Νά το!Πάνας έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:58Ναι βγάζειtanipteros έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:53Σπύρος ... Σπύροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο έλα!independent_44 έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:50 815 xρόνια μετά την άλωση της Πόλης απ' τους σταυροφόρους.
Βγάζει τίποτα το 815;![]()
ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ
ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΕΥΚΟΙΛΙΟΣ
ΙΕΡΟΝ ΠΥΡ
ΤΖΑΚΟΥΖΙ
Και άλλα πολλά, εδώ: http://www.arithmosofia.com/ResultsByVa ... ?value=815
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καίγεται η Παναγία των Παρισίων
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Re: Καίγεται η Παναγία των Παρισίων
Antares έγραψε: 16 Απρ 2019, 00:04Μην και δεν σε αναγνωρίσουν οι αόρατοι;bluerose έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:40
Γιατί πρέπει να αγαπάμε την Ελλάδα η Ελλάδα είναι σε δοκιμασία
Λένε οι ιερωμένοι να προσευχόμαστε για την Ελλάδα
Λένε όσοι φύγανε οκ
Όσοι μείνανε ο Χριστός θα διαχωρίσει μπαμ μπαμ οχι όπως παλιά. Με ανοχή Μας συμφαιρει να αγαπάμε την Ελλάδα
Από το κατηχητικό αυτά
Εγώ έβαλα και σημαία![]()
Πλάκα κάνω.
Ποιοι αόρατοι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 16 Απρ 2019, 00:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- hellegennes
Και τότε γιατί μιλάς για παπάδες και βασιλείς;the comet the course the tail έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:56και εργάτες, όσο δεν σφάζονταν σε κάνα πεδίο μάχης.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:52Ναι, διότι οι παπάδες και οι βασιλείς έχτισαν την Παναγία των Παρισίων, όχι καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες.the comet the course the tail έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:16
εγώ δεν αισθάνομαι κληρονόμος παπάδων και βασιλέων.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι σαν να κάνω μετάφραση λατινικού κειμένου του 8ου αιώνα σε δημοτική του 16ου αιώνα και να το μαρκάρω ως «έργο άγνωστου Ρωμιού του 8ου αιώνα».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Highlander
Μόνο αυτοί ωφελούνταν. Οι άλλοι απλώς πέθαιναν σαν τα μυρμήγκια.hellegennes έγραψε: 16 Απρ 2019, 00:06Και τότε γιατί μιλάς για παπάδες και βασιλείς;the comet the course the tail έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:56και εργάτες, όσο δεν σφάζονταν σε κάνα πεδίο μάχης.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:52
Ναι, διότι οι παπάδες και οι βασιλείς έχτισαν την Παναγία των Παρισίων, όχι καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες.
Εγώ θέλω να τονίσω τα εξής.
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ = 4716 = ΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ = ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΙΩΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΣΤΙ
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ = 4716 = ΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ = ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΙΩΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΣΤΙ
Γιατί λες για εμάς, τους Έλληνες; Οι ενσωματωμένοι εμπλουτιστές πολιτισμού έδειξαν τα αγνά συναισθήματά τους. Τα μπέρδεψες.Εσθήρ έγραψε: 15 Απρ 2019, 21:16 Λεγεται οτι κατερευσε ολοκληρη η στεγη της εκκλησιας.
Κατα τα αλλα,δεν καταλαβαινω τον κάλο καποιων ,ενα εργο τεχνης,αρχιτεκτονικο κυριως,αλλα οχι μονο,διοτι αυτο ειναι,να το χλευαζουν/
Επισης για μας δεν ειναι κατι σημαντικο,για τους γαλλους ειναι,οπως για εμας ειναι ο παρθενωνας.
............Τι;;;ουτε αυτος ειναι για εσας σημαντικος;Πολυ πιθανον.![]()

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Και η δευτέρα, δεν τα έβαλα τυχαία!independent_44 έγραψε: 16 Απρ 2019, 00:05Νά το!Πάνας έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:58Ναι βγάζειtanipteros έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:53
Σπύρος ... Σπύροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο έλα!![]()
ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ
ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΕΥΚΟΙΛΙΟΣ
ΙΕΡΟΝ ΠΥΡ
ΤΖΑΚΟΥΖΙ
Και άλλα πολλά, εδώ: http://www.arithmosofia.com/ResultsByVa ... ?value=815
the end
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν μίλησα εκ μερους της Ευρώπης ούτε καν της Κύπρου. Απλώς είπα αυτο που λένε στην Ευρώπη για τους καλαμαράδες! Ψεύτες και ανίκανοι!elchav έγραψε: 16 Απρ 2019, 00:00Μη μιλάς εκ μέρους της Ευρώπης, ανήκεις στη Μέση Ανατολήμίστερ μαξ έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:59Δεν είπα οτι φταίτε για όλα, ειπα οτι δεν ειστε αξιοι εμπιστοσύνης. Ολη η Ευρώπη το λέει.![]()
![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- NewModelArmy
Nothing lasts forever.Συνηθες φαινομενο οι φωτιες σε παμπαλαια κτιρια υπο συντηρηση.
Aφού το λες εσύ που δεν έχεις βγει ούτε από τη Μόρφου, έτσι θα είναιμίστερ μαξ έγραψε: 16 Απρ 2019, 00:16Δεν μίλησα εκ μερους της Ευρώπης ούτε καν της Κύπρου. Απλώς είπα αυτο που λένε στην Ευρώπη για τους καλαμαράδες! Ψεύτες και ανίκανοι!elchav έγραψε: 16 Απρ 2019, 00:00Μη μιλάς εκ μέρους της Ευρώπης, ανήκεις στη Μέση Ανατολήμίστερ μαξ έγραψε: 15 Απρ 2019, 23:59
Δεν είπα οτι φταίτε για όλα, ειπα οτι δεν ειστε αξιοι εμπιστοσύνης. Ολη η Ευρώπη το λέει.![]()
![]()
![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
the comet the course the tail
και τι θες να κάνω τώρα;hellegennes έγραψε: 16 Απρ 2019, 00:08Είναι σαν να κάνω μετάφραση λατινικού κειμένου του 8ου αιώνα σε δημοτική του 16ου αιώνα και να το μαρκάρω ως «έργο άγνωστου Ρωμιού του 8ου αιώνα».
το πήρα κοπυ-πέιστ όπως ήταν από δω: http://sofasound.com/phcds/ph7lyrics.htm#9
κάτσε εδώ και δες: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Ruin
Εσύ λοιπόν δεν κερδίζεις τίποτα από τα μνημεία του ανθρώπινου πολιτισμού και πνεύματος; Μόνο οι παπάδες και οι βασιλιάδες;Highlander έγραψε: 16 Απρ 2019, 00:10 Μόνο αυτοί ωφελούνταν. Οι άλλοι απλώς πέθαιναν σαν τα μυρμήγκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 16 Απρ 2019, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Θες να μου πεις οτι αν καιγοτανε κανα αρχαιο τζαμί εσεις δεν θα πανυγηριζατε....Juno έγραψε: 16 Απρ 2019, 00:13Γιατί λες για εμάς, τους Έλληνες; Οι ενσωματωμένοι εμπλουτιστές πολιτισμού έδειξαν τα αγνά συναισθήματά τους. Τα μπέρδεψες.Εσθήρ έγραψε: 15 Απρ 2019, 21:16 Λεγεται οτι κατερευσε ολοκληρη η στεγη της εκκλησιας.
Κατα τα αλλα,δεν καταλαβαινω τον κάλο καποιων ,ενα εργο τεχνης,αρχιτεκτονικο κυριως,αλλα οχι μονο,διοτι αυτο ειναι,να το χλευαζουν/
Επισης για μας δεν ειναι κατι σημαντικο,για τους γαλλους ειναι,οπως για εμας ειναι ο παρθενωνας.
............Τι;;;ουτε αυτος ειναι για εσας σημαντικος;Πολυ πιθανον.![]()
![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Τίποτα, έτσι μου ήρθε. Συμφωνώ με τα περί Ελλάδας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 8 Απαντήσεις