ή πολύ ή καθόλου.
μακριά από ημίμετρα.
ή πολύ ή καθόλου.
θες να ψεκάσω λίγο;;;
Μη του βάζεις ιδέες
ε ναι ας το κάνουμε πρώτα εμείς και μετά αυτός!Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:43Μη του βάζεις ιδέες![]()
Άστον αυτόν και πες τι πήρεςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:44ε ναι ας το κάνουμε πρώτα εμείς και μετά αυτός!![]()
![]()
Naida εσένα δεν θα μπορούσα να σε πειράξω ποτέ. Αν και μου βγάζεις κάτι σε πολύ σέξυ και γούτσου γούτσου.Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:43Μη του βάζεις ιδέες![]()
Μου έχεις συμπάθεια ε;
Πολύ.
το πρώτο δέμα ήρθε νωρίτερα απ'ότι περίμενα(17/4 με 28/4 ήταν να έρθει και ήρθε σήμερα πουρνό πουρνό)Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:46Άστον αυτόν και πες τι πήρες![]()

Origins? Κάπου την έχω ξαναδει; μυρίσει; καλοφόρετα!!!!!!!!!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:57το πρώτο δέμα ήρθε νωρίτερα απ'ότι περίμενα(17/4 με 28/4 ήταν να έρθει και ήρθε σήμερα πουρνό πουρνό)
![]()
![]()
έβαλα λίγο από το πορτοκάλι. μοσχοβολάει!
την άλλη θα την βάλω το βράδυ την πράσινη,είναι μάσκα νυκτός.
από το άλλο πήρα μπόλικα!!!
κάτσε να βρώ τις φωτό.
βαφή ,οξυζενέ κι αρωματάκια!
Η μια λέει μυρίζει σαν ζέβρα (άντε τώρα να καταλάβεις πώς μυρίζουν οι ζέβρες).Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 18:04κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:57
το πρώτο δέμα ήρθε νωρίτερα απ'ότι περίμενα(17/4 με 28/4 ήταν να έρθει και ήρθε σήμερα πουρνό πουρνό)
![]()
![]()
κάτσε να βρώ τις φωτό.
Origins? Κάπου την έχω ξαναδει; μυρίσει; καλοφόρετα!!!!!!!!!![]()
Δεν θα καταλάβετε ποτέ. ΠΟΤΕshrike έγραψε: 16 Απρ 2019, 18:06Η μια λέει μυρίζει σαν ζέβρα (άντε τώρα να καταλάβεις πώς μυρίζουν οι ζέβρες).Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 18:04κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:57
το πρώτο δέμα ήρθε νωρίτερα απ'ότι περίμενα(17/4 με 28/4 ήταν να έρθει και ήρθε σήμερα πουρνό πουρνό)
![]()
![]()
κάτσε να βρώ τις φωτό.
Origins? Κάπου την έχω ξαναδει; μυρίσει; καλοφόρετα!!!!!!!!!![]()
Την δε άλλη, θα τη βάλει λέει για μάσκα νυχτός. Ενώ λέει ξεκάθαρα πάνω στο σωληνάριο "πιες το!".
Βγάζεις άκρη με κουλούρια;![]()
Δόξα τω Θεώ.