Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
enaon έγραψε: 18 Απρ 2019, 03:28
θα χαλάσει στην συντήρηση, που είναι η ντόντ να πει ότι θέλει κατάψυξη;
Με την ντοντ περιμένουμε να δούμε φωτογραφίες, με μπικίνι έστω, για να αποφασίσουμε τι θα ψηφίσουμε, μέχρι τώρα έχουμε πολύ καλή άποψη για την bluerose πάντως αν και ήταν υπερβολικά προκλητικό το μπικίνι.
enaon έγραψε: 18 Απρ 2019, 03:28
θα χαλάσει στην συντήρηση, που είναι η ντόντ να πει ότι θέλει κατάψυξη;
Με την ντοντ περιμένουμε να δούμε φωτογραφίες, με μπικίνι έστω, για να αποφασίσουμε τι θα ψηφίσουμε, μέχρι τώρα έχουμε πολύ καλή άποψη για την bluerose πάντως αν και ήταν υπερβολικά προκλητικό το μπικίνι.
Βγήκαν φωτογραφίες των αντρών στο αντίστοιχο νήμα ή να συνεχίσω τον ύπνο μου;
Οργισμένος έγραψε: 18 Απρ 2019, 09:25
Ο Ανταρης ειν θηλυκο;
Ω να σου...
Άσε, το 'χω πάθει στο παλιό πριν χρόνια με πχορουμίτισσα που τη θεωρούσα πχορουμίτη.
Και σε κάποια στιγμή, πάνω στην κουβέντα, της πετάω ένα "και τ' αρχίδια μας κουνιούνται ρε φίλε" κι ακούω κράξιμο από διάφορους "ρε συ, πώς της μιλάς έτσι;" και κάτι τέτοια...
Ο Ανταρης ειν θηλυκο;
Ω να σου...
Tόσες φορές έχουμε μιλήσει στο ίδιο θέμα, δεν το είχες καταλάβει;
Ήθελα να φτιάξω και λογαριασμό με ανδρικό nik για να μιλάω σαν άνδρας.
Γιατί με βάλανε σε αυτό το poll; Bγάλτε όσες δεν θέλουν τουλάχιστον και βάλτε άλλες.
Ο Ανταρης ειν θηλυκο;
Ω να σου...
Tόσες φορές έχουμε μιλήσει στο ίδιο θέμα, δεν το είχες καταλάβει;
Ήθελα να φτιάξω και λογαριασμό με ανδρικό nik για να μιλάω σαν άνδρας.
Γιατί με βάλανε σε αυτό το poll; Bγάλτε όσες δεν θέλουν τουλάχιστον και βάλτε άλλες.
Ρε συ εγώ έχω όνομα γυναικείο, Αβατάρ γυναικείο, μιλάω ωραία θηλυκά και ο αλλος με ρωτάει αν παρκάρω το σκάνια. Ρε δεν υπάρχουν