Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
koukouvagia έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:32
Κάποιοι επίσης μπορεί να είναι συνταξιούχοι, να πηγαίνουν σχολείο, φοιτητές, άνεργοι, αμέα ή ακόμη να έχουν ελεύθερο χρόνο.
Γιατί κατακρίνεις έτσι εύκολα χωρίς να γνωρίζεις;
έχεις χαοτικό τρόπο σκέψης
Έχω λογικό τρόπο σκέψης εν αντιθέσει μ' εσένα που έχεις απαράδεκτο τρόπο σκέψης.
Ακόμη δεν μπήκες, άρχισες να προσβάλλεις ένα σωρό μέλη, ότι τα ξύνουν.
Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας. Nassim Nicholas Taleb
koukouvagia έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:52 Έχω λογικό τρόπο σκέψης εν αντιθέσει μ' εσένα που έχεις απαράδεκτο τρόπο σκέψης.
καθόλου
στη μεταξύ μας συζήτηση παρέθεσες ΑΚΡΑΙΑ πιθανά σενάρια
και περίμενες να τα εκλάβω ως λογικά
εγώ είπα ότι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ από τις ώρες που γράφετε πολλοί εδώ,δλδ μετά τα μεσάνυχτα και τις εργάσιμες πρωινές ώρες
προκύπτει ότι ΤΟ ξύνετε
koukouvagia έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:52 Έχω λογικό τρόπο σκέψης εν αντιθέσει μ' εσένα που έχεις απαράδεκτο τρόπο σκέψης.
καθόλου
στη μεταξύ μας συζήτηση παρέθεσες ΑΚΡΑΙΑ πιθανά σενάρια
και περίμενες να τα εκλάβω ως λογικά
εγώ είπα ότι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ από τις ώρες που γράφετε πολλοί εδώ,δλδ μετά τα μεσάνυχτα και τις εργάσιμες πρωινές ώρες
προκύπτει ότι ΤΟ ξύνετε
Καλά πίστευε ό,τι θες, δεν είμαι και ούτε θα γίνω παιδαγωγός σου.
Το θέμα είναι ότι βγήκαμε εκτός θέματος για ανοησίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος koukouvagia την 16 Απρ 2019, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας. Nassim Nicholas Taleb
MajorPrep έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:22
διάβασα το νήμα και μου γεννήθηκε η εξής απορία
όσοι γράψατε εδώ,εργάζεστε;
δλδ κοιτάζοντας την ώρα που κάνατε τις αναρτήσεις,μαθηματικά προκύπτει ότι το ξύνεται
εμένα η δουλειά μου είναι να γράφω σε νήματα. 40 λεπτά το ποστ παίρνω. ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία είσπραξης. παρακαλώ απάντήσέ μου να πάρω κι άλλα.
Για όσους ενδιαφέρονται να συνεχίσουμε το νήμα, από εδώ viewtopic.php?f=24&t=10409&start=270#p601887 και πίσω γίνεται η συζήτηση.
Το επόμενο μήνυμα από αυτό του Άγις και όσα ακολούθησαν μέχρι εδώ άλλαξαν το θέμα της συζήτησης.
koukouvagia έγραψε: 16 Απρ 2019, 14:19
Αναφέρεσαι σ' ένα μόνο "στατιστικό δεδομένο" το unadjusted gender pay gap και αναιρείς όλη τη στατιστική έρευνα και όλους τους δείκτες που έχει χρησιμοποιήσει.
Οι ίδιοι το λένε. Τα δικά τους λόγια παράθεσα. Το ζουμί είναι ότι το διορθωμένο pay gap εξηγεί κατά πάσα πιθανότητα το 99% της μισθολογικής διαφοράς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Επίσης όποιος είναι αρκετά ηλίθιος να πιστεύει ότι μια εταιρία προσλαμβάνει γυναίκες για να κάνουν την ίδια δουλειά με έναν άντρα και τις πληρώνει λιγότερο να μας εξηγήσει τότε γιατί αυτή η εταιρία προσλαμβάνει άντρες. Μαλάκες είναι και πετάνε λεφτά χωρίς λόγο;