!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θάνος Τζήμερος
Re: Θάνος Τζήμερος
Στο 9% ο Θάνος Τζήμερος.Διεμβολίζει όλους τους χώρους πλην της Αριστεράς.
https://kourdistoportocali.com/news-des ... i61sJ8ft1w
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Πόσο ανίδεος πρέπει να είναι κάποιος για να πει ότι θα ψηφίσει τον κύριο μείον 273 (το απόλυτο μηδέν)Drexler έγραψε: 11 Απρ 2019, 20:09 Στο 9% ο Θάνος Τζήμερος.Διεμβολίζει όλους τους χώρους πλην της Αριστεράς.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Βινόσαυρος
και το τανο πολεμάει τον ριζοσπάστη αγοράζοντας τον
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Σου έχω εξηγήσει πως δεν έχω άλλο ακαουντ, αν αυτό εννοείς.
Επιμένεις διότι κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Βαλε πλατη κομμουνιbrb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 20:13
Πόσο ανίδεος πρέπει να είναι κάποιος για να πει ότι θα ψηφίσει τον κύριο μείον 273 (το απόλυτο μηδέν)![]()
https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 3207545856
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Βάλε πλάτη Νεοναζί στον κύριο μείον 273 (το απόλυτο μηδέν.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Η κλασικός σανός των Φεντεραλιστών οπαδών του ευρώ και της Ομοσπονδίας του.
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει πιο πεταμένα ψήφος από την Χρυσή Αυγή αλλά ο κύριος μείον 273 (το απόλυτο μηδέν) την ανταγωνίζεται. Μαύρο και όχι ψήφο στο έμεσμα. Όπως το 2012.
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει πιο πεταμένα ψήφος από την Χρυσή Αυγή αλλά ο κύριος μείον 273 (το απόλυτο μηδέν) την ανταγωνίζεται. Μαύρο και όχι ψήφο στο έμεσμα. Όπως το 2012.
Παρόμοια οπτική για τον Θάνο έχω κι εγώ απλά εγώ πρώτη φορά κάθισα και έδωσα σημασία σε αυτά που λέει πολύ πρόσφατα (πέρσι το καλοκαίρι μετά τις πυρκαγιές συγκεκριμένα).Esperos έγραψε: 09 Απρ 2019, 14:22Εγώ στηρίζω και ψηφίζω Τζήμερο, όχι διότι συμφωνώ με όσα λέει, ούτε διότι είμαι "οπαδός" ή φιλελευθερος.axilmar έγραψε: 09 Απρ 2019, 14:04 Εχει και αυτος τα μειονεκτηματα του, αλλα μπροστα στους υπολοιπους ειναι οαση λογικης. Μακαρι να εβγαινε, πολλες απο τις παθογενειες του ελληνικου συστηματος θα διορθωνονταν (εαν βεβαια καταφερνε να υλοποιησει αυτα που θελει).
Στην παρούσα κατάσταση, αντιλαμβανόμουν ότι όλα πήγαιναν και πάνε στραβά στην Ελλάδα, δεν μπορούσα να εξηγήσω
με δικά μου λόγια την κατάσταση και τι θα έπρεπε να συμβεί, δεν εμπιστευόμουνα κανένα πασοκονδ κκε.
Είχα κάποιες ελπίδες για Συριζα (πριν το 2009) ότι ήταν το νέο και το μόνο ικανό να κάνει κάτι το διαφορετικό.
Στην γνωριμία μου με την ΔΞ και τον Τζήμερο, απ το 2012, είδα έναν αποτελεσματικό συνομιλητή στα πάνελ
που έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους και ξεσπκέπαζε την προπαγάνδα των κρατιστών.
Δηλαδή, είναι σαν να προσπαθείς να λύσεις ένα μαθηματικό πρόβλημα, να ξενυχτάς, να βρίσκεις από δω και από κει σκόρπιες λύσεις
και μια μέρα, να βρεις μια μέθοδο, κατανοητή και βατή, που σου εξηγεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ προβλήματα με αποτελεσματικό τρόπο.
Δηλαδή, απ την ΔΞ άκουσα πράγματα που σκεπτόμουν και δεν είχα την θεωρητική θωράκιση να εκπονήσω ο ίδιος.
Απ τον Τζήμερο κατανόησα μερικά πράγματα σχετικά με την οικονομία, πως λειτουργούν , επίσης από σκαι, μπάμπη παπαδημητρίου
έμαθα βασικά περί οικονομίας. Τώρα βλέπω τους φουνταρισμένους προβοκάτορες και τρολάκια που ανακυκλώνουν προπαγάνδες και
θεωρίες περίεργες , τους αναγνωρίζω αυτόματα ως τα κατακάθια της κοινωνίας, μου λείπει η ρητορική δεινότητα και ο χρόνος να κάθομαι να τους απαντάω.
Και να φανταστείς πριν μερικά χρόνια ένας φίλος δημοσιογρίφος με είχε πει να πάμε για καφέ μαζί του παρέα να μου τον γνωρίσει γιατί πίστευε ότι θα μου άρεσε η συζήτηση μαζί του (μας ξέρει και τους δύο) κι ότι θα με πήγαινε κι αυτός.
Φυσικά δεν πήγα, δεν τον πολυήξερα (ήξερα ότι υπάρχει κτλ αλλά δεν γνώριζα τις θέσεις του και από την μάπα μόνο και το στυλ άκι του μου φαινόταν γραφικός), τώρα παίζει πολύ να τον ψηφίσω αν ψηφίσω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-