το πιο επικίνδυνο όταν οδηγώ μαχητικό βρίσκω την πιθανότητα να μου μπούνε θραύσματα απο το πιλοτήριο στο μάτι όταν κάνω εμπλοκή με λόγο χειρότερο απο 5/1. Η συμβουλή μου είναι να πετάμε το τζοιστικ προς τις κουρτίνες όταν χάνουμε.
enaon έγραψε: 18 Απρ 2019, 13:49
το πιο επικίνδυνο όταν οδηγώ μαχητικό βρίσκω την πιθανότητα να μου μπούνε θραύσματα απο το πιλοτήριο στο μάτι όταν κάνω εμπλοκή με λόγο χειρότερο απο 5/1. Η συμβουλή μου είναι να πετάμε το τζοιστικ προς τις κουρτίνες όταν χάνουμε.
Λοιπόν δεν έχω παίξει ποτέ παιχνίδια προσομείωσης στην κονσόλα. Μόνο Donkey Kong και Street fighter.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
enaon έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:06
εχω μακ βρέ, ακριβώς για να μην μπορώ να παίζω παιχνίδια, προνόησα
Πφφ κουραστική συνήθεια. Αν δεν παίζεις παιχνίδια θα σε καταπιεί η αδυσώπητη πραγματικότητα. Και εγώ σκοπεύω να τα σταματήσω μόνιμα. Γιατί δεν χωράνε στο πρόγραμμα. Απορώ πως θα τη παλέψω.
τι λες βρε, η πραγματικότητα είναι ένα όνειρο. Χωρίς πλάκα δηλαδή, σκέψου να ζούσες μέσα σε κανένα παιχνίδια αλήθεια, φρίκη. Ένα νορμάλ να μας ζητάει η νάιδα συγνώμη δεν έχουν βγάλει να το αγοράσω.
enaon έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:12
τι λες βρε, η πραγματικότητα είναι ένα όνειρο. Χωρίς πλάκα δηλαδή, σκέψου να ζούσες μέσα σε κανένα παιχνίδια αλήθεια, φρίκη. Ένα νορμάλ να μας ζητάει η νάιδα συγνώμη δεν έχουν βγάλει να το αγοράσω.
Can be.
enaon έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:12