Ας σου πει ΜΙΑ (1) τέτοια επιχείρηση που έκλεισε...ΜΙΑ!Beria έγραψε: 13 Απρ 2019, 11:26Για τις εφοπλιστικές δεν ξέρω, αλλά μεταφορικές αναστήθηκαν και άνοιξαν νέες λόγω της αύξησης των κιβωτίων.
Η Cosco δεν ανταγωνίζεται τις μεταφορικές γιατί δεν έχει τέτοιες υπηρεσίες εσωτερικού
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Και μαμώ τις επενδύσεις
-
Al Bundy
Re: Και μαμώ τις επενδύσεις
- wooded glade
Εν συνόψει:
Οι αριστεροί θέλουν κορμοράνους αλλά και εργοστάσια συρματοπλεγμάτων και κολχόζ-κομσομόλ.
Τα πασόκια θέλουν κρατικές εταιρείες για να διεξάγεται το πρωτάθλημα του σταυρολέξου γίγας.
Οι δεξιοί θέλουν μπανανιακές εταιρείες με τριπλάσια τιμολόγια από τα κανονικά.
Οι αριστεροί θέλουν κορμοράνους αλλά και εργοστάσια συρματοπλεγμάτων και κολχόζ-κομσομόλ.
Τα πασόκια θέλουν κρατικές εταιρείες για να διεξάγεται το πρωτάθλημα του σταυρολέξου γίγας.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Al Bundy
Και εμείς οι υπόλοιποι θέλουμε να φκιάκσουμε στρατόπεδα συγκέντρωσης για όλους τους άλλους.wooded glade έγραψε: 13 Απρ 2019, 11:30 Εν συνόψει:
Ας φτιάξουν κάνα μπουρδελο unisex να πηγαίνουν όλοι και να πηδανοπηδιουντε
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Γιατι εσεις θα μου πειτε μια νεα επιχειρηση που ανοιξε ελεου COSCO.Οντως δεν ανταγωνιζεται τετοιες επιχειρησεις αλλα θελωντας να μεγιστοποιησει το κερδος αυξησε τοσο το κοστος στο λιμανι που μονο μεγαλες επιχειρησεις μεταφορικες μπορουσαν να πληρωσουν.Ανασταση των μεταφορικων δεν σημαινει ανασταση των μικρομεσσαιων αλλα των πολυεθνικων.Μπακάλης έγραψε: 13 Απρ 2019, 11:28Ας σου πει ΜΙΑ (1) τέτοια επιχείρηση που έκλεισε...ΜΙΑ!Beria έγραψε: 13 Απρ 2019, 11:26Για τις εφοπλιστικές δεν ξέρω, αλλά μεταφορικές αναστήθηκαν και άνοιξαν νέες λόγω της αύξησης των κιβωτίων.zteo έγραψε: 13 Απρ 2019, 11:16
Υπηρχαν μικρομεσσαιες εφοπλιστικες και μεταφορικες εταιρειες που συνεργαζοταν με το λιμανι οσο ηταν κρατικο και κλεισαν οταν το πηρε η COSCO.
Η Cosco δεν ανταγωνίζεται τις μεταφορικές γιατί δεν έχει τέτοιες υπηρεσίες εσωτερικού
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιατί έχουμε μικρούς μισθούς.Bipsco έγραψε: 13 Απρ 2019, 11:26 Συριζαίοι, βλάκες είναι οι εργοστασιάρχες για να ανοίξουν εργοστάσιο στην Ελλάδα; Γιατί δεν έρχονται επενδύσεις;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Οι σοβαρες οικονομιες στηριζοντε στην βιομηχανια και στην αγροτικη παραγωγη οχι στον τουρισμο και στην παροχη υπηρεσιων.Αυτο το φιλελλευθερο μοντελο ακολουθηθηκε στην Ευρωπη και βλεπουμε σημερα τις συνεπειες του. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν υπάρχουν πολυεθνικές μεταφορικές εσωτερικούzteo έγραψε: 13 Απρ 2019, 11:43Γιατι εσεις θα μου πειτε μια νεα επιχειρηση που ανοιξε ελεου COSCO.Οντως δεν ανταγωνιζεται τετοιες επιχειρησεις αλλα θελωντας να μεγιστοποιησει το κερδος αυξησε τοσο το κοστος στο λιμανι που μονο μεγαλες επιχειρησεις μεταφορικες μπορουσαν να πληρωσουν.Ανασταση των μεταφορικων δεν σημαινει ανασταση των μικρομεσσαιων αλλα των πολυεθνικων.Μπακάλης έγραψε: 13 Απρ 2019, 11:28Ας σου πει ΜΙΑ (1) τέτοια επιχείρηση που έκλεισε...ΜΙΑ!Beria έγραψε: 13 Απρ 2019, 11:26
Για τις εφοπλιστικές δεν ξέρω, αλλά μεταφορικές αναστήθηκαν και άνοιξαν νέες λόγω της αύξησης των κιβωτίων.
Η Cosco δεν ανταγωνίζεται τις μεταφορικές γιατί δεν έχει τέτοιες υπηρεσίες εσωτερικού![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 449 Απαντήσεις
- 11456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 0 Απαντήσεις