!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άθεοι- Αγνωστικιστές- Άθρησκοι: Περί διαπαιδαγώγησης τέκνων.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Re: Άθεοι- Αγνωστικιστές- Άθρησκοι: Περί διαπαιδαγώγησης τέκνων.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Patriot έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:39 Στην Ελλάδα καλώς η κακώς η θρησκεία είναι βασικό στοιχείο στην εθνική ταυτότητα.Με τελευταία έρευνα το 92% των Ελλήνων πιστεύουν στο Θεό και το 6% είναι άθεοι: https://www.newsbeast.gr/world/arthro/4 ... i-i-ellada
ελπίζουμε να σας μειώσουμε
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:00 Εγώ δεν ξέρω τι θα μπορούσα να πω, αφού πιστεύω ταυτόχρονα σε όλες τις θρησκείες(μόνο ισλάμ απέρριψα πλήρως ) με τον αθεισμό μέσα.
Γιατί ρε? Έχει κάτι γαμάτες σέχτες όπως οι Ισμαηλίτες, που ο ηγέτης τους είναι μέγας μπον βιβερ

https://en.wikipedia.org/wiki/Aga_Khan_IV
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

'
Ακόμα θυμάμαι την φάση - ηλικία προ του νηπιαγωγείου - όταν 2 μέρες πριν τα Χριστούγεννα ανακάλυψα το δώρο μου κρυμμένο στην ντουλάπα, που υποτίθεται ότι θα μου έφερνε ο ΑηΒασίλης.
Δεν απογοητεύτηκα για την ανυπαρξία του ΑηΒασίλη, αλλά εκνευρίστηκα για το ψέμα και την απάτη! Αδυνατούσα να αποδεχτώ πως οι γονείς μου μου είπαν ψέματα, έστω και καλοπροαίρετα.
Έκτοτε μισώ το ψέμα και την απάτη.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Ότι θέλει ας κάνει ο καθένας

Απλά η ορθοδοξία επιβάλλει να διαπαιδαγωγουνται τα παιδιά και μάλιστα θα δώσουν και λόγο στον Θεό για αυτό εάν δε το προσπαθήσουν, συν και το ίδιο για τα βαπτιστήρια

Με το εξής απλό στο πεντάχρονο: Ποιος βασιλιάς σου επιτρέπει να του μιλάς; Οπότε θέλεις; Κανεις

Μόνο ο Κύριος Ιησούς Χριστός

Σε ποιανού βασιλια το σπίτι πας οποτε θες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 17 Απρ 2019, 23:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Nero έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:29 Αυτή η αντίληψη ότι η θρησκεία, που είναι ολόκληρος μηχανισμός με τεράστιες κοινωνικές και ψυχολογικές προεκτάσεις που μελετάει τόσος κόσμος, επι τόσους αιώνες χωρίς γενικό συμπέρασμα είναι κάτι τόσο ρηχό που μπορεί να ταυτιστεί με την πίστη στον Άι Βασίλη και τη νεράιδα των δοντιών είναι ειρωνικά τόσο ρηχή που καταντάει γελοία
Πράγματι, σαν μέθοδος χλευασμού πέρνει πάνω από την βάση όμως και το κρατάμε.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Patriot έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:39Στην Ελλάδα καλώς η κακώς η θρησκεία είναι βασικό στοιχείο στην εθνική ταυτότητα.Με τελευταία έρευνα το 92% των Ελλήνων πιστεύουν στο Θεό και το 6% είναι άθεοι: https://www.newsbeast.gr/world/arthro/4 ... i-i-ellada
Εδώ https://www.tovima.gr/2015/04/10/societ ... ton-xrono/ έχει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά να μην εκτρέπουμε το νήμα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 17 Απρ 2019, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Ίφιδα, στα 5 να αρχίσεις την αθεϊστική προπαγάνδα στα
παιδιά, κάτι ξέρουν οι χριστιανοί για την νηπιακή ηλικία.
Άβαταρ μέλους
koukouvagia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από koukouvagia »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:44
koukouvagia έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:36 Τα δυο πιο σημαντικά στοιχεία για εμένα είναι τα εξής: το πρώτο, ήδη αναφέρθηκε, τα παιδιά πρέπει να εξερευνούν και να το ψάξουν μόνα τους μεγαλώνοντας. Στο σχολείο ή και από τους φίλους τους θα ακούσουν για θρησκείες και θεούς. Εδώ ερχόμαστε στο δεύτερο σημείο: εξηγούμε χωρίς ταυτίσεις (όσο γίνεται πιο ψυχρά: "κάποιοι πιστεύουν εκεί, κάποιοι άλλοι σε κάτι άλλο") και συνάμα χωρίς να σκορπάμε μίσος προς όσους πιστεύουν.

Αυτό που προέχει σ' αυτές τις τρυφερές ηλικίες είναι να ενισχυθεί η ανεκτικότητα τους και όχι η μισαλλοδοξία τους.
Αν κάποιος είναι ανεκτικός και δεν έχει μίσος για τους φέροντες διαφορετική κοσμοθέωρηση, τότε πραγματικά δεν με ενοχλεί να πιστεύει και στο ιπτάμενο μακαρανοτέρας.
Σωστό.

Εμένα ο πατέρας μου δεν πίστευε, χωρίς να το διαφημίζει. Εγώ πάντως το είχα καταλάβει. Μια περίοδο είχα προσπαθήσει να γίνω θρήσκος από αντίδραση. Πήρα τη Βίβλο και τη διάβαζα κάθε βράδυ. Δεν άντεξα ούτε δυο μήνες από τη συσσωρευμένη <προφύλαξη από τον κανονισμό>.

Μια άλλη περίοδο πίστευα στο θεό των κενών. Ότι οκ δηλαδή, ίσως μέσα σ' αυτά που δε μπορούμε να εξηγήσουμε κρύβεται κι ένας θεός.
Μετά κατάλαβα ότι αυτό ήταν μια αχρείαστη υπόθεση.

Τελευταία βλέπω κάποιες έρευνες που λένε ότι οι θρήσκοι είναι πιο χαρούμενοι από τους άθρησκους.
Αν αυτό δεν βλάπτει τους άλλους, δεν υπάρχει καλύτερος λόγος να κάνεις κάτι από την προσωπική σου ευτυχία.
Νομίζω, αν θέλει κάποιος να βγάλει παιδιά με παιδεία είναι το καλύτερο: να μην ποτίσει τα κεφάλια τους με μίσος, αλλά με ανεκτικότητα στη διαφορετικά.*
Δεν έχω διαβάσει έρευνα σχετικά με την ευτυχία σε ένθεους και άθεους, ωστόσο το πιστεύω.
Η γνώση μπορεί κατά Φουκώ να είναι εξουσία, αλλά είναι και δυστυχία μαζί. Ειδικά όταν συνειδητοποιείς πως τίποτε δεν είναι τόσο απλό όσο σου έμαθαν τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη.

*Φυσικά αυτό θέλει και ένα μέτρο. Το μέτρο για εμένα αυτό εκκινεί από το σημείο που οι άλλοι είναι μισαλλόδοξοι και φασίστες βλάπτοντας άλλους ανθρώπους.
Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας.
Nassim Nicholas Taleb
Άβαταρ μέλους
Patriot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot »

Βινόσαυρος έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:44
Patriot έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:39 Στην Ελλάδα καλώς η κακώς η θρησκεία είναι βασικό στοιχείο στην εθνική ταυτότητα.Με τελευταία έρευνα το 92% των Ελλήνων πιστεύουν στο Θεό και το 6% είναι άθεοι: https://www.newsbeast.gr/world/arthro/4 ... i-i-ellada
ελπίζουμε να σας μειώσουμε
Στα όνειρα σας μπορεί.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Nero έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:29 Αυτή η αντίληψη ότι η θρησκεία, που είναι ολόκληρος μηχανισμός με τεράστιες κοινωνικές και ψυχολογικές προεκτάσεις που μελετάει τόσος κόσμος, επι τόσους αιώνες χωρίς γενικό συμπέρασμα είναι κάτι τόσο ρηχό που μπορεί να ταυτιστεί με την πίστη στον Άι Βασίλη και τη νεράιδα των δοντιών είναι ειρωνικά τόσο ρηχή που καταντάει γελοία
Η μόνη διαφορά της θρησκείας είναι ότι έχει εδραιωθεί καλύτερα στην κοινωνία. Έχει μεγαλύτερο εύρος. Δε λέει μόνο τι γίνεται τα Χριστούγεννα, αλλά τι πρέπει να γίνεται σε όλη σου τη ζωή εφόσον την πιστεύεις.

Από οντολογικής άποψης όμως είναι όντως κάτι πάρα πολύ ρηχό που όντως βασίζεται σε φανταστικές οντότητες της ίδιας κατηγορίας με τον Άγιο Βασίλη. Δηλαδή ας είμαστε και λίγο σοβαροί, κανείς δε θα πίστευε τις συγκεκριμένες πίπες αν δεν του είχε γίνει πλύση εγκεφάλου από πολύ μικρή ηλικία.

Και μάλιστα αντιστρόφως μπορεί να υποστηριχτεί ότι από κοινωνικής άποψης ο Άη Βασίλης είναι εξίσου "βαθύς": $400 ΑΕΠ ανά μέσο αμερικανάκι παράγεται στο όνομά του. Άνθρωποι πεθαίνουν στο καθήκον ή φοράνε πάνες σε 15ωρες βάρδιες για να προλάβει η Άμαζον να φέρει τα δώρα ανήμερα των Χριστουγέννων. To Google παίζει την πορεία του σε απευθείας σύνδεση και το ίδιο κάνουν εκατοντάδες τηλεοράσεις με εκατομμύρια τηλεθεατές. Δισεκατομμύρια άνθρωποι ντύνονται στα χρώματά του. Ο ανθρωπολόγος του μέλλοντος πιθανότατα θα θεωρήσει τον Άγιο Βασίλη πολύ σημαντικότερο κομμάτι της θρησκευτικότητας των δυτικών κοινωνιών από τον Ιησού.

Αν όλοι εσείς οι τρόμπες των ανθρωπιστικών επιστημών διαβάζατε περισσότερο sci-fi δε θα ήσασταν τόσο μικρονοϊκοί. Άκου ρηχός ο Άη Βασίλης. Ναι και το φεγγάρι είναι απλά ένα κυκλάκι που φωτίζει να μαθαίνουμε γράμματα.
Άβαταρ μέλους
Revolutionaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Revolutionaris »

Αυτό που λένε οι έρευνες φαίνεται να ισχύει. Στην Ελλάδα (όπως και στην Τουρκία και σε άλλες χώρες) το ποσοστό των άθεων είναι μονοψήφιο. Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί που ακολουθούν την θρησκεία ως στοιχείο εθνικής ταυτότητας και όχι μόνο καθαρά ως μορφή θρησκευτικής πίστης.
Άβαταρ μέλους
Patriot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot »

Revolutionaris έγραψε: 18 Απρ 2019, 00:39
Αυτό που λένε οι έρευνες φαίνεται να ισχύει. Στην Ελλάδα (όπως και στην Τουρκία και σε άλλες χώρες) το ποσοστό των άθεων είναι μονοψήφιο. Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί που ακολουθούν την θρησκεία ως στοιχείο εθνικής ταυτότητας και όχι μόνο καθαρά ως μορφή θρησκευτικής πίστης.
Αν επιρρεπείς εσύ είσαι θρησκευόμενος; Φαίνεται ότι είσαι Κουρδικής καταγωγής αλλά δείχνεις ότι είσαι γενικά αριστερός.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

foscilis έγραψε: 18 Απρ 2019, 00:25
Η μόνη διαφορά της θρησκείας είναι ότι έχει εδραιωθεί καλύτερα στην κοινωνία. Έχει μεγαλύτερο εύρος. Δε λέει μόνο τι γίνεται τα Χριστούγεννα, αλλά τι πρέπει να γίνεται σε όλη σου τη ζωή εφόσον την πιστεύεις.

Από οντολογικής άποψης όμως είναι όντως κάτι πάρα πολύ ρηχό που όντως βασίζεται σε φανταστικές οντότητες της ίδιας κατηγορίας με τον Άγιο Βασίλη. Δηλαδή ας είμαστε και λίγο σοβαροί, κανείς δε θα πίστευε τις συγκεκριμένες πίπες αν δεν του είχε γίνει πλύση εγκεφάλου από πολύ μικρή ηλικία.

Και μάλιστα αντιστρόφως μπορεί να υποστηριχτεί ότι από κοινωνικής άποψης ο Άη Βασίλης είναι εξίσου "βαθύς": $400 ΑΕΠ ανά μέσο αμερικανάκι παράγεται στο όνομά του. Άνθρωποι πεθαίνουν στο καθήκον ή φοράνε πάνες σε 15ωρες βάρδιες για να προλάβει η Άμαζον να φέρει τα δώρα ανήμερα των Χριστουγέννων. To Google παίζει την πορεία του σε απευθείας σύνδεση και το ίδιο κάνουν εκατοντάδες τηλεοράσεις με εκατομμύρια τηλεθεατές. Δισεκατομμύρια άνθρωποι ντύνονται στα χρώματά του. Ο ανθρωπολόγος του μέλλοντος πιθανότατα θα θεωρήσει τον Άγιο Βασίλη πολύ σημαντικότερο κομμάτι της θρησκευτικότητας των δυτικών κοινωνιών από τον Ιησού.

Αν όλοι εσείς οι τρόμπες των ανθρωπιστικών επιστημών διαβάζατε περισσότερο sci-fi δε θα ήσασταν τόσο μικρονοϊκοί. Άκου ρηχός ο Άη Βασίλης. Ναι και το φεγγάρι είναι απλά ένα κυκλάκι που φωτίζει να μαθαίνουμε γράμματα.
Εμείς οι τρόμπες των ανθρωπιστικών επιστημών τουλάχιστον δε βγαίνουμε απο γραμμή παραγωγής(no pun intended) που μας υποχρεώνει όλους στο ίδιο, βαρετό, edgy στυλάκι :roll: :smt008
Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos »

Καλά, οι πιο θρησκευόμενες χώρες της έρευνας είναι όλες πρώην κομμουνιστικές/πρώην αθεϊστικές. Εκεί έπεφτε αθεϊστική διαπαιδαγώγηση να πάει σύννεφο στα σχολεία και παντού αλλά τελικά οι προσπάθειες τους να κάνουν άθεους τους πληθυσμούς είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα.Η Ορθοδοξία και πολεμούμενη πάλι νικάει.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Cloud87 έγραψε: 17 Απρ 2019, 22:53 Εγώ θέλω το γιό μου ελεύθερο πνεύμα.
Κι εγώ έτσι τονε θέλω
foscilis έγραψε: 17 Απρ 2019, 22:54 κοίτα τα παιδιά αντίθετα με ό,τι λέει το σχετικό ανέκδοτο του βλάκα Ρουσώ, αν δεν ξοδέψεις χρόνο να τα πείσεις ότι υπάρχουν αυτά τα πράγματα σε γενικές γραμμές δεν πάει το μυαλό τους.
Έχει 2 βδομάδες τώρα που κανουν κατήχηση στο 3μισησάχρονο στον παιδικό, για τον Χριστούλη που σταυρώθηκε για να μας σώσει απ τις αμαρτίες μας. Για τον Άι Βασίλη η πλύση εγκεφάλου είναι ακόμα πιο έντονη από σχολεία, τηλεοράσεις, παραμύθια ακόμα και διαφημίσεις.
Θέλω να πω, εμείς μπορεί να μη ξοδεύουμε χρόνο για να τα πείσουμε, αλλά άλλοι ξοδεύουν και μάλιστα πολύ.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:00 Πιστεύω πως καλύτερα να παιδιά να μεγαλώνουν φυσιολογικά,ανάλογα με τον τόπο που ζουν..
.....
Εγώ δεν ξέρω τι θα μπορούσα να πω, αφού πιστεύω ταυτόχρονα σε όλες τις θρησκείες(μόνο ισλάμ απέρριψα πλήρως ) με τον αθεισμό μέσα.
Κι εγώ το πιστεύω αυτό γιατί ασχέτως που εγώ δεν πιστεύω, ο περίγυρος του πιστεύει και θα πρέπει να μάθει να συμβιώνει

Είχα σκοπό να του πω κάποια στιγμή πως κάποιοι πιστεύουν αυτό, άλλοι εκείνο, άλλοι το παράλλο, αλλοι τίποτα, διάβασε, σκέψου και κρίνε μόνος σου τί σου ταιριάζει.
Airman68 έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:24 Εγώ προτίμησα να αφήσω τις κόρες μου να προβληματιστούν από μόνες τους γιατί δεν ήθελα να τις επηρεάσω.
Η αλήθεια είναι πως από μόνες τους διαμόρφωσαν μια δική τους άποψη, αποστασιοποιημένες από τη χριστιανική διδασκαλία...
Αυτό ίσχυε εξ αρχής ή κάποια στιγμή επηρεάστηκαν από πιστούς και στο τέλος κατέληξαν στη δική τους άποψη;

Nandros καλά φαίνεται να πηγαίνει ως τώρα :wave:
Δεν έχω τέτοιο σκοπό, ίσα ίσα το πεδίο των θρησκειών μου αρέσει απλά ήθελα να το ανοιξω καπως το θέμα και σε άλλα, που ως ενήλικοι δεν πιστεύουμε

koukouvagia έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:36 Τα δυο πιο σημαντικά στοιχεία για εμένα είναι τα εξής: το πρώτο, ήδη αναφέρθηκε, τα παιδιά πρέπει να εξερευνούν και να το ψάξουν μόνα τους μεγαλώνοντας. Στο σχολείο ή και από τους φίλους τους θα ακούσουν για θρησκείες και θεούς. Εδώ ερχόμαστε στο δεύτερο σημείο: εξηγούμε χωρίς ταυτίσεις (όσο γίνεται πιο ψυχρά: "κάποιοι πιστεύουν εκεί, κάποιοι άλλοι σε κάτι άλλο") και συνάμα χωρίς να σκορπάμε μίσος προς όσους πιστεύουν.
.
:smt023 Το θέμα είναι αν αυτά που θα τους διδάξουν έξω γίνουν πεποίθηση κι έρθεις εσύ αργότερα να πεις πως δεν είναι έτσι τελικά, πόσο μπορεί να επηρεάσει τη σκέψη και την ψυχολογία του παιδιού; Κάπου είχα διαβάσει για κάποιους ψυχολόγους που έλεγαν πως αν αφήσεις ή ενισχύσεις την πίστη στον Άι Βασίλη και μάθει αργότερα πως δεν υπάρχει, κλονίζεται η εμπιστοσύνη απέναντι στο γονιό. Βασικά οι παιδοψυχολόγοι μ έχουν καταστρέψει

Προσωπικά έχω σκοπό μελλοντικά να διαχωρισω την εθνική απ τη θρησκευτική ταυτότητα, αλλά ακριβώς επειδή η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων είναι ένθεοι θα τον πάω κάποια στιγμή και στην εκκλησία. Θα είναι μέρος της ζωής του με τον εναν ή τον άλλον τρόπο.

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:44.

Τελευταία βλέπω κάποιες έρευνες που λένε ότι οι θρήσκοι είναι πιο χαρούμενοι από τους άθρησκους.
Αν αυτό δεν βλάπτει τους άλλους, δεν υπάρχει καλύτερος λόγος να κάνεις κάτι από την προσωπική σου ευτυχία.
Αυτό είναι άλλο ένα θέμα που με βάζει σε σκέψεις. Προτιμότερο να είσαι ευτυχισμένος και ήρεμος ή ανήσυχο πνεύμα και τί θα ήθελα για το παιδί μου;

bluerose έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:47 Ότι θέλει ας κάνει ο καθένας

Απλά η ορθοδοξία επιβάλλει να διαπαιδαγωγουνται τα παιδιά και μάλιστα θα δώσουν και λόγο στον Θεό για αυτό εάν δε το προσπαθήσουν, συν και το ίδιο για τα βαπτιστήρια

Με το εξής απλό στο πεντάχρονο: Ποιος βασιλιάς σου επιτρέπει να του μιλάς; Οπότε θέλεις; Κανεις

Μόνο ο Κύριος Ιησούς Χριστός

Σε ποιανού βασιλια το σπίτι πας οποτε θες;
Αυτό που λες, για μενα είναι ψυχολογικός εκβιασμός και δεν πρόκειται να το κάνω. Άσε που αν είναι να το πάμε έτσι, η Φυση είναι μια "βασίλισσα" που και σου επιτρέπει να της μιλάς όποτε θες, και ζεις στο σπίτι της.
Βινόσαυρος έγραψε: 17 Απρ 2019, 23:50 Ίφιδα, στα 5 να αρχίσεις την αθεϊστική προπαγάνδα στα
παιδιά, κάτι ξέρουν οι χριστιανοί για την νηπιακή ηλικία.
Δεν έχω σκοπό να κάνω καμία προπαγάνδα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”