αυτές είναι δικιες σου αγαπημενες μέθοδοι
εγω εχω εμπιστοσύνη στην αλαβανική
αστυνομία να διατηρηθεί το δικηο
Δώσε μου ένα παράδειγμα ότι είναι δικές μου αγαπημένες μέθοδοι.
Η αλαβανική αστρονομία με ποιον τρόπο έχει προστατέψει την μειονότητα όταν οι Αλβανοί καίνε και ρημάζουν την περιουσία της μειονότητας; τραμπουκίζοντας την μειονότητα;
Φυσικά θα παίξει αναφορά, δεν μπορούμε να αφήνουμε τον οποιονδήποτε φασίστα-ρατσιστή να προσβάλει και να σπέρνει ρητορική μίσους, καταλαβαίνεις.
Η ρητορική μισους εχει να κανει με οποιεσδηποτε μη ελληνικες ομάδες.
Ο Ρατσισμός κατα των Ελλήνων δεν απαγορευεται από το νόμο .
Τωρα γιατί δεν ξέρω;;;;
Έλα σταμάτα να κρύβεσαι.
Ψάχνεις ευκαιρία να αναφερθείς σε αυτούς κι αν δεν βρίσκεις την δημιουργείς. Τι είναι που σε τραβάει, η στολή, η αυταρχική συμπεριφορά, η ιδεολογία, πες τα μας ν ξαλαφρώσεις.
Λες να παίζει και τέτοιος λόγος που τους υμνείς; Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορέι να παίζει και σεξουαλικός παράγοντας.
Για ότι πολέμησαν για να πάει η Ήπειρος στους Τσάμηδες, τσιμουδιά.
Εγώ δεν υμνώ κανένα, άσχετα γράφω και τσουπ ο μπάρμπι τιτς να μου λέει κάθε φορά για ταγματασφαλίτες και για τον Χίτλερ.
Πρέπει να έχεις ρέψει στην μλακία αφού σε καυλώνουν τόσο που μόνο γι' αυτούς λες συνέχεια.
Χαινη γραφτους.
Προσβολες και αλλαγη θέματος
ειναι δυο αγαπημενες τους τακτικες για να σταματησουμε να ασχολουμαστε με το θεμα του νηματος
1921 η Διεθνης επιτροπη της ΚΤΕ ,εξαιρόντας το νομό Κορυτσάς υπολόγισε τους ελληνοφωνους σε 58.214.
70 χρόνια μετά το 1989 , επι καθεστως Αλια και ενώ ο πλυθησμός της Σκιπεριας αυξηθηκε κατά πολύ
οι ελληνοφωνοι καταμετρηθηκαν σε........ 58.758.
Δηλαδη ειχαμε μια αυξηση 510 ατομων μεσα σε 70 χρονια [ σε μια εποχη μλαιστα που κανανε ολοι πολλα παιδια και οχι μονο οι μουσουλμανοι]
Γιατί οταν ιδρυθηκε το αλβανικό κρατος προσπαθησε και κατάφερε να εισάγει την αλβανικη γλώσσα
ωστε ολοι οι ''Αλβανοι ορθόδοξοι ''' [πλην των 99 χωριών] να εκκλησιάζοντε ''στην γλώσσα τους''
αλλά δεν κάνανε το ίδιο για τους μουσουλμάνους Αλβανούς;;;;;
Καλαβρία έγραψε: 11 Μαρ 2019, 10:57Αξίζει η αναφορά στον μόνο υπαρκτό πλέον [ παρότι συρικνωμένο],
αλλά άγνωστο στον μέσο Ελληνα ,
'''εκτός Ελλάδος''', συμπαγή Ελληνισμό...
Παρατηρούμε οτι ......
συμπαγής και ως πλειοψηφεία ο ελληνισμός παρέμεινε νότια του Αργυροκάστρου [Δρόπολη και Πωγώνι]1,
αλλά και πέριξ των Αγίων Σαράντα2
στο δυτικό τμήμα της νοτιας Σιπερίας
και η οποια ειναι η μόνη περιοχή που είναι αναγνωρισμένη επίσημα ως '''μεοινοτική'' με δικαίωμα εκμάθησης στην μητρική γλώσσα,
ενω παρέμεινε διεσπαρμένος και ως μικρή μειοψηφεία, στο ανατολικο τμημα της νοτιας Σιπερίας ,περίχωρα Κορυτσας3
Ενώ βλέπουμε οτι υπαρχει μειοψηφών μεν [ μπλε χρώμα[ ,συρικνωμέμνος δυστυχώς , αλλά υπαρκτός και συμπαγής ακόμα στα παράλια της Χειμάρας , 4
και λιγότερο - μικρή μειοψηφεία περίχωρα Λεσκοβίκιου 5
περίχωρα της Αυλώνας6
Με μπλέ χρώμα στο χάρτη όσοι ως σήμερα μιλάνε τα ελληνικά ως κύρια γλώσσα
και με κίτρινο όσοι μιλάνε βλάχικα
Ο Πυρρο Δήμας καταγότανε από τα μπλέ που βλέπουμε στη Χειμάρα-νο4
''''σώζωντε ως τη σημερο Ελληνες στη Τσαμουριά ,
και σε χωριά και σε πόλεις
καθώς στο Δέλβινο ,Παραμυθιά Πάργα Γηρομέρι ,Χειμάρα Δρυμάδες Παλάσσα,,Φοινίκη Πλησεβίστα και σε άλλα κεφαλοχώρια ,
οπου Ελληνες ειναι οι κάτοικοι και στα ηθη και στη γλώσσα , ομοίως και τα Ιωάννινα με όλα σχεδόν τα χωριά του καθώς και όλη την Παλαια Πωγωνιανή ,
και όλη η Κόνιτσα
και όλη σχεδόν η μια περιοχή του Αργυροκάστρου που λέγεται Δρόπολη