!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Γραφικός έγραψε: 02 Απρ 2019, 17:00 Ερώτηση: Έστω ότι έχουμε έναν τύπο που δεν γουστάρει τα πολλά πολλά με τις γυναίκες. Όχι ότι θα προσπαθήσει να τους κάνει την ζωή δύσκολη, αλλά τις αποφεύγει. Δεν σταματάει ποτέ να τους μιλάει στον πληθυντικό, κρατάει πάση θυσία τις αποστάσεις κι είναι μονίμως ψυχρά ευγενικός μαζί τους. Στόχος του να περάσει απαρατήρητος και να μιλήσει μαζί τους όσο το δυνατόν λιγότερο, όχι επιδεικτικά όμως. Χαμογελαστά ας πούμε.
Αυτός ο τύπος είναι μισογύνης; Αν ναι, ποιο το κακό αφού με αυτόν τον τρόπο δεν επηρεάζει τη ζωή κανενός και καμιάς;
Δεν ξέρω αλλά κι εγώ έτσι είμαι φιλική αλλά απρόσιτη.
Είναι φίλος μου ο συγκεκριμένος.
Είμαστε λίγο ''αντικοινωνικοί'' άνθρωποι!
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Αγις έγραψε: 02 Απρ 2019, 17:31 Αυτο που γράφω χρόνια στο πχορουμ - ειναι οτι τις θεωρω Γάτες - οτι τις θαυμάζω - τις παρακολουθώ - προσπαθω να αντιγραφω οσο γινεται τις απολυτα επιτυχημένες τακτικες τους - οτι μας εχουν πάρει τα σωβρακα κ οτι κοιμομασατε ορθιοι κ τελικα οτι ειναι ανωτερο ειδος που εξασφαλιζει καλοζωια απο θεση αδυναμιας.
Πολύ ωραία αποψη! :smt023
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Γραφικός έγραψε: 02 Απρ 2019, 17:00 Ερώτηση: Έστω ότι έχουμε έναν τύπο που δεν γουστάρει τα πολλά πολλά με τις γυναίκες. Όχι ότι θα προσπαθήσει να τους κάνει την ζωή δύσκολη, αλλά τις αποφεύγει. Δεν σταματάει ποτέ να τους μιλάει στον πληθυντικό, κρατάει πάση θυσία τις αποστάσεις κι είναι μονίμως ψυχρά ευγενικός μαζί τους. Στόχος του να περάσει απαρατήρητος και να μιλήσει μαζί τους όσο το δυνατόν λιγότερο, όχι επιδεικτικά όμως. Χαμογελαστά ας πούμε.
Αυτός ο τύπος ε
αν κανει το ιδιο και με τους αντρες ειναι ο ασεβαστος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Ερώτηση: Αν ένας τύπος σας κάνει κάτι χοντρό, κάτι από αυτά που κατηγορούνται οι εξ Αμερικής. Αν την παίξει μπροστά σας ή σας στριμώξει και τρομοκρατηθείτε ότι θα σας βιάσει ή οτιδήποτε σας πληγώνει και σας τσαντίζει και σας κάνει να θέλετε να του πολτοποιήσετε το κεφάλι με ρόπαλο. Έστω ότι μετά από καιρό καταλαβαίνει το λάθος του. Θα προτιμούσατε να έρθει να σας ζητήσει συγνώμη και να σας ρωτήσει αν μπορεί να κάνει κάτι για να επανορθώσει ή να μείνει όσο πιο μακριά σας για το υπόλοιπο της ζωής σας;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Γραφικός έγραψε: 13 Απρ 2019, 15:34 Ερώτηση: Αν ένας τύπος σας κάνει κάτι χοντρό, κάτι από αυτά που κατηγορούνται οι εξ Αμερικής. Αν την παίξει μπροστά σας ή σας στριμώξει και τρομοκρατηθείτε ότι θα σας βιάσει ή οτιδήποτε σας πληγώνει και σας τσαντίζει και σας κάνει να θέλετε να του πολτοποιήσετε το κεφάλι με ρόπαλο. Έστω ότι μετά από καιρό καταλαβαίνει το λάθος του. Θα προτιμούσατε να έρθει να σας ζητήσει συγνώμη και να σας ρωτήσει αν μπορεί να κάνει κάτι για να επανορθώσει ή να μείνει όσο πιο μακριά σας για το υπόλοιπο της ζωής σας;
δύσκολα πιστεύω ένας άνδρας θα μπει στην διαδικασία να ζητήσει συγνώμη για κάτι τέτοιο. (για ποιο πράγμα να μετανιώσει άραγε,σιγά και τι έγινε!!)
και να ζητήσει συγνώμη δεν έχει νόημα.
μόνο αν ήταν σουρωμένος θα έμπαινε στην διαδικασία,εκτός κι αν φοβάται καμια μήνυση οπότε θα το παίξει μετανοημένος .
συνεπώς δεν θα τον συγχωρούσα!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:38
the comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:36
Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:20 Δεν βγαίνουν παιδί μου παραεξω αυτά που έχεις μέσα σου. Εγώ και με την κολλητή μου την πιο,πιο,πιο μέσα σε πάει υπάρχουν πράγματα που δεν.
κατάλαβα, εδώ στο πχορουμ θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας...
Το καλό είναι ότι είμαστε πολλοί και μόνιμοι :lol:
Καλό;
Το κακό ποιο θα ήτανε;
Η μάλλον άστο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

sys3x έγραψε: 13 Απρ 2019, 18:29
Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:38
the comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:36

κατάλαβα, εδώ στο πχορουμ θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας...
Το καλό είναι ότι είμαστε πολλοί και μόνιμοι :lol:
Καλό;
Το κακό ποιο θα ήτανε;
Η μάλλον άστο.
Καλό για μας τους άλλους. Για σας κακό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Απρ 2019, 17:46 δύσκολα πιστεύω ένας άνδρας θα μπει στην διαδικασία να ζητήσει συγνώμη για κάτι τέτοιο. (για ποιο πράγμα να μετανιώσει άραγε,σιγά και τι έγινε!!)
μόνο αν ήταν σουρωμένος θα έμπαινε στην διαδικασία,εκτός κι αν φοβάται καμια μήνυση οπότε θα το παίξει μετανοημένος .
Θα προτιμούσες όμως να σου ζητήσει συγνώμη και να του πεις ότι δεν τον συγχωρείς ή να μείνει μακρυά σου;
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Γραφικός έγραψε: 13 Απρ 2019, 22:30
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Απρ 2019, 17:46 δύσκολα πιστεύω ένας άνδρας θα μπει στην διαδικασία να ζητήσει συγνώμη για κάτι τέτοιο. (για ποιο πράγμα να μετανιώσει άραγε,σιγά και τι έγινε!!)
Θα προτιμούσες όμως να σου ζητήσει συγνώμη και να του πεις ότι δεν τον συγχωρείς ή να μείνει μακρυά σου;
το είπα και πιο πριν δεν θα τον συγχωρούσα.και το καλό που του θέλω να μην με ξανα ενοχλήσει.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

βαρεια θεματολογια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Απρ 2019, 17:46 μόνο αν ήταν σουρωμένος θα έμπαινε στην διαδικασία,
Και αν την μαλακία την έκανε, ενώ ήταν σουρωμένος; :roll:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

vagabondo έγραψε: 13 Απρ 2019, 22:38
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Απρ 2019, 17:46 μόνο αν ήταν σουρωμένος θα έμπαινε στην διαδικασία,
Και αν την μαλακία την έκανε, ενώ ήταν σουρωμένος; :roll:
πάλι. απλά υποθέτω ότι δεν θα είχα τόσο μένος απέναντι του.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2019, 12:09 Είναι αλήθεια ότι δεν έχετε συνείδηση αλλά είστε απλά αυτόματα που κάνουν πολύ πειστικά τις σχετικές κινήσεις;
Ναι. Πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Χειρότερο και από το να κορτάρεις γκόμενα που ξέρεις οτι της αρέσουν μόνο ψυχοπαθείς δολοφόνοι.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2019, 13:53
Αγις έγραψε: 14 Μαρ 2019, 13:50
Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2019, 13:31 δεν ηταν ερώτηση απάντηση, ήταν δυο περιστατικά που μου κίνησαν τη σκέψη.
Απλα δεν ήξερα που να τα βάλω και δεν άξιζε να ανοίξω νήμα για αυτά.
Να ανοιξεις - να γραφουν ολοι τις εμπειριες τους.
Εχετε συνηθισει να διαγραφετε απο την μνημη περιστατικα - να τα απωθείτε η το πολυ να τα θεωρειτε μεμονωμενα μιας και ειναι ενοχλητικα και χαλανε το κοινωνικο αφηγημα κ το εμφυτευμενο λογισμικο λειτουργιας ''σχεσεων'' που εχει ρυθμιστει να τα αναγνωριζει σαν ιους και να τα μπλοκάρει - στέλνει στο καλαθι αχρηστων
Θα ειναι ιδιαιτερα χρησιμο - αποκαλυπτικο νημα ...
Ρε σου λέω σε θυμήθηκα με αυτά τα δυο περιστατικά.
Εντάξει αυτή που μου έτυχε εμένα ήταν απλά ένα ψωνιζμένο ζώον. Η άλλη όμως είναι ο ορισμός του θράσους και της χλέπας. Εύχομαι να της ξηγηθεί η ζωή ανάλογα.
Σου έχουν τύχει τόσο ακραίες περιπτώσεις; Καλά και εγώ θα μπορούσα να δεχτώ πολλά να με χέζουν, να με κερατώνουν για το καλό του αγώνα, αλλά μέχρι ενός σημείου.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”