Φλώρος είσαι, αν ισχύει αυτό που λες, αλλά τέλος πάντων.Cloud87 έγραψε: 12 Απρ 2019, 17:11Μα αυτό λέω φίλες και φίλοι. Αυτό λέω ακριβώς. Οτι είμαι πολύ...εγκρατές άτομο.Juno έγραψε: 12 Απρ 2019, 17:07Με το μαλακό μην σκίσεις κανένα καλσόν.Cloud87 έγραψε: 11 Απρ 2019, 19:11 Εγώ προσωπικά είμαι πάντα πράος και προσεκτικός. Αν εξαιρέσεις μερικούς καυγάδες σε μικρότερη ηλικία μάλλον το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχω κάνει είναι που ανέβηκα στον μύλο στο Λούνα Πάρκ. Πρέπει να βάλω λίγο κίνδυνο στη ζωή μου μου φαίνεται. Να ανέβει η αδρεναλίνη.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχετε κάνει;
Re: Ποιό είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχετε κάνει;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ε ναι είπα. Να βάλω λίγο κίνδυνο...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
ο κινδυνος ειναι πολυ μεγαλος οταν πεσεις απο την ροδα του λουνα παρκ
Για αυτό μόνο συγκρουόμενα.
Τ' αγαπημένα μου. Και η σκοποβολή
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Λες ανοησίες, στην Σ. Π. Χαλκίδας είχα ειδικότητα Π.Α.Ο.- Milan κι έριξα, ανόητε. Μετά που σας; λέω Ελληναράδες και βλάκες ξερόλες φταίω;Μηχανικός έγραψε: 12 Απρ 2019, 20:42Έλα, με ΠΑΟ 106 δεν έχεις ρίξει, απλά παρακολουθούσες.
Εγώ έχω ρίξει που είχα ειδικότητα ΠΑΟ-TOW.
Ordem e Progresso.
όχι, ήταν απολύτως δικαιολογημένη η αντίδρασή σου σε αυτό που διάβασες, όλοι έτσι θα απαντούσαμε αν δεν έχω ιδέα τι ζόρι τραβάς.Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2019, 02:25Λες ανοησίες, στην Σ. Π. Χαλκίδας είχα ειδικότητα Π.Α.Ο.- Milan κι έριξα, ανόητε. Μετά που σας; λέω Ελληναράδες και βλάκες ξερόλες φταίω;Μηχανικός έγραψε: 12 Απρ 2019, 20:42Έλα, με ΠΑΟ 106 δεν έχεις ρίξει, απλά παρακολουθούσες.
Εγώ έχω ρίξει που είχα ειδικότητα ΠΑΟ-TOW.
![]()
Εγώ κάποτε είχα πιεί γάλα που είχε προχθεσινή ημερομηνία λήξης. Τονίζω όχι χθεσινή αλλά ΠΡΟ-χθεσινή. Γιατί άμα είναι να ζεις στην κόψη, you go all the way φιλαράκι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μάλλον εσύ τραβάς ζόρι, εγώ, εξήγησα την ειδικότητά μου.enaon έγραψε: 13 Απρ 2019, 02:30όχι, ήταν απολύτως δικαιολογημένη η αντίδρασή σου σε αυτό που διάβασες, όλοι έτσι θα απαντούσαμε αν δεν έχω ιδέα τι ζόρι τραβάς.
Ordem e Progresso.
σωστά, δεν το πρόσεξα, διάβαζα για τους ανθυποέλληνες κλπ.
Τω καιρώ εκείνο υπήρχε το A/T Milan. Μάθαινες οπωσδήποτε το Π.Α.Ο. 106 κι έμενε αν είσαι μιλανέζος ή τοουτζής. Σε ασκήσεις στον Έβρο έριξα με όλα τα όπλα ως Α/Τ.
Ordem e Progresso.
-
Ορέστης 35
Φυσιολογικος ειναι. Καλα τα λεει ο Αγις μου φαινεται.
Και συ τα ίδια;
Μιλάμε ζείτε συγκλονιστική ζωή, η αδρεναλίνη στο φουλ. Θα έχετε να λέτε στα εγγόνια σας, ιστορίες, όχι αστεία!
Spoiler
Τι να πούμε και εμείς οι κότες που ψάχναμε να φτιάξουμε δικές μας πίστες, όταν πηγαίναμε πιτσιρίκια (around 20) στα χιονοδρομικά και ζούμε ακόμα. Την έχω βγάλει με μπαταρισμένο πόδι σχεδόν όλον τον χειμώνα.
Τι να πούμε που κάθε φορά που ακούγαμε για καρχαρία στη Χαλκιδική, βγαίναμε στη θάλασσα και 50 μέτρα από την ακτή, έτσι, για μαγκιά.
Kαι μας περίμεναν πίσω οι μαμάδες να μας περιλάβουν. Επιστρέφαμε και όπως πλησιάζαμε, τις βλέπαμε να βρέχουν τα βατραχοπέδιλα για να κολλάνε καλύτερα πάνω μας. Αυτό και αν είναι σαν θανατική καταδίκη για ένα παιδί, σιγά τον καρχαρία.
Πρώτη φορά ήμουν 5 χρονών και τα μεγαλύτερα παιδιά με είχαν βάλει πάνω στο κανό, μπροστά-μπροστά για να μην με περιμένουν να έρχομαι κολυμπώντας και τους καθυστερώ.
Τι να πούμε που κάθε φορά που ακούγαμε για καρχαρία στη Χαλκιδική, βγαίναμε στη θάλασσα και 50 μέτρα από την ακτή, έτσι, για μαγκιά.
Kαι μας περίμεναν πίσω οι μαμάδες να μας περιλάβουν. Επιστρέφαμε και όπως πλησιάζαμε, τις βλέπαμε να βρέχουν τα βατραχοπέδιλα για να κολλάνε καλύτερα πάνω μας. Αυτό και αν είναι σαν θανατική καταδίκη για ένα παιδί, σιγά τον καρχαρία.
Πρώτη φορά ήμουν 5 χρονών και τα μεγαλύτερα παιδιά με είχαν βάλει πάνω στο κανό, μπροστά-μπροστά για να μην με περιμένουν να έρχομαι κολυμπώντας και τους καθυστερώ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 1 Απαντήσεις