Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
enaon έγραψε: 18 Απρ 2019, 02:48
οχι νάιδα ψέμματα σου λένε, αν σου πει οτι δεν τρέχει τίποτα και είναι εκεί σε σένα, ετσι θα είναι όπως στα λέει, συνέχεια θα σε σκέφτεται, το όνομά σου θα λέει όταν τελειώνει, με τις δουλειές.
Έτσι μόνο το όνομα μου να λέει και στον ύπνο του και στον ξύπνιο του.
Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο.
enaon έγραψε: 18 Απρ 2019, 02:48
οχι νάιδα ψέμματα σου λένε, αν σου πει οτι δεν τρέχει τίποτα και είναι εκεί σε σένα, ετσι θα είναι όπως στα λέει, συνέχεια θα σε σκέφτεται, το όνομά σου θα λέει όταν τελειώνει, με τις δουλειές.
Έτσι μόνο το όνομα μου να λέει και στον ύπνο του και στον ξύπνιο του.
Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο.
θα τον ακούνε απο τις πάνω γκαρσονιέρες.
διάσημη θα σε κάνει.
Α δε θέλω να ακούγεται αυτός. Ψυθιριστά να τα λέει. Σε μένα.
Εγώ αφήνω, έχει κάτι γυναικαρες ο σύζυγός στη δουλειά μπουκιά και συγχωριο.
Άμα θέλει ας πάει. Λες κι άμα δεν είχε στη δουλειά, δε θα μπορουσε να βρει.
Κάνεις ΜΕΓΑΛΟ λάθος, άλλο να είναι μες τα πόδια του και άλλο να χρειάζεται να ψάξει.
Μια χαρά είμαι, ήσυχη. Λάθος θα ήταν αν ξεκατινιαζομουν ή έτρωγα την ψυχούλα μου με τέτοια πράγματα
Αγις έγραψε: 18 Απρ 2019, 03:00
μα να μην μπορω να σου κρυφτω
Σε πειράζω ρε, σιγά μη με συμπαθείς εσύ μαγκάου μου. Κουλούρι και Γαλη ψηφισες
Στην ψηφοφορια φυσικα τρολλαρα
επειδη σε καιει θα γραψω σοβαρα.
Σε συμπαθω πολυ μου βγάζεις κατι προστατευτικο σαν μικρη αδελφουλα κ επισης γιατι εισαι καλη μητερα για το παιδι σου .