Όσοι είναι βαπτισμένοι, τους ξαναπλένουν;Μηχανικός έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:20 Στο μοναστήρι των παλαιοημερολογιτών στην Καλαμάτα φτιάχνουν και μια ωραία κολυμπήθρα για να βαφτίζουν ενήλικες. Είναι χτιστή και μπαίνεις μέσα με σκαλάκια.
Μέχρι τώρα για να βαφτίσουν ενήλικα τον πήγαιναν και τον βάφτιζαν στην θάλασσα.
Πρέπει ο βαφτιζόμενος να μπορεί να μπεί ολόκληρος μέσα στο νερό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλαιό και Νέο ημερολόγιο
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Παλαιό και Νέο ημερολόγιο
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Είδα το βιντεάκι (λίγο στο γρήγορο βέβαια).
Δεν θα σχολιάσω τον Ταλιμπανισμό των καλόγερων,τον φανταζόμαστε όλοι άλλωστε.
Μιά απορία μόνο.Πως στο διάολο καλό αφού ανά πέντε λέπτα λένε ότι τους έχουν κόψει το ρεύμα και ζούνε πρωτόγονα,χρησιμοποιούν ηλεκτροκολήσεις,τροχούς,ζυμωτήρια κλπ;
Αφού έχουν πλήρη αποκλεισμό και εμπάργκο και δυσκολεύεσαι να φτάσεις καν εκεί,πως κυκλοφορούνε τα Rover (των 100κ,μη λέω και λίγα);Άντε και τα`χουν.Μπιτζίνα που βάζουν;
- hellegennes
Κι εγώ είχα την απορία με τον σιδεροκολλητή.
Βέβαια όποιος έχει πάει στον Άθω ξέρει ότι τα μοναστήρια την έχουν την περιουσιούλα τους, τα πανάκριβα μηχανήματα (παρότι είναι του διαβόλου, όπως λέει ο γέροντας) και τους εξοπλισμούληδες.
Βέβαια όποιος έχει πάει στον Άθω ξέρει ότι τα μοναστήρια την έχουν την περιουσιούλα τους, τα πανάκριβα μηχανήματα (παρότι είναι του διαβόλου, όπως λέει ο γέροντας) και τους εξοπλισμούληδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Την βρέχει ο Κύριος εξ ουρανούwaldorf έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:56 Aφού έχουν πλήρη αποκλεισμό και εμπάργκο και δυσκολεύεσαι να φτάσεις καν εκεί,πως κυκλοφορούνε τα Rover (των 100κ,μη λέω και λίγα);Άντε και τα`χουν.Μπιτζίνα που βάζουν;
(σούπερ αμόλυβδη)
Πάνος Σκουρλέτης
Δεν υπάρχει περίπτωση αντικειμενικής περιγραφής από δημοσιογράφους χωρίς παπαριές.waldorf έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:56Είδα το βιντεάκι (λίγο στο γρήγορο βέβαια).
Δεν θα σχολιάσω τον Ταλιμπανισμό των καλόγερων,τον φανταζόμαστε όλοι άλλωστε.
Μιά απορία μόνο.Πως στο διάολο καλό αφού ανά πέντε λέπτα λένε ότι τους έχουν κόψει το ρεύμα και ζούνε πρωτόγονα,χρησιμοποιούν ηλεκτροκολήσεις,τροχούς,ζυμωτήρια κλπ;
Αφού έχουν πλήρη αποκλεισμό και εμπάργκο και δυσκολεύεσαι να φτάσεις καν εκεί,πως κυκλοφορούνε τα Rover (των 100κ,μη λέω και λίγα);Άντε και τα`χουν.Μπιτζίνα που βάζουν;
Ή έχουν γεννήτρια που δουλεύει με καύσιμο όπως και το τζίπ τους, ή τους δίνει ρεύμα η ΔΕΗ σε κάποιο άλλο κτίριο έξω από το μοναστήρι και έχουν τραβήξει γραμμή από εκεί.
Αλλά γενικά στα μοναστήρια των παλαιοημερολογιτών δεν έχουν φώτα οι ναοί.
Επιτρέπονται μόνο καντήλια που καίνε αγνό ελαιόλαδο και κεριά από κερί μέλισσας. Οι παραφίνες σε καντήλια και κεριά απαγορεύονται.
Απαγορεύονται και οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις.
Απαγορεύονται κάμερες και φωτογράφηση την ώρα της λειτουργίας.
Τους βαπτισμένους δεν τους ξαναβαφτίζουν.Nandros έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:14Όσοι είναι βαπτισμένοι, τους ξαναπλένουν;Μηχανικός έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:20 Στο μοναστήρι των παλαιοημερολογιτών στην Καλαμάτα φτιάχνουν και μια ωραία κολυμπήθρα για να βαφτίζουν ενήλικες. Είναι χτιστή και μπαίνεις μέσα με σκαλάκια.
Πρέπει ο βαφτιζόμενος να μπορεί να μπεί ολόκληρος μέσα στο νερό.![]()
Αν θελήσει να βαπτισθεί ο Ερνέστο ο γιος του Τσίπρα, πως θα χωρέσει στην κολυμπήθρα;
- Nandros
Μαζί με βαρέως τύπου ηλεκτρομηχανές για ηλεκ/κόλληση!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Για το πρώτο το γνωρίζω από πρώτο χέρι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με φανατικούς.Μηχανικός έγραψε: 10 Μάιος 2018, 20:43Τους βαπτισμένους δεν τους ξαναβαφτίζουν.Nandros έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:14Όσοι είναι βαπτισμένοι, τους ξαναπλένουν;Μηχανικός έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:20 Στο μοναστήρι των παλαιοημερολογιτών στην Καλαμάτα φτιάχνουν και μια ωραία κολυμπήθρα για να βαφτίζουν ενήλικες. Είναι χτιστή και μπαίνεις μέσα με σκαλάκια.
Πρέπει ο βαφτιζόμενος να μπορεί να μπεί ολόκληρος μέσα στο νερό.![]()
Αν θελήσει να βαπτισθεί ο Ερνέστο ο γιος του Τσίπρα, πως θα χωρέσει στην κολυμπήθρα;![]()
.
Μην τα μεγαλοποιείς. Όλοι οι σιδεράδες έχουν μικρές φορητές γεννήτριες για να δουλεύουν ηλεκτροσυγκόλληση και τροχό εκεί που δεν έχει ρεύμα.
Στο Βατοπαίδι που ξέρω, έχουν σούπερ σύστημα γεννητριών της Ζήμενς για να είναι αυτόνομοι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
- hellegennes
Η γεννήτρια τι καίει; Δεν είναι του διαβόλου αυτά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
Ούτε να τρολλάρουμε σε ένα χαζονήμα δεν μπορούμε ρε πστη μου!Μηχανικός έγραψε: 10 Μάιος 2018, 21:12Μην τα μεγαλοποιείς. Όλοι οι σιδεράδες έχουν μικρές φορητές γεννήτριες για να δουλεύουν ηλεκτροσυγκόλληση και τροχό εκεί που δεν έχει ρεύμα.
Στο Βατοπαίδι που ξέρω, έχουν σούπερ σύστημα γεννητριών της Ζήμενς για να είναι αυτόνομοι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
- Nandros
Έχουν κάνει ντηλ με τον διάολο και από κει που είναι, τους παρέχει αέριο για τις ΜΕΚ!
Θεος.Ίακχος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 17:05
Και μια που είμαστε σε πολιτικό φόρουμ, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αμφιλεγόμενος παλαιοημερολογίτης Ιλαρίων https://gerontasilarion.blogspot.gr/

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση