Τουρισμο για δυνατα βαλαντια λεγανε και για το λουτρακι που ομως ξεπεσε στο να ξεκοκκαλιζει τις περιουσιες των αγροτων της κορινθιας και του αργουςΜπακάλης έγραψε: 13 Απρ 2019, 10:08Με ποιους να δουλέψουν;brb και tyt έγραψε: 13 Απρ 2019, 09:58Της Πάρνηθας θα επιζήσει;Υδράργυρος έγραψε: 13 Απρ 2019, 09:55 Η δηθεν επενδυση του ελληνικου ειναι ο μεγαλυτερος σανος της δεκαετιας.
Μονο το καζινο θα ειναι βιωσιμο, και αυτο με ερωτηματικο. Στο λουτρακι το καζινο κλεινει
Τουρίστες δεν πατάνε σε αυτά τα μέρηγ και οι αγροτικές επιδοτήσεις κόπηκαν!
Το Ελληνικό όμως είναι κατεξοχήν τουριστικός προορισμός για δυνατά βαλάντια!
Φοβάστε μην γίνει η νεολαία μας βοηθητικό προσωπικό και προτιμάτε να πίνουν φραπέδες στην παραλιακή ή να δουλεύουν εργάτες σε εργοστάσια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Και μαμώ τις επενδύσεις
- Υδράργυρος
Re: Και μαμώ τις επενδύσεις
-
Al Bundy
Δυνατό επιχείρημα...ο πλούσιος κόσμος του πλανήτη βαρέθηκε το Μόντε Κάρλο (παρεμπιπτόντως Μονακό και Μόντε Κάρλο είναι σαν τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη ένα πράμα).
- Υδράργυρος
Οταν υπαρχει αρθρο για το ελληνικο θα πρεπει υποχρεωτικα να μπαινει η προειδοποιηση προσοχη ακολουθει σανος
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Φοβάσαι μη τυχόν και παράγει η νεολαία;Μπακάλης έγραψε: 13 Απρ 2019, 10:08Με ποιους να δουλέψουν;brb και tyt έγραψε: 13 Απρ 2019, 09:58Της Πάρνηθας θα επιζήσει;Υδράργυρος έγραψε: 13 Απρ 2019, 09:55 Η δηθεν επενδυση του ελληνικου ειναι ο μεγαλυτερος σανος της δεκαετιας.
Μονο το καζινο θα ειναι βιωσιμο, και αυτο με ερωτηματικο. Στο λουτρακι το καζινο κλεινει
Τουρίστες δεν πατάνε σε αυτά τα μέρηγ και οι αγροτικές επιδοτήσεις κόπηκαν!
Το Ελληνικό όμως είναι κατεξοχήν τουριστικός προορισμός για δυνατά βαλάντια!
Φοβάστε μην γίνει η νεολαία μας βοηθητικό προσωπικό και προτιμάτε να πίνουν φραπέδες στην παραλιακή ή να δουλεύουν εργάτες σε εργοστάσια;
Οι επιλογές είναι είτε καζίνο (τζόγος Λας Βέγκα και Μοντε Κάρλο) είτε φραπέδες; Τις έχεις περιορίσει πολύ. Αν δε ρωτήσω ποια οικονομία με ύφεση σαν τη δικιά μας την ξεπέρασε με τζόγο, αμφιβάλλω αν θα μου απαντήσεις.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Υδράργυρος
Αυτα ακμασανε την εποχη που οι αερομεταφορες γινονταν με ντακοτες και εκει πηγαιναν οδικως οιπλουσιοι της γαλλογερμανιας. Σημερα με την αναπτυξη που εχουν οι αερομεταφορες υπαρχουν και αλλου πορτοκσλιεςΜπακάλης έγραψε: 13 Απρ 2019, 10:10Δυνατό επιχείρημα...ο πλούσιος κόσμος του πλανήτη βαρέθηκε το Μόντε Κάρλο (παρεμπιπτόντως Μονακό και Μόντε Κάρλο είναι σαν τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη ένα πράμα).![]()
-
Al Bundy
Ακριβώς,,,στο Ελληνικό είναι μία τέτοια πορτοκαλαία.Υδράργυρος έγραψε: 13 Απρ 2019, 10:13Αυτα ακμασανε την εποχη που οι αερομεταφορες γινονταν με ντακοτες και εκει πηγαιναν οδικως οιπλουσιοι της γαλλογερμανιας. Σημερα με την αναπτυξη που εχουν οι αερομεταφορες υπαρχουν και αλλου πορτοκσλιεςΜπακάλης έγραψε: 13 Απρ 2019, 10:10Δυνατό επιχείρημα...ο πλούσιος κόσμος του πλανήτη βαρέθηκε το Μόντε Κάρλο (παρεμπιπτόντως Μονακό και Μόντε Κάρλο είναι σαν τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη ένα πράμα).![]()
15000 εργαζομενοι που θα οδηγησουν στο κλεισιμο 15000 αυταπασχολουμενους συν αλλους 30000 εργαζομενους στην ανεργια.Το ιδιο και η επενδυση στις Σκουριες.Δεν μπορεις να συγκρινεις την οικονομια 2 μικρων πολεων με μια χωρα.Εαν θελεται η Ελλαδα να στηριχτει στην μονοοικονομια του τουρισμου θα πρεπει να μειωσεται τον πλυθησμο της κατω απο 5 μυρια.Μπακάλης έγραψε: 13 Απρ 2019, 09:50 brb
Τι παράγει το Λας Βέγκας; 450.000 εργαζόμενοι (υψηλά αμειβόμενοι) από τους 630.000 κατοίκους της πόλης στα καζίνο και ξενοδοχεία.
Το Μόντε Κάρλο τι παράγει και είναι το πλουσιότερο κρατίδιο της Ευρώπης;
Τι σε ενοχλεί εσένα (και όποιον άλλον) να δουλεύουν 15.000 Έλληνες ως σερβιτόροι-γκουπιέρηδες-ρεσεψιονίστ κλπ και όχι εργάτες κάποιας βιομηχανίας;
Αν έρθει μια βιομηχανία και ανοίξει εργοστάσιο κατασκευής όπλων με 15.000 θέσεις εργασίας θα συμφωνήσεις;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Υδράργυρος
Τιρανα στο λιγο πιο πολιτισμενο εισαι. Μην υπερεκτιμας τον εαυτο σου.
Τεσπα πες μου ενα τετοιου ειδους προτζεκτ που εχει γινει με επιτυχια στον κοσμο
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
zteo έγραψε: 13 Απρ 2019, 10:27 15000 εργαζομενοι που θα οδηγησουν στο κλεισιμο 15000 αυταπασχολουμενους συν αλλους 30000 εργαζομενους στην ανεργια.Το ιδιο και η επενδυση στις Σκουριες.Δεν μπορεις να συγκρινεις την οικονομια 2 μικρων πολεων με μια χωρα.Εαν θελεται η Ελλαδα να στηριχτει στην μονοοικονομια του τουρισμου θα πρεπει να μειωσεται τον πλυθησμο της κατω απο 5 μυρια.
Η Ελλάδα μπορεί να παράγει τα πάντα και με την ''κρίση'' έχει γίνει πεμπτουσία ο τουρισμός. Κατά τα άλλα θα εισάγουμε τα πάντα.
-
Al Bundy
Υποθέσεις κάνεις, αποδείξεις έχεις;zteo έγραψε: 13 Απρ 2019, 10:27
15000 εργαζομενοι που θα οδηγησουν στο κλεισιμο 15000 αυταπασχολουμενους συν αλλους 30000 εργαζομενους στην ανεργια.Το ιδιο και η επενδυση στις Σκουριες.Δεν μπορεις να συγκρινεις την οικονομια 2 μικρων πολεων με μια χωρα.Εαν θελεται η Ελλαδα να στηριχτει στην μονοοικονομια του τουρισμου θα πρεπει να μειωσεται τον πλυθησμο της κατω απο 5 μυρια.
Ναι την επενδυση της Cosco στο λιμανι που τσακισε ολες τις μικρομεσαιες επιχειρησεις της περιοχης.Μπακάλης έγραψε: 13 Απρ 2019, 10:32Υποθέσεις κάνεις, αποδείξεις έχεις;zteo έγραψε: 13 Απρ 2019, 10:27
15000 εργαζομενοι που θα οδηγησουν στο κλεισιμο 15000 αυταπασχολουμενους συν αλλους 30000 εργαζομενους στην ανεργια.Το ιδιο και η επενδυση στις Σκουριες.Δεν μπορεις να συγκρινεις την οικονομια 2 μικρων πολεων με μια χωρα.Εαν θελεται η Ελλαδα να στηριχτει στην μονοοικονομια του τουρισμου θα πρεπει να μειωσεται τον πλυθησμο της κατω απο 5 μυρια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι αποδείξεις; Το μεσαίο σενάριο προβλέπει μείωση του πληθυσμού κατά 2 εκατομμύρια ακόμα, τα επόμενα 30 χρόνια.Μπακάλης έγραψε: 13 Απρ 2019, 10:32Υποθέσεις κάνεις, αποδείξεις έχεις;zteo έγραψε: 13 Απρ 2019, 10:27
-
Al Bundy
Μυαλά δεκαετίας '50.
Δεν θέλουμε σ/μ γιατί θα κλείσουν τα μπακάλικα!
Καθείστε με την οικονομία της σέσουλας, της κουβαρίστρας και του κίτρινου περιπτέρου.
Μειώθηκε και ο πληθυσμός επειδή άνοιξαν μολλ και εμπορικά κέντρα.
Καθείστε με την οικονομία της σέσουλας, της κουβαρίστρας και του κίτρινου περιπτέρου.
Μειώθηκε και ο πληθυσμός επειδή άνοιξαν μολλ και εμπορικά κέντρα.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μυαλά που θέλουν τουρισμό αντί παραγωγή με 1.2 εκατομμύριο άνεργους.Μπακάλης έγραψε: 13 Απρ 2019, 10:36 Μυαλά δεκαετίας '50.
Μειώθηκε και ο πληθυσμός επειδή άνοιξαν μολλ και εμπορικά κέντρα.![]()
Τέλος πάντων, θα φανούν τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής. Ήδη φαίνονται.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Ωραία, να μην κάνουν καζινο και μολ.wooded glade έγραψε: 13 Απρ 2019, 07:30 Στο Ελληνικό μπορούσαν να είχαν φτιαχτεί δύο γήπεδα και επίσης ιππόδρομος.
Θα γινόταν χαμός αν ήταν εκεί ο ιππόδρομος. Θα λέγανε "πάλι παράτησε το λευκό οίκο ο Ομπάμα για να πάει να παίξει ιππόδρομο στην Αθήνα".
Και παρκάκια στον αναμεταξύ χώρο θα μπορούσαν να είχαν φτιαχτεί.
Την εποχή Βάσως υπουργού ανάπτυξης πάρθηκαν οι αποφάσεις.
Τώρα το καζίνο είναι βλακεία βέβαια.
Να το κάνουν οικόπεδα με τέλειο οικιστικό σχεδιασμό, παρκο, και να πουλήσουν τα οικόπεδα πανάκριβα σε ματσό.
Με τα χρήματα από τα οικόπεδα του ελληνικού να συγυρίσουν την υπόλοιπη Αττική - και να μας δώκουν και επιδόματα
και πρόωρες συντάξεις.
Μέχρι το "-" είναι πρόταση του τεράστιου Στέφανου Μάνου, απ το "-" και μετά δική μου σκέψη.
Το ότι αν ξεκινησει το Ελληνικό με τα υπάχροντα πλάνα, θα δουλέψουν μερικές χιλιάδες οικοδόμοι κλπ, δεν έχει σημασία, ε;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 449 Απαντήσεις
- 11456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 0 Απαντήσεις