Έχω βρεθεί σε στρατιωτικούς διαγωνισμούς απέναντι σε ομάδες ξένων ευέλπιδων. Αν δε με απατά οι μνήμη μου, οι καλύτεροι όλων είναι οι Δανοί. Μπορούν να κατέβουν με τρεις ομάδες και να παίρνουν 1η, 2η και 3η για συνεχόμενες χρονιές. Μεγάλο ατού είναι η φυσική κατάσταση. Ωστόσο σε άλλα αντικείμενα υπερτερούν άλλες χώρες. Έχουμε και εμείς καλά χαρακτηριστικά.
Για να κρίνουμε πάντως πρέπει να δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της άσκησης. Άλλη επίδοση έχει μία χώρα που απλά έστειλε μερικούς νοματαίους τυχαία και άλλη μια χώρα που ήθελε να κερδίσει, το έψαξε και έστειλε τους καλύτερους τους οποίους και εκπαίδευσε ειδικά γι αυτό το σκοπό.
Πάντως σε κάθε περίπτωση, έπρεπε η χώρα να συμμετέχει φούλ σε τέτοιες ασκήσεις και να φροντίζει να έρχεται πρώτη.
Belisarius έγραψε: 16 Απρ 2019, 09:59
Έχω βρεθεί σε στρατιωτικούς διαγωνισμούς απέναντι σε ομάδες ξένων ευέλπιδων.
Με ποια ιδιότητα βρέθηκες σε τέτοιους διαγωνισμούς;
Belisarius έγραψε: 16 Απρ 2019, 09:59Μεγάλο ατού είναι η φυσική κατάσταση. Ωστόσο σε άλλα αντικείμενα υπερτερούν άλλες χώρες. Έχουμε και εμείς καλά χαρακτηριστικά.
Η φυσική κατάσταση αποκτιέται. Οι 4ετείς ευέλπιδες που στείλαμε είχαν 4 χρόνια γυμναστικής να προετοιμαστούν. Για να βρεθούν 48οι σε 49 ομάδες σημαίνει πως η γυμναστική στη ΣΣΕ δεν είναι αρκετή.
Belisarius έγραψε: 16 Απρ 2019, 09:59Για να κρίνουμε πάντως πρέπει να δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της άσκησης. Άλλη επίδοση έχει μία χώρα που απλά έστειλε μερικούς νοματαίους τυχαία και άλλη μια χώρα που ήθελε να κερδίσει, το έψαξε και έστειλε τους καλύτερους τους οποίους και εκπαίδευσε ειδικά γι αυτό το σκοπό.
Έχω βρεθεί σε στρατιωτικούς διαγωνισμούς απέναντι σε ομάδες ξένων ευέλπιδων. Αν δε με απατά οι μνήμη μου, οι καλύτεροι όλων είναι οι Δανοί. Μπορούν να κατέβουν με τρεις ομάδες και να παίρνουν 1η, 2η και 3η για συνεχόμενες χρονιές. Μεγάλο ατού είναι η φυσική κατάσταση. Ωστόσο σε άλλα αντικείμενα υπερτερούν άλλες χώρες. Έχουμε και εμείς καλά χαρακτηριστικά.
Για να κρίνουμε πάντως πρέπει να δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της άσκησης. Άλλη επίδοση έχει μία χώρα που απλά έστειλε μερικούς νοματαίους τυχαία και άλλη μια χώρα που ήθελε να κερδίσει, το έψαξε και έστειλε τους καλύτερους τους οποίους και εκπαίδευσε ειδικά γι αυτό το σκοπό.
Πάντως σε κάθε περίπτωση, έπρεπε η χώρα να συμμετέχει φούλ σε τέτοιες ασκήσεις και να φροντίζει να έρχεται πρώτη.
Πήγαν (οι δικοί μας) πρώτη φορά, χωρίς ειδική προετοιμασία και χωρίς γνώση των αντικειμένων, εν αντιθέσει με όλους τους άλλους.
Στοίχημα με όποιον θέλει ότι αν ξαναπάνε του χρόνου θα είναι πάνω από την μέση στην βαθμολογία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Σίγουρα σε ένα ξένο περιβάλλον, δεν είναι ότι το καλύτερο. Ζητήματα προσαρμογής θα φανούν και θα αποτελέσουν εμπόδια για ενδεχόμενη διάκριση. Για πρώτη φορά όμως πήγαν, όπως αναφέρεται, και οι Χιλιανοί και οι Δανοί. Η κατάταξή τους δεν είχε σχέση με την δική μας.
ΥΓ: Έχω παραθέσει το άρθρο από την ιστοσελίδα του Σ.Βλάσση στην προηγούμενη σελίδα.
Τα αντικείμενα στα οποία διαγωνίστηκαν οι ομάδες, αφορούσαν:
Πήγαν (οι δικοί μας) πρώτη φορά, χωρίς ειδική προετοιμασία και χωρίς γνώση των αντικειμένων, εν αντιθέσει με όλους τους άλλους.
Στοίχημα με όποιον θέλει ότι αν ξαναπάνε του χρόνου θα είναι πάνω από την μέση στην βαθμολογία.
Γιατί κάποιος που θα έρθει πρώτος σε τέτοιου είδους ασκήσεις είναι καλύτερος στρατιώτης. Μερικοί θα πρέπει να καταλάβετε ότι άλλο πόλεμος και άλλο παιχνίδια σε στίβο...
Γιατί κάποιος που θα έρθει πρώτος σε τέτοιου είδους ασκήσεις είναι καλύτερος στρατιώτης. Μερικοί θα πρέπει να καταλάβετε ότι άλλο πόλεμος και άλλο παιχνίδια σε στίβο...
Σίγουρα άλλο το ένα κι άλλο το άλλο αλλά τέτοια ιβέντς σε κάνουν πιο έτοιμο για πόλεμο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Πάντως αυτό που βγήκαμε 48οι...μήπως οφειλόταν σε ασυννενοησία. Μικροατυχήματα μπορεί να συμβούν αν δεν ξέρεις τι ακριβώς κάνεις και υπάρχει ασυννενοησία. ( )
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.