!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσο αξιόμαχος είναι ο Ελληνικός στρατός;

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Re: Πόσο αξιόμαχος είναι ο Ελληνικός στρατός;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Chainis έγραψε: 12 Απρ 2019, 10:51
Βινόσαυρος έγραψε: 12 Απρ 2019, 10:29
Chainis έγραψε: 12 Απρ 2019, 10:17

Παλι εχεις δικιο ρε μπαγασα, ειναι φοβερη προκληση να θελει η Ελλαδα αυτο που εχει καθε χωρα του κοσμου που εχει θαλασσα, δηλαδη 12 ν.μ. χωρικα υδατα.
Ειμαστε απαραδεκτοι!
δεν είναι το ίδιο, σε κάποιο παλιό νήμα μαζί με τον αξιολογο user nikosvy είχαμε πει
πως αυτλη η κίνηση "κλείνει" την τουρκία. Αν αντί της υπομονετικής τουρκίας την θέση
της είχε καμιά κίνα, ρωσσία η ελλάδα δε θα είχε ούτε να ψαρέυει το αιγαίο.
Ναι κι αμα τους ειχαμε ολους μαζι και την Αμερικη μαζι τους θα ηταν ακομα πιο δυσκολο να διεκδικησουμε το δικιο μας.
Οτι να ναι γραφεις.

Αν η εφαρμογη διεθνων κανονων κλεινει την Τουρκια ειναι αδιαφορο.
Οσο δεν διεκδικουμε με βαση το διεθνες δικαιο η Τουρκια μεγαλωνει τις αξιωσεις της, προσφατα κυκλοφορησαν χαρτες της που εχουν την Κρητη μεσα στην ΑΟΖ που διεκδικουν.

Ξερουμε ολοι οτι ευχεσαι να γινουν πραγματικοτητα οι επιδιωξεις της Τουρκιας αλλα δεν αφορουν κανενα μας οι επιθυμιες σου.
το βρήκα
viewtopic.php?p=346766#p346766
δε θυμ'αμαι αν είχα παραθέσει την ανάλυση μου
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Εικόνα

Στο χάρτη με παρδαλά χρώματα (εκτός από το πράσινο που είναι Ίμβρος-Τένεδος) βλέπουμε τα νησιά στα οποία η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις. Αυτά δεν τα λένε απλά "διεθνείς κανόνες". Τα λένε οι ίδιες οι συνθήκες με βάση τις οποίες μας παραχωρήθηκαν τα νησιά. Παρεμπιπτόντως αυτός είναι ο λόγος που δεν πάμε Διεθνές Δικαστήριο, όχι ότι "δε θέλει η Τουρκία" ή "αποφασίζει με βάση τα συμφέροντα". Για τα νησιά αυτά η Ελλάδα δεν έχει κυριαρχικό δικαίωμα να αναπτύσσει στρατό, είναι ρε παιδί μου σαν διατηρητέο διαμέρισμα που σου το έχουν δώσει να το κάνεις ό,τι θες εκτός από να αλλάξεις τα κεραμίδια. Το δικαστήριο αν πάμε εκεί για οτιδήποτε (υφαλοκρηπίδες, ναυτικά μίλια, διεκδικήσεις, whatever) το πρώτο πράγμα που θα λέει η απόφαση με το καλημέρα ανεξάρτητα από όλα τα άλλα θα είναι ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. Και ο Μεϊμαράκης το είχε πει αυτό σχεδόν με αυτή τη διατύπωση σαν βλάξ υπουργός Άμυνας σε live tv.

Είμαι σίγουρος ότι στην αντίθετη περίπτωση που στην Τουρκία θα είχε παραχωρηθεί η Σαλαμίνα με τον όρο να μην πατήσει φαντάρος και η Τουρκία θα την είχε κάνει φρούριο, εσύ δε θα μας θεωρούσες καθόλου υπομονετικούς. Επίσης είμαι σίγουρος ότι όσο και να σε βασανίσουν δεν πρόκειται ποτέ να πληκτρολογήσεις "αν η εφαρμογή διεθνών κανόνων αφήνει όλα τα νησιά στο Ανατολικό μισό του Αιγαίου χωρίς ούτε μισό φαντάρο, μου είναι αδιάφορο".

Αλλού λοιπόν η κλάψα του δήθεν νομοταγούς αμυνόμενου που πάει με το σταυρό στο χέρι να εφαρμόσει "τους διεθνείς κανόνες". Επεκτατισμό κάνεις, και πάρα πολύ προκλητικό. Απλώς δεν έχουμε πια 1910 ούτε έχεις απέναντί σου την καταρρέουσα Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ευτυχώς βέβαια όπως είπε και ο Βινόσαυρος ούτε καμιά Ρωσία έχουμε να σου ισοπεδώσει 2-3 νησιά με πυρηνικές και να σου πάει τα σύνορα για όλα τα υπόλοιπα στους Οθωνούς.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

Chainis έγραψε: 12 Απρ 2019, 10:51 .......................................................................................
Οσο δεν διεκδικουμε με βαση το διεθνες δικαιο η Τουρκια μεγαλωνει τις αξιωσεις της, προσφατα κυκλοφορησαν χαρτες της που εχουν την Κρητη μεσα στην ΑΟΖ που διεκδικουν.

Ξερουμε ολοι οτι ευχεσαι να γινουν πραγματικοτητα οι επιδιωξεις της Τουρκιας αλλα δεν αφορουν κανενα μας οι επιθυμιες σου.
ΦΟΒΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ

Οι φοβίες σχετίζονται με την απουσία ρεαλιστικού φοβικού αντικειμένου και ενίοτε εξακολουθούν να υπάρχουν και ελλείψει αυτού! Οι φοβίες εντάσσονται στις Αγχώδεις Διαταραχές, εμφανίζονται συνήθως σε περιόδους έντονου άγχους και χωρίζονται από τους ειδικούς σε τρεις κατηγορίες: Aγοραφοβία, Kοινωνική φοβία και Ειδικές φοβίες(κλειστοφοβία, π.χ. το ασανσέρ, το αεροπλάνο, φοβία για τα ζώα, το αίμα ,το ύψος κτλ). Οι φοβίες συναντιούνται στον γενικό πληθυσμό με συχνότητα 20%.

Το φοβικό άτομο βιώνει ένα δυσανάλογο φόβο σε σχέση με το ερέθισμα και τον αντικειμενικό κίνδυνο που διατρέχει από αυτό. Αν και πολλά από τα άτομα που αναπτύσσουν φοβίες αναγνωρίζουν εν μέρει το παράλογο αυτών, ωστόσο δηλώνουν ότι δεν μπορούν να το διαχειριστούν και για αυτό το λόγο καταφεύγουν σε στρατηγικές αποφυγής ή ασφάλειας. Με αυτόν τον τρόπο όμως κλείνονται στον εαυτό τους, γίνονται πιο επιφυλακτικοί, δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και ζουν με το φόβο της επόμενης φοράς…Το φοβικό σύνδρομο όπως ονομάζεται, περιλαμβάνει όλες τις αρνητικές σκέψεις, τα άσχημα συναισθήματα και τα σωματικά συμπτώματα και οδηγεί το άτομα στην κατάστρωση σχεδίων προκειμένου να αποφύγουν το φοβικό τους αντικείμενο. Για παράδειγμα ένας αγοραφοβικός, θα επιλέξει να ταξιδέψει με αυτοκίνητο, ακόμα και αν αυτό του στοιχίζει και οικονομικά και σωματικά, προκειμένου να ρισκάρει μια επερχόμενη κρίση στη διάρκεια μιας πτήσης ή ενός ταξιδιού με οποιοδήποτε άλλο μέσο μαζικής μεταφοράς. Δημιουργούν με αυτό τον τρόπο ένα τείχος «ασφάλειας», που τελικά κάθε άλλο παρά τους βοηθάει! Περιορίζοντας όμως τους ενδεχόμενους κινδύνους, περιορίζουν τελικά και την ίδια τους την ζωή, ενώ συχνά αναρωτιούνται εάν είναι φυσιολογικό αυτό που τους συμβαίνει ή έχουν αρχίσει να τρελαίνονται
ΠΗΓΗ:https://boro.gr/156943/to-foviko-syndro ... rapeyteis/

:e040:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DIOMEDESGR την 12 Απρ 2019, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

foscilis έγραψε: 12 Απρ 2019, 11:02 Εικόνα

Στο χάρτη με παρδαλά χρώματα (εκτός από το πράσινο που είναι Ίμβρος-Τένεδος) βλέπουμε τα νησιά στα οποία η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις. Αυτά δεν τα λένε απλά "διεθνείς κανόνες". Τα λένε οι ίδιες οι συνθήκες με βάση τις οποίες μας παραχωρήθηκαν τα νησιά. Παρεμπιπτόντως αυτός είναι ο λόγος που δεν πάμε Διεθνές Δικαστήριο, όχι ότι "δε θέλει η Τουρκία" ή "αποφασίζει με βάση τα συμφέροντα". Για τα νησιά αυτά η Ελλάδα δεν έχει κυριαρχικό δικαίωμα να αναπτύσσει στρατό, είναι ρε παιδί μου σαν διατηρητέο διαμέρισμα που σου το έχουν δώσει να το κάνεις ό,τι θες εκτός από να αλλάξεις τα κεραμίδια. Το δικαστήριο αν πάμε εκεί για οτιδήποτε (υφαλοκρηπίδες, ναυτικά μίλια, διεκδικήσεις, whatever) το πρώτο πράγμα που θα λέει η απόφαση με το καλημέρα ανεξάρτητα από όλα τα άλλα θα είναι ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. Και ο Μεϊμαράκης το είχε πει αυτό σχεδόν με αυτή τη διατύπωση σαν βλάξ υπουργός Άμυνας σε live tv.

Είμαι σίγουρος ότι στην αντίθετη περίπτωση που στην Τουρκία θα είχε παραχωρηθεί η Σαλαμίνα με τον όρο να μην πατήσει φαντάρος και η Τουρκία θα την είχε κάνει φρούριο, εσύ δε θα μας θεωρούσες καθόλου υπομονετικούς. Επίσης είμαι σίγουρος ότι όσο και να σε βασανίσουν δεν πρόκειται ποτέ να πληκτρολογήσεις "αν η εφαρμογή διεθνών κανόνων αφήνει όλα τα νησιά στο Ανατολικό μισό του Αιγαίου χωρίς ούτε μισό φαντάρο, μου είναι αδιάφορο".

Αλλού λοιπόν η κλάψα του δήθεν νομοταγούς αμυνόμενου που πάει με το σταυρό στο χέρι να εφαρμόσει "τους διεθνείς κανόνες". Επεκτατισμό κάνεις, και πάρα πολύ προκλητικό. Απλώς δεν έχουμε πια 1910 ούτε έχεις απέναντί σου την καταρρέουσα Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ευτυχώς βέβαια όπως είπε και ο Βινόσαυρος ούτε καμιά Ρωσία έχουμε να σου ισοπεδώσει 2-3 νησιά με πυρηνικές και να σου πάει τα σύνορα για όλα τα υπόλοιπα στους Οθωνούς.
TEXTBOOK ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ .Όλοι από την ίδια μήτρα έχετε βγει ρε πούστη. Και στα νησιά δεν έχουμε στρατό Έχουμε Εθνοφυλακή και αστυνομικές δυνάμεις όπως προτάσουν οι συνθήκες .Απλώς έχουν λίγο βαρύτερο εξοπλισμό . Όπως πχ η στρατοχωφυλακή των Τούρκων που δεν υπόκειται σε περιορισμούς της CFE .Λέω εγώ τώρα.

Εσύ ξες κάτι άλλο ΦΟς ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Βινόσαυρος έγραψε: 12 Απρ 2019, 11:02
Chainis έγραψε: 12 Απρ 2019, 10:51
Βινόσαυρος έγραψε: 12 Απρ 2019, 10:29
δεν είναι το ίδιο, σε κάποιο παλιό νήμα μαζί με τον αξιολογο user nikosvy είχαμε πει
πως αυτλη η κίνηση "κλείνει" την τουρκία. Αν αντί της υπομονετικής τουρκίας την θέση
της είχε καμιά κίνα, ρωσσία η ελλάδα δε θα είχε ούτε να ψαρέυει το αιγαίο.
Ναι κι αμα τους ειχαμε ολους μαζι και την Αμερικη μαζι τους θα ηταν ακομα πιο δυσκολο να διεκδικησουμε το δικιο μας.
Οτι να ναι γραφεις.

το βρήκα
viewtopic.php?p=346766#p346766
δε θυμ'αμαι αν είχα παραθέσει την ανάλυση μου
Θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

DIOMEDESGR έγραψε: 12 Απρ 2019, 11:03
Chainis έγραψε: 12 Απρ 2019, 10:51 .......................................................................................

ΦΟΒΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ

Οι φοβίες σχετίζονται με την απουσία ρεαλιστικού φοβικού αντικειμένου και ενίοτε εξακολουθούν να υπάρχουν και ελλείψει αυτού! Οι φοβίες εντάσσονται στις Αγχώδεις Διαταραχές, εμφανίζονται συνήθως σε περιόδους έντονου άγχους και χωρίζονται από τους ειδικούς σε τρεις κατηγορίες: Aγοραφοβία, Kοινωνική φοβία και Ειδικές φοβίες(κλειστοφοβία, π.χ. το ασανσέρ, το αεροπλάνο, φοβία για τα ζώα, το αίμα ,το ύψος κτλ). Οι φοβίες συναντιούνται στον γενικό πληθυσμό με συχνότητα 20%.

Το φοβικό άτομο βιώνει ένα δυσανάλογο φόβο σε σχέση με το ερέθισμα και τον αντικειμενικό κίνδυνο που διατρέχει από αυτό. Αν και πολλά από τα άτομα που αναπτύσσουν φοβίες αναγνωρίζουν εν μέρει το παράλογο αυτών, ωστόσο δηλώνουν ότι δεν μπορούν να το διαχειριστούν και για αυτό το λόγο καταφεύγουν σε στρατηγικές αποφυγής ή ασφάλειας. Με αυτόν τον τρόπο όμως κλείνονται στον εαυτό τους, γίνονται πιο επιφυλακτικοί, δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και ζουν με το φόβο της επόμενης φοράς…Το φοβικό σύνδρομο όπως ονομάζεται, περιλαμβάνει όλες τις αρνητικές σκέψεις, τα άσχημα συναισθήματα και τα σωματικά συμπτώματα και οδηγεί το άτομα στην κατάστρωση σχεδίων προκειμένου να αποφύγουν το φοβικό τους αντικείμενο. Για παράδειγμα ένας αγοραφοβικός, θα επιλέξει να ταξιδέψει με αυτοκίνητο, ακόμα και αν αυτό του στοιχίζει και οικονομικά και σωματικά, προκειμένου να ρισκάρει μια επερχόμενη κρίση στη διάρκεια μιας πτήσης ή ενός ταξιδιού με οποιοδήποτε άλλο μέσο μαζικής μεταφοράς. Δημιουργούν με αυτό τον τρόπο ένα τείχος «ασφάλειας», που τελικά κάθε άλλο παρά τους βοηθάει! Περιορίζοντας όμως τους ενδεχόμενους κινδύνους, περιορίζουν τελικά και την ίδια τους την ζωή, ενώ συχνά αναρωτιούνται εάν είναι φυσιολογικό αυτό που τους συμβαίνει ή έχουν αρχίσει να τρελαίνονται
ΠΗΓΗ:https://boro.gr/156943/to-foviko-syndro ... rapeyteis/

:e040:
Ευχαρισρτω, μου ανοιξες τα ματια.
Ειμαι ετοιμος πλεον να συμφωνησω με καθε επιδιωξη της Τουρκιας στο Αιγαιο την Θρακη και την Κυπρο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

foscilis έγραψε: 12 Απρ 2019, 11:02 Στο χάρτη με παρδαλά χρώματα (εκτός από το πράσινο που είναι Ίμβρος-Τένεδος) βλέπουμε τα νησιά στα οποία η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις. Αυτά δεν τα λένε απλά "διεθνείς κανόνες". Τα λένε οι ίδιες οι συνθήκες με βάση τις οποίες μας παραχωρήθηκαν τα νησιά. Παρεμπιπτόντως αυτός είναι ο λόγος που δεν πάμε Διεθνές Δικαστήριο, όχι ότι "δε θέλει η Τουρκία" ή "αποφασίζει με βάση τα συμφέροντα". Για τα νησιά αυτά η Ελλάδα δεν έχει κυριαρχικό δικαίωμα να αναπτύσσει στρατό, είναι ρε παιδί μου σαν διατηρητέο διαμέρισμα που σου το έχουν δώσει να το κάνεις ό,τι θες εκτός από να αλλάξεις τα κεραμίδια. Το δικαστήριο αν πάμε εκεί για οτιδήποτε (υφαλοκρηπίδες, ναυτικά μίλια, διεκδικήσεις, whatever) το πρώτο πράγμα που θα λέει η απόφαση με το καλημέρα ανεξάρτητα από όλα τα άλλα θα είναι ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. Και ο Μεϊμαράκης το είχε πει αυτό σχεδόν με αυτή τη διατύπωση σαν βλάξ υπουργός Άμυνας σε live tv.

Φόσι κομίζεις γλαύκας.

Δεν είναι σωστό αυτό που λες ή μάλλον ισχύει αλλά όχι με τον τρόπο που το παρουσιάζεις. Υπάρχουν πράγματι 3 διαφορετικές συνθήκες που ορίζουν το καθεστώς των νήσων του Αιγαίου. Σε ότι αφορά την αποστρατιωτικοποίηση η Τουρκία δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος και δεν έχει λόγο. Τα υπόλοιπα μέρη της συμφωνίας την έχουν παραβιάσει επίσης με διάφορους τρόπους αλλά δίχως να θίγουν τα συμφέροντα των υπολοίπων και συνεπώς χωρίς διαμαρτυρίες (ούτε από την Ελλάδα). Η Τουρκία δεν έχει δικαίωμα να θέσει το θέμα στο δικαστήριο όπως η Ελλάδα δεν έχει λόγο να διαμαρτυρηθεί αν νομίζει ότι παραβιάζονται οι όροι κάποιας διμερούς συμφωνίας π.χ. μεταξύ Γαλλίας και Τυνησίας.

Βεβαίως δε θα είναι απίθανο η ύπαρξη της συμφωνίας να ληφθεί υπόψιν για τη γνωμοδότηση του δικαστηρίου καθώς όπως και να χει είναι κάποιο νομικό προηγούμενο. Η Τουρκία καλώς και πονηρά θα προσπαθήσει να εντάξει το θέμα στη διαδικασία. Θα περίμενα και από τη χώρα μου να πράξει αντίστοιχα προς το συμφέρον της. Άλλο αυτό όμως και άλλο ο ισχυρισμός ότι η Τουρκία αδικείται με κάποιο τρόπο.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

hades έγραψε: 12 Απρ 2019, 11:05
foscilis έγραψε: 12 Απρ 2019, 11:02 Εικόνα

TEXTBOOK ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ .Όλοι από την ίδια μήτρα έχετε βγει ρε πούστη. Και στα νησιά δεν έχουμε στρατό Έχουμε Εθνοφυλακή και αστυνομικές δυνάμεις όπως προτάσουν οι συνθήκες .Απλώς έχουν λίγο βαρύτερο εξοπλισμό . Όπως πχ η στρατοχωφυλακή των Τούρκων που δεν υπόκειται σε περιορισμούς της CFE .Λέω εγώ τώρα.

Εσύ ξες κάτι άλλο ΦΟς ;
Ζοριζονται τα ανθελληνακια γιατι η Ελλαδα προστατευει ελληνικα εδαφη,ταχα μου οτι παραβιαζει συνθηκες για αποστρατικοποιημενα νησια,απο εναν αποδεδειγμενα επιθετικο και επεκτατικο γειτονα.
Βεβαια αυτοι εχουν Λιμενικο με βαρια εξοπλισμενα πλοια αλλα αυτο ουτε που τους ενδιαφερει τους Εφιαλτες.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Να προσθέσω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος (και βαριέμαι να ψάξω τώρα :g030: ).
Η απαγόρευση στρατευμάτων αφορά κυρίως τα νησιά που στο χάρτη φαίνονται με κόκκινο. Αυτός είναι ο λόγος που η Τουρκία παρεμπόδισε στο Νότιο Αιγαίο (και όχι στο σύνολο) την επιχείρηση της Frontex και εξηγεί τη μανία του Καμένου για παραχώρηση νατοικής βάσης στη Κάρπαθο.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Να παρακαλάμε να μη γίνει πόλεμος.

https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 0759273472
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Γάταρος έγραψε: 16 Απρ 2019, 01:56 Να παρακαλάμε να μη γίνει πόλεμος.

εσεις δε θέλετε τσαμπουκαδες με τους συμμαχους;
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Βινόσαυρος έγραψε: 16 Απρ 2019, 09:04

Σαφώς και δεν χρειάζεται να πολεμήσουμε άλλο. Σαφώς και πήραν τα @@ μας.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Cloud87 έγραψε: 16 Απρ 2019, 09:38

ε;
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Βινόσαυρος έγραψε: 16 Απρ 2019, 09:39
Cloud87 έγραψε: 16 Απρ 2019, 09:38

ε;
Οι Τούρκοι. Βρίσκονται σε φθίνουσα πορεία.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”