις ψέμματα έτσι;
Αυτό που λέει ο νόμος είναι ότι στον ένα σκασμό δυσκολίες που μπαίνει το ανδρόγυνο, μπορεί -θεωρητικά- να μπει και ένα ομόφυλο ζευγάρι
Με δεδομένο ότι η κοινωνική υπηρεσία θα τους δυσκολέψει ακόμη περισσότερο, για προφανείς λόγους. Και δικαίως
Άβαταρ μέλους
gassim

Golden Age έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:49

Θεωρείς αυταπόδεικτο οτι όποιος άνδρας έχει σεξουαλικές ορμές που προκαλούνται απο γυναικεία βυζιά και κώλους είναι υπεύθυνο μέλος ενός ανδρόγυνου και κακώς αντιμετωπίζει ένα σκασμό δυσκολίες στην διαδικασία υιοθεσίας, ενώ όποιος άνδρας φτιάχνεται με αντρικούς κοιλιακούς και μπράτσα είναι κάποιος γελοίος που μόνο απο καπρίτσιο θα ήθελε να γίνει πατέρας.

Δεν ισχύει, για την ακρίβεια δεν υπάρχει η παραμικρή λογική σύνδεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Όσες φωτογραφίες ανδρών με φουστάνια και να ανεβάσεις ξέρεις κι εσυ όπως ξέρουν όλοι οτι υπάρχουν οι δεκαπλάσιες περιπτώσεις ακατάλληλων για υιοθεσία straight ανθρώπων.

Τέλος τα gay pride έχουν συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης, περνάνε ενα μήνυμα και επιχειρούν να συμφιλιώσουν την κοινωνία με το διαφορετικό.
Η ΛΟΑΤ κοινότητα εκτιμώ οτι έχει κερδίσει πολλά μέσω των prides.
Το οτι κάποιοι εμφανίζονται με φτερά και πούπουλα είναι περισσότερο μια δήλωση. Δεν πηγαίνει κάποιος απο αυτούς στην δουλειά του την άλλη μέρα με τα φτερά και αν πηγαίνει είναι δικαίωμα του, στην διαδικασία κρίσης για υιοθεσία θα ληφθεί υπόψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 11 Μάιος 2018, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”