Aσφαλώς και είναι και Σταρκ . H μανα του ήταν Σταρκ ;)the comet the course the tail έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:39 πάντως ο τζον δεν είναι σταρκ... την καημενούλα την άρυα σκέφτομαι... πάνω που ερωτεύτηκε...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
8 σεζόν G.O.T
-
Keyser Soze
Re: 8 σεζόν G.O.T
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 16 Απρ 2019, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με βαση το "A Song of Fire and Ice" που μπορουμε να καταληξουμε; Φωτια ειναι οι Targaryen, Παγο ποιοι;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τσιζμπεργκερ;;Nostalgia έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:42Ε ναι, βαρεθηκα να το γραψω ολοκληρο.Gherschaagk έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:41Εγώ είμαι η τσιζ;;;Nostalgia έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:28 Πωπω πιπα και στα δυο, δρακους εβλεπα αλλα δεν ειναι, ανθρωπος λεει η τσιζ ανθρωπος του Δασους καταλαβα εγω. Ωραια παω.![]()
Μα αυτοί που περάσανε το τείχος.Nostalgia έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:45 Με βαση το "A Song of Fire and Ice" που μπορουμε να καταληξουμε; Φωτια ειναι οι Targaryen, Παγο ποιοι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τσιζ, ειναι πιο ευκολο και ευηχοGherschaagk έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:47Τσιζμπεργκερ;;
Μα αυτοί που περάσανε το τείχος.Nostalgia έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:45 Με βαση το "A Song of Fire and Ice" που μπορουμε να καταληξουμε; Φωτια ειναι οι Targaryen, Παγο ποιοι;
Στην αρχη πιστευα οτι fire and ice ειναι ο Snow, μισος φωτια απο μπαμπα και μισος παγωμενος απο την μαμα, αλλα ισως να ειναι και μαλακια σκεψη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
too soon να καταλήξεις κάπου αν δεν βγάλει ο μαρτιν τουλάχιστον το επόμενο
με βάση την σειρά μπορείς να πεις οτι ice είναι οι others
ή όπως λες οτι το τραγούδι αφορά τον σνόου* (μισός ταργκ μισός σταρκ)

με βάση την σειρά μπορείς να πεις οτι ice είναι οι others
ή όπως λες οτι το τραγούδι αφορά τον σνόου* (μισός ταργκ μισός σταρκ)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί τι έχει το Γκερ;;Nostalgia έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:49Τσιζ, ειναι πιο ευκολο και ευηχοGherschaagk έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:47Τσιζμπεργκερ;;
Μα αυτοί που περάσανε το τείχος.Nostalgia έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:45 Με βαση το "A Song of Fire and Ice" που μπορουμε να καταληξουμε; Φωτια ειναι οι Targaryen, Παγο ποιοι;![]()
Στην αρχη πιστευα οτι fire and ice ειναι ο Snow, μισος φωτια απο μπαμπα και μισος παγωμενος απο την μαμα, αλλα ισως να ειναι και μαλακια σκεψη....
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
the comet the course the tail έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:39 πάντως ο τζον δεν είναι σταρκ... την καημενούλα την άρυα σκέφτομαι... πάνω που ερωτεύτηκε...![]()
Βλέπεις και μέινστριμ εργάκια;;;;
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
-
Keyser Soze
Spoiler
Παρατήρησε κάποιος πώς ο Cersei έπινε κρασί αφού κοιμήθηκε με τον Euron, αλλά κατά την προηγούμενη σεζόν αρνήθηκε το κρασί από τον Tyrion επειδή ήταν έγκυος;
Μήπως δεν είναι έγκυος ;
Μήπως δεν είναι έγκυος ;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Keyser Soze έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:59Spoiler
Παρατήρησε κάποιος πώς ο Cersei έπινε κρασί αφού κοιμήθηκε με τον Euron, αλλά κατά την προηγούμενη σεζόν αρνήθηκε το κρασί από τον Tyrion επειδή ήταν έγκυος;
Μήπως δεν είναι έγκυος ;
Spoiler
μα είναι δυνατόν να είναι έγκυος και να πηγαίνει με τον ναυτικό που έχει γυρίσει όλες τις θάλασσες του γουεστερος και να θεωρείται και γάτα;
-
the comet the course the tail
κουλούρι δεν θα τα πάμε καλά...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:55the comet the course the tail έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:39 πάντως ο τζον δεν είναι σταρκ... την καημενούλα την άρυα σκέφτομαι... πάνω που ερωτεύτηκε...![]()
![]()
![]()
![]()
Βλέπεις και μέινστριμ εργάκια;;;;
σου έχω κάνει κάτι;;;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
όχι μωρό μου απλά έχω κέφια!!the comet the course the tail έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:03κουλούρι δεν θα τα πάμε καλά...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:55the comet the course the tail έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:39 πάντως ο τζον δεν είναι σταρκ... την καημενούλα την άρυα σκέφτομαι... πάνω που ερωτεύτηκε...![]()
![]()
![]()
![]()
Βλέπεις και μέινστριμ εργάκια;;;;πολύ μου την λες τελευταία...
![]()
σου έχω κάνει κάτι;;;![]()
σόρρυ δεν θα επαναληφθεί,θα σε γράφω κανονικά.
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- Last Veteran
Γράφε κανονικά αδελφέ. Τη σπεκουλα δεν γίνεται να την κρύψουμε. Σποιλερ θεωρείται κάποιο leak ή πχ αν κάποιος το δει για κάποιους λόγους νωρίτερα.Keyser Soze έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:59Spoiler
Μήπως δεν είναι έγκυος ;
Εδώ πρέπει να κουβέντιαζουμε ελεύθερα τα του τρέχοντος επεισοδίου. Το επεισόδιο προβλήθηκε και όποιος δεν το χει δει να πάει να γαμ να μην μπαίνει στο fucking νήμα.
ΟΡ καλό θα ήταν να κοτσάρεις κι ένα "Σποιλερ" στον τίτλο του νήματος, να μπορούμε να αναλύσουμε ελεύθερα. Το να ανοίγεις συνέχεια τα σποιλερ είναι κουραστικό.
Τιποτα δεν εχει.Gherschaagk έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:51Γιατί τι έχει το Γκερ;;Nostalgia έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:49Τσιζ, ειναι πιο ευκολο και ευηχο![]()
Στην αρχη πιστευα οτι fire and ice ειναι ο Snow, μισος φωτια απο μπαμπα και μισος παγωμενος απο την μαμα, αλλα ισως να ειναι και μαλακια σκεψη....![]()
![]()
-
the comet the course the tail
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:06όχι μωρό μου απλά έχω κέφια!!the comet the course the tail έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:03κουλούρι δεν θα τα πάμε καλά...πολύ μου την λες τελευταία...
![]()
σου έχω κάνει κάτι;;;![]()
σόρρυ δεν θα επαναληφθεί,θα σε γράφω κανονικά.

-
Keyser Soze
Οταν ηταν μικρη η Cersei δεν της είπε εκείνη η μάγισσα οτι θα κανει 3 παιδια και θα πεθανουν και τα τρια ??? Αυτο ειναι το 4οGherschaagk έγραψε: 16 Απρ 2019, 16:02Keyser Soze έγραψε: 16 Απρ 2019, 15:59Spoiler
Μήπως δεν είναι έγκυος ;Spoiler
μα είναι δυνατόν να είναι έγκυος και να πηγαίνει με τον ναυτικό που έχει γυρίσει όλες τις θάλασσες του γουεστερος και να θεωρείται και γάτα;
@Last Veteran αυτό θα κάνω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση