!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσα δεν μας λένε....

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Πόσα δεν μας λένε....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

σοβαρά τώρα θίχτηκε κάποιος επειδή τον είπαν σούργελο;
και το κάνει και θέμα;

έχουμε βριστεί με συμφορουμίτες με πολύ χειρότερο τρόπο, πάνω στην άψη της κουβέντας αλλά δεν έχει γίνει τέτοιο θέμα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:32
Otto Weininger έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:28 Βρισιά ήταν το "σούργελο" αλλά είσαι ηθική αυτουργός.
αν βριζουμε για καθε ποστ που δεν μας αρεσει ή θεωρουμε πως το προκαλεσε το βρισιμο ο ταδε η ο δεινα, τι θα γινει εδω μεσα;

ή μηπως επρεπε να του απαντησω αναλογως;
Έχεις δίκιο.
Απλά, μην γράφετε την λέξη αράπης στο φόρουμ. Οκ ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

αυτο που θελω να πω ειναι το εξης;

ζουμε σε παρανοικους καιρους.

ειναι οκ και κουλ να αποκαλουν οι μαυροι ο ενας τον αλλον nigga - nigger, motherf. και τα λοιπα
αλλα αν εμεις οι ασπροι, κοκκινοι, κιτρινοι, πρασινοι τους πουμε νεγρους - ή αραπηδες εν προκειμένω, ειναι βρισια.

ειναι οκ οι αριστεροι να βριζουν, εστω και με την πιο απλη βρισια πχ αβγο οποιον διαφωνει με το σημερινο συστημα, αλλα ειναι ανωριμο και προβλεψιμο αν διαμαρτυρηθεις.

δεν ξερω αν το ξερετε, αλλα οι νομοι μας προστατευουν ολους και τελικα που θα φτασουμε;
να φοβομαστε να μιλησουμε γιατι μπορει να θιγει η χ ή ψ κοινωνικη ομαδα;

ειναι ελευθερια αυτο ή χουντα;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Για το σούργελο βέβαια πήρα παρατήρηση από τον συντονισμό και έκανα edit κιόλας. Δεν ξέρω πως επέστρεψε
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:37 αυτο που θελω να πω ειναι το εξης;

ζουμε σε παρανοικους καιρους.

ειναι οκ και κουλ να αποκαλουν οι μαυροι ο ενας τον αλλον nigga - nigger, motherf. και τα λοιπα
αλλα αν εμεις οι ασπροι, κοκκινοι, κιτρινοι, πρασινοι τους πουμε νεγρους - ή αραπηδες εν προκειμένω, ειναι βρισια.

ειναι οκ οι αριστεροι να βριζουν, εστω και με την πιο απλη βρισια πχ αβγο οποιον διαφωνει με το σημερινο συστημα, αλλα ειναι ανωριμο και προβλεψιμο αν διαμαρτυρηθεις.

δεν ξερω αν το ξερετε, αλλα οι νομοι μας προστατευουν ολους και τελικα που θα φτασουμε;
να φοβομαστε να μιλησουμε γιατι μπορει να θιγει η χ ή ψ κοινωνικη ομαδα;

ειναι ελευθερια αυτο ή χουντα;
ναι, αυτό ακριβώς είναι χούντα

και μετά απορείτε για τους χαρακτηρισμούς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

OANNHSEA έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:13 Στην Νότια Αφρική (δημοκρατία των αράπηδων πλέον που πάει κατά διαόλου) οι λευκοί δεν είναι καλοδεχούμενοι.
Πέφτουν θύματα βίας και φεύγουν μαζικά από τη χώρα - όπως έγινε και στη Ζιμπάμπουε...
Η βία φέρνει βία. That's life.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Beria έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:33 σοβαρά τώρα θίχτηκε κάποιος επειδή τον είπαν σούργελο;
και το κάνει και θέμα;

έχουμε βριστεί με συμφορουμίτες με πολύ χειρότερο τρόπο, πάνω στην άψη της κουβέντας αλλά δεν έχει γίνει τέτοιο θέμα
εμενα με θιγει.

ουτε κολληταρια ειμαστε, ουτε συγγενεις για να χουμε τετοιο θάρρος.

οπως θιγει και εναν αφρικανο να τον πεις αραπη, οπως εναν ομοφυλοφιλο να τον πεις πουστη.

και γιατι δεν ειναι βρισια το να αποκαλεσεις καποιον σουργελο ενω αμα τον πεις καργιολη πχ , ειναι;

εσεις μπορει να χετε συνηθίσει τετοιους χαρακτηρισμους στην καθημερινοτητα σας, αυτο δεν σημαίνει ότι τους έχουμε όλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 10 Μάιος 2018, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Nero έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:38 Για το σούργελο βέβαια πήρα παρατήρηση από τον συντονισμό και έκανα edit κιόλας. Δεν ξέρω πως επέστρεψε
εκει ειναι σε περιμενει
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:41
Beria έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:33 σοβαρά τώρα θίχτηκε κάποιος επειδή τον είπαν σούργελο;
και το κάνει και θέμα;

εμενα με θιγει.

οπως θιγει και εναν αφρικανο να τον πεις αραπη, οπως εναν ομοφυλοφιλο να τον πεις πουστη.

και γιατι δεν ειναι βρισια το να αποκαλεσεις καποιον σουργελο ενω αμα τον πεις καργιολη πχ , ειναι;
Εγώ με αυτούς που έχω τσακωθεί (προφορικώς) στο φόρουμ και καργιόληδες μπορεί να τους έχω πει και σούργελα
αλλά δεν ήταν μυγιάγγιχτοι

Αν είναι έτσι τότε ο Pan, ή ο ΓΓ (έτσι πρόχειρα θυμάμαι κάποιους που έχω βρίσει) θά επρεπε να τρέχανε στους εισαγγελείς :)
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:42 Εικόνα

fixed

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Beria έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:44
και το κάνει και θέμα;

εμενα με θιγει.

Εγώ με αυτούς που έχω τσακωθεί (προφορικώς) στο φόρουμ και καργιόληδες μπορεί να τους έχω πει και σούργελα

Αν είναι έτσι τότε ο Pan, ή ο ΓΓ (έτσι πρόχειρα θυμάμαι κάποιους που έχω βρίσει) θά επρεπε να τρέχανε στους εισαγγελείς :)

ειδες λοιπον που ο καθενας μας εχει την προσωπικοτητα του και μπορει να τον θιγουν διαφορετικα πραγματα;

αλλο να πεις πχ καργιολη τον γγ που σε λεει πχ και αυτος και αλλο να σε πω εγω καργιολη που δεν εχουμε αλλαξει παρα δυο κουβεντες.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:47
Beria έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:44

εμενα με θιγει.

ειδες λοιπον που ο καθενας μας εχει την προσωπικοτητα του και μπορει να τον θιγουν διαφορετικα πραγματα;

αλλο να πεις πχ καργιολη τον γγ που σε λεει πχ και αυτος και αλλο να σε πω εγω καργιολη που δεν εχουμε αλλαξει παρα δυο κουβεντες.
Γω προσωπικώς χέστηκα πώς θα με πει κάποιος που ανταλλάσσουμε κείμενα σε ένα φόρουμ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Otto Weininger έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:46
Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:42 Εικόνα

fixed
εγω δεν εβαλα ποτε το αραπακι ομως.

και για την ακρίβεια δεν εχω φαει ποτε.

εχω φάει ομως πολλες φορες καταπληκτικα νεγρακια απο εναν φουρνο
-e1444732926774-650x488.jpg
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Naranjita

να βαλω την τοιχογραφια απο το ιστορικο μέγαρο της σοκολατοποιιας Παυλιδη στην Αιόλου και Βισσης.

απεικονίζει εγχρωμους (αφου το θελετε) δημοσιους υπαλληλους :lol: να μαζευουν κακαο σε φυτειες.

Εικόνα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”