Συναδελφική αλληλεγγύη.Alchemist501 έγραψε: 12 Απρ 2019, 14:28 Το ξυράφι του Όκαμ τι σας λέει ?
1) Τον κοροϊδεύουν γιατί είναι γκέι
ή
2) Κοτζάμ υποδιοικητής αστυνομικού τμήματος δεν χαμπάριασε τίποτα ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γέμισε η Αστυνομία...Κλουζώ!
Re: Γέμισε η Αστυνομία...Κλουζώ!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
To 1). Εκτός αν νομίζεις πως κάθε υποδιοικητης αστυνομικού τμηματος πρέπει να ξέρει το ποινικο μητρώο κάθε ανθρώπου που βλέπει σε κλαμπ και φωτογραφίζεται μαζί του.Alchemist501 έγραψε: 12 Απρ 2019, 14:28 Το ξυράφι του Όκαμ τι σας λέει ?
ή
Οποταν, εθνίκια, αστε κάτω το ξυράφι του Οκαμ, γιατι δεν εχετε τα μπράτσα να το διαχειριστείτε.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Alchemist501
Ίσως.μίστερ μαξ έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:04To 1). Εκτός αν νομίζεις πως κάθε υποδιοικητης αστυνομικού τμηματος πρέπει να ξέρει το ποινικο μητρώο κάθε ανθρώπου που βλέπει σε κλαμπ και φωτογραφίζεται μαζί του.Alchemist501 έγραψε: 12 Απρ 2019, 14:28 Το ξυράφι του Όκαμ τι σας λέει ?
ή
Οποταν, εθνίκια, αστε κάτω το ξυράφι του Οκαμ, γιατι δεν εχετε τα μπράτσα να το διαχειριστείτε.
Το να μην είναι ενημερωμένοι για τις φάτσες ελεύθερων δραπετών παραμένει αστείο πάντως.
Αλλά κλεφτρόνι ήταν και αυτός, όχι κάτι χειρότερο οπότε μικρό το κακό.
Εσύ άσε τους χαρακτηρισμούς γιατί με τις μαλακίες που έχεις ξεστομίσει δεν σε παίρνει.
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
Γιατι τους επιτεθηκατε ρε ελευθεριακοι?μίστερ μαξ έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:04
To 1). Εκτός αν νομίζεις πως κάθε υποδιοικητης αστυνομικού τμηματος πρέπει να ξέρει το ποινικο μητρώο κάθε ανθρώπου που βλέπει σε κλαμπ και φωτογραφίζεται μαζί του.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Απο ποτε θεωρουντε οτι οι αστυνομικοι εχουν υψηλη νοημοσυνη?Alchemist501 έγραψε: 12 Απρ 2019, 14:28 Το ξυράφι του Όκαμ τι σας λέει ?
ή
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Alchemist501
Θεωρητικά, λέμε τώρα.zteo έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:15Απο ποτε θεωρουντε οτι οι αστυνομικοι εχουν υψηλη νοημοσυνη?Alchemist501 έγραψε: 12 Απρ 2019, 14:28 Το ξυράφι του Όκαμ τι σας λέει ?
ή
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Επειδή ειμαστε ελευθεριακοί.Drexler έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:11Γιατι τους επιτεθηκατε ρε ελευθεριακοι?μίστερ μαξ έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:04
To 1). Εκτός αν νομίζεις πως κάθε υποδιοικητης αστυνομικού τμηματος πρέπει να ξέρει το ποινικο μητρώο κάθε ανθρώπου που βλέπει σε κλαμπ και φωτογραφίζεται μαζί του.
Κρυφορατσιστες ειστε.Αφου φοραγαν μπλουζακια εναντια στον ρατσισμο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα και οι αστυνομικοί που παρευρέθησαν στην εκδήλωση ήταν ελευθεριακοί
μήπως έχετε αποκλειστικότητα στην ελευθεριακότητα, ή έχετε ορίσει τους εαυτούς σας μπάτσους της;;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι αστυνομικοι, δλδ το βαρύ χέρι του Λεβιαθαν, ποζάρουν ως ελευθεριακοί. Λολ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:23 μα και οι αστυνομικοί που παρευρέθησαν στην εκδήλωση ήταν ελευθεριακοί
Για να μας βρίζουν οι τζημεροΧρυσαυγίτες, Τραμπικοι και Σαλβινιστές, σημαινει οτι κάτι κάνουμε καλά!Drexler έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:23 Κρυφορατσιστες ειστε.Αφου φοραγαν μπλουζακια εναντια στον ρατσισμο.
Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό ρε φίλε. Μόνο αρνητική προδιάθεση και από τους ακόλουθους στο νήμα και σημειολογικούς αφορισμούς αδικαιολόγητους και αστήριχτους. Εντύπωση της εντύπωσης και ότι αφήνει να εννοείται χωρίς να εννοεί. Χωρίς να εννοεί ξεκάθαρα τι και ποιο είναι το πρόβλημα.Μπακάλης έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:24 Μιχάλης Λώλης δηλωμένος gay, υποδιοικητής του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας (ο δεξιά).
Εδώ διασκεδάζοντας με τον 17 χρόνια δραπέτη των φυλακών (ο αριστερά).![]()
Λαγωνικό Κ 9 παρά τέταρτο.
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγω υπερ ειμαι,αλλωστε οι ανκαπ συναγωνιστες ειναι ελιτιστεςμίστερ μαξ έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:33
Για να μας βρίζουν οι τζημεροΧρυσαυγίτες, Τραμπικοι και Σαλβινιστές, σημαινει οτι κάτι κάνουμε καλά!![]()
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο καραγκιοζης σουλτανοςDrexler έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:46Εγω υπερ ειμαι,αλλωστε οι ανκαπ συναγωνιστες ειναι ελιτιστεςμίστερ μαξ έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:33
Για να μας βρίζουν οι τζημεροΧρυσαυγίτες, Τραμπικοι και Σαλβινιστές, σημαινει οτι κάτι κάνουμε καλά!![]()
![]()
Δημοκράτης έγραψε: 12 Απρ 2019, 14:23 το ότι τον κοριδεύει ο κόσμος γιατί είναι πουστράκι είναι άσχεετο με το ότι τον κοροιδεύει γιατί είναι ηλίθιος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
για τον μαλακαλεξη λες?μίστερ μαξ έγραψε: 12 Απρ 2019, 16:01Ο καραγκιοζης σουλτανοςDrexler έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:46Εγω υπερ ειμαι,αλλωστε οι ανκαπ συναγωνιστες ειναι ελιτιστεςμίστερ μαξ έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:33
![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1913 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ