!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
στην εφαρμογή της Lime στην αθήνα πρόσεξα χτες οτι εμφανίζει και ένα ποδήλατο.
Πιστεύω οτι αν φέρει και ποδήλατα θα τα χρησιμοποιεί πολύ περισσότερος κόσμος απο τα πατίνια.
Πιστεύω οτι αν φέρει και ποδήλατα θα τα χρησιμοποιεί πολύ περισσότερος κόσμος απο τα πατίνια.
!remindme όταν βγει ένα με τις δυνατοτητες του ks16 γύρω στα 700 (όχι τόσο ταχύτητα όσο 40km αυτονομία
)
έχω ψηθεί από την πρώτη περιγραφή του 1ον περί αιώρησης*** αλλά κάτι το mavic2p κάτι κατι άλλα του χρόνου να μαστε καλα θα μπω στο κλαμπ
έχω ψηθεί από την πρώτη περιγραφή του 1ον περί αιώρησης*** αλλά κάτι το mavic2p κάτι κατι άλλα του χρόνου να μαστε καλα θα μπω στο κλαμπ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
40 χιλ αυτονομία είναι άνετα εφικτό για το c+ με λίγο μαγκάιβερ, έχει χώρο για άλλες 30 μπαταρίες στα πλαστικά, σε λίγες μέρες θα βάλω στο πρώτο να δω πώς θα τα πάει. Συμφωνώ, το 16σ ειναι σούπερ, πολύ ακριβό όμως, υπολογίζω οτι με περίπου 140 ευρώ ακόμα το c+ θα έχει περίπου 50 χιλιόμετρα αυτονομία. Τόσα θέλω δηλαδή για να βγάλω το καλοκαίρι, άρα τόσα θα έχει, οπότε σκέψου τοOrion22 έγραψε: 17 Απρ 2019, 01:20 !remindme όταν βγει ένα με τις δυνατοτητες του ks16 γύρω στα 700 (όχι τόσο ταχύτητα όσο 40km αυτονομία)
έχω ψηθεί από την πρώτη περιγραφή του 1ον περί αιώρησης*** αλλά κάτι το mavic2p κάτι κατι άλλα του χρόνου να μαστε καλα θα μπω στο κλαμπ![]()
πραγματικά στο λέω, από τις πρώτες (ίσως η πρώτη) περιγραφη που έκανες με levitate/αιώρηση ήταν σατ απ εντ τεηκ μαη μανυ
τεσπα είμαι ήδη σαμπντ και περιμένω με αγωνία ενημέρωση για το επιτυχές της προσπάθειaς αυξησης εμβέλειας
tmi
από τα recurring παιδικά όνειρα - να πηγαίνω σχολείο αιωρούμενος 10πόντους πάνω από το έδαφος με time of our lives στο γουόκμαν
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
-
Ορέστης 35
Εγω εβλεπα οτι κατεβαινω σκαλοπατια πηδωντας. Στο σχολειο οταν σχολαγαμε πηδαγα απο οροφο σε οροφο. Ισως βγει οχημα κινησης με μεγαλα αλματα καποτε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ελήφθη, θενξ. Θα το αλφαδιάσω το βράδυ που θα γυρίσω.enaon έγραψε: 17 Απρ 2019, 00:38ένα ακόμα, 2 στα 4 που έχω πετύχει c+ δεν είχαν οριζόντιες εντελώς πλατφόρμες. Βεβαιώσου αν θες ότι είναι πράγματι επίπεδη, με το μάτι ή την αίσθηση, χρησιμοποίησε το λίγο ανάποδα να δεις αν σου μοιάζει διαφορετικό, δεν πρέπει να είναι.
Αν δεν είναι οριζόντιο εντελώς κάνε αυτό που λέει στο βιντεάκι, το κουμπί από την εφαρμογή δεν το αλλάζει για κάποιο λόγο.
Spoiler
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
γκαντεμόσαυροι πχώρουμ - ροδότες του καλού, 1-0
έπεσε το παιδί με το z10, κανόνισε μήχ να πέσω και εγώ και να νιώσω οτι υπήρχε θέμα τύχης μέσα, θα κατέβω να γνωριστούμε.
έπεσε το παιδί με το z10, κανόνισε μήχ να πέσω και εγώ και να νιώσω οτι υπήρχε θέμα τύχης μέσα, θα κατέβω να γνωριστούμε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Χτύπησε; Σήμερα ένας συνάδελφος έφαγε χύμα με ποδήλατο, κάταγμα σε καρπό 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
όχι σοβαρά ευτυχώς, ειναι γεροδεμένος και πήγαινε αργά, νομίζω φταίει το z10, είχε αρχίσει να του παίρνει τον αέρα μετά από καιρό που το φοβόταν και πέτυχε ένα τέτοιο στον δρόμο. Απο αυτά που ένοιωσα εγώ όταν το οδήγησα, πρέπει να είσαι πολλά λέβελ σαν οδηγός πάνω από εδώ που είμαι τώρα για να το δαμάσεις, αλλά μπορεί να κάνω λάθος και απλά να είναι για τέλειο δρόμο μόνο. Τα δικά μας πάντως σε τέτοιο έδαφος δεν καταλαβαίνουν τίποτα, δεν ανησυχείς.

- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- DIOMEDESGR
Κοιτάτε πως έχει γίνει το παντελόνι αυτής της κακομοίρας από τα πεσίματα με το πατίνι.
- DIOMEDESGR
-
Ορέστης 35
ενοικιαζουν αυτα τα ηλεκτρικα μηχανακια με τη χοντρη ροδα
Ειδα καπου ηλεκτρικα πατινια.
Εδειχναν να προσφερουν καλυτερη ισορροπια απτο μονοκυκλο!
Εδειχναν να προσφερουν καλυτερη ισορροπια απτο μονοκυκλο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 82 Απαντήσεις