!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΝΔ: Η μίζα ειναι καθηκον

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: ΝΔ: Η μίζα ειναι καθηκον

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

απο αύριο όλοι με γεματα όπλα στη βουλη.
οτι συμβει, κατα την ενασκηση, ε παιδια?
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

enaon έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:57 δεν έχω καταλάβει αν ειναι οι δικές σου νομικές γνώσεις που σε κάνουν να συμφωνείς με τον αθανασίου ή απλά τον έχεις για αυθεντία ή απλά κάνεις τον δικηγόρο της νδ. Έχεις πεί πολλές φορές οτι αυτό είπε, αυτό είναι. Δική σου θέση οτι έτσι είναι, ή απλα αν ειναι ετσι τότε κλπ.
Η γνώμη μου είναι ότι ο Αθανασίου εξήγησε πού εντάσσεται η δωροδοκία. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί υπουργικό καθήκον τη δωροδοκία. Αυτό εσύ το έχεις αντιληφθεί ή ακόμα;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

vatraxos έγραψε: 12 Απρ 2019, 00:11
enaon έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:57 δεν έχω καταλάβει αν ειναι οι δικές σου νομικές γνώσεις που σε κάνουν να συμφωνείς με τον αθανασίου ή απλά τον έχεις για αυθεντία ή απλά κάνεις τον δικηγόρο της νδ. Έχεις πεί πολλές φορές οτι αυτό είπε, αυτό είναι. Δική σου θέση οτι έτσι είναι, ή απλα αν ειναι ετσι τότε κλπ.
Η γνώμη μου είναι ότι ο Αθανασίου εξήγησε πού εντάσσεται η δωροδοκία. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί υπουργικό καθήκον τη δωροδοκία. Αυτό εσύ το έχεις αντιληφθεί ή ακόμα;
το θεωρει αδικημα κατα την ενασκηση του καθηκοντος.
οση σχεση εχει η δολοφονια του μητσοτακη εντος βουλης με την ενασκηση
αλλη τοση σχεση εχει η μίζα με την ενασκηση
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

δεν ειναι θέμα αντίληψης, ειναι παρανόησης νομιζω, αυτο σου εξηγώ αλλά δεν σου αρέσει. Καταλαβαίνω τι λές, νομίζω είναι λάθος, ρωτάω αν ειναι θέση δική σου αυτό το λάθος ή απλά μου λες του Αθανασίου και αφήνεις κενό να έχεις άλλη αύριο.

Στο παραδειγμα με τον αστυνόμο το είπες τέλεια αλλά είπα να μην το κουράσουμε. Δεν είναι στο καθήκον του να σε σαπακιάσει όταν σου ζητάει την άδεια, ειναι κατάχρηση θέσης αν απλά ήσουν γκόμενος της κόρης του πχ, δεν σε έδειρε αστυνόμος και δεν θα δικαστεί από το πειθαρχικό του σώματος.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

η προεκταση του παραλογου συλλογισμου του αθανασθιου, οδηγει σε αυτο που ακουγεται τελειως παραλογο (οτι ειναι καθηκον η μιζα).
Η δικη του λογικη οδηγει εκει, ας προσεχε, πρεπει να φαει τρελο μπουλινγκ απο αυριο.
Πρεπει να επινοηθουν παραδειγματα να καταλαβει ο κοσμος τι σκαρφιζονται για να την γλιτωσουν.
μεμεσ με τη χρυση αυγη με ροπαλα την ωρα της ενασκησης του καθηκοντος :003:
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:37
under έγραψε: 11 Απρ 2019, 16:27 :lol:
ST48410 έγραψε: 11 Απρ 2019, 16:19 Πάντως αν λέει αυτό που εννοεί το αρχικό post, καλύτερα να φτιάξουμε βαλίτσες.
Δεν χρειαζεται να φτιαξεις βαλιτσες.Ο Αθανασιου ηταν δικαστικος και μιλαει νομικα, δεν υπαρχει περιπτωση να τον καταλαβουν ζαιοι και λοιποι καθυστερημενοι.
Τι λες ρε βοθροκέφαλε; Γθικό είναι το ζργμα πρωτίστως. Ξεκάθαρα δηλώνει άποψη.
Μια ζωή ζώα είστε.
Ασε ρε τρυπιε :lol:
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
enaon

το αυτο βάτραχε αν λαδώσεις ένα αστυνόμο για να μην σε πιάσει για φόνο, που ειναι στο καθήκον του και θα του τα έδινες μόνο αν ήταν αστυνόμος, για να σου αρέσει. Δεν θα πάει στο πειθαρχικό του σώματος για την ποινή του, θα πάει στα δικαστήρια σαν αυτό που έκανε να μην προβλεπόταν απο το καθήκον του, νορμάλ πράγματα δηλαδή. όχι τρέλες.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

αν δεν βγει ο συριζα, ο στρατηγικος σχεδιαστης της καμπανιας τουλαχιστον γκουλαγκ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

under έγραψε: 12 Απρ 2019, 00:27
Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:37
under έγραψε: 11 Απρ 2019, 16:27 :lol:

Δεν χρειαζεται να φτιαξεις βαλιτσες.Ο Αθανασιου ηταν δικαστικος και μιλαει νομικα, δεν υπαρχει περιπτωση να τον καταλαβουν ζαιοι και λοιποι καθυστερημενοι.
Τι λες ρε βοθροκέφαλε; Γθικό είναι το ζργμα πρωτίστως. Ξεκάθαρα δηλώνει άποψη.
Μια ζωή ζώα είστε.
Ασε ρε τρυπιε :lol:
Και να αφήσω εγώ θα σας πιάσει η ιστορία. Σαπρόφυτο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
enaon

απο περιέργεια παιδιά, το βρίσκουμε και για άλλους λογικό αν παίρνουν μίζες να ελέγχουν τους εαυτούς τους, ή μόνο για πολιτικούς;. Οι γιατροί να ελέγχονται για φακελάκια απο το πειθαρχικό τους μόνο; Οι μηχανικοί; Όλοι θα έπρεπε να κάνουν αυτοέλεγχο μήπως και έγινε για καλό σκοπό ή μόνο οι πολιτικοί είναι λογικό εντελώς και αυτονόητο;
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

απ τα πιο ωραια χου ιζ χου νηματα για νεους χρηστες :lol:
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Για να πει τέτοια κουβεντα ο Αθανασιου και να επιμεινει σε αυτη, φανταζομαι τι γνωρίζει για την εποχη που ηταν στην κυβερνηση
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Beria έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:17
ST48410 έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:12
Beria έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:05 Αυτό λέμε ρε σεις
Ο τύπος είναι δικαστικός, αλλά είναι και πολιτικός τα τελευταία δέκα χρόνια.
Υπουργός ήταν.
Δεν μπορεί να μην κατάλαβε ότι η διατύπωση και η επιμονή στην συγκεκριμένη φράση θα δημιουργήσει εντυπωσεις.

Σοβαρά πιστεύετε ότι επιμένει μόνο και μόνο γιατί αυτή είναι η νομική διατύπωση;
Τον Αθανασίου δεν τον έχω παρακολουθήσει πολλές φορές για να ξέρω τα χούγια του, αν συνηθίζει δηλαδή να μιλάει όπως σκέπτεται αδιαφορώντας τι καταλαβαίνουν οι άλλοι. Μου κάνει εντύπωση η τόσο κακή διατύπωση από δικαστικό και παρακολούθησα το video έχοντας στο μυαλό μου το ερώτημά σου που έθεσες από την αρχή του νήματος. Από μια πρώτη ανάγνωση του video δεν διακρίνω μπηχτές για τον Λοβέρδο. Από την μέση του video και προς το τέλος ή αίσθηση είναι μάλλον νίπτω τας χείρας μου, που να ξέρω αν πήρε ή δεν πήρε άλλα ούτως ή άλλως αυτό έχει παραγραφεί. Περισσότερες μπηχτές άκουσα για την διαδικασία που ακολουθήθηκε από τους συναδέλφους του και για μεθόδευση. Αυτά κατάλαβα. Αν θέλετε πείτε κάποιο άλλο συγκεκριμένο σημείο που ενισχύει τις εντυπώσεις σας να το ξαναδώ.
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα;

Είναι τόσο φανερό ότι έχει πει τη αυτή τη φράση -ας δεχτούμε από κεκτημένη επαγγελματική ταχύτητα- σε εχθρικό μέσο, σε προεκλογική περίοδο, με το θέμα του Λοβέρδου ζεστό, που την ώρα ο δημοσιογράφος τον ξαναρωτά τι ακριβώς είπε έπρεπε να έχει αναδιατυπώσει πολιτικά.
Δεν το κάνει

Δεν είναι έλλειψη αντανακλαστικών
Δεν είναι θεσμικό κόλλημα
Ξέρει ότι αύριο θα είναι πρωτοσέλίδος
Ξέρει ότι προσφέρει πολύ κακή υπηρεσία στη προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ
και το ξαναλέει, με την ίδια διατύπωση
Επειδή όντως είναι όπως τα περιγράφεις και έχοντας ως δεδομένο την σαφέστατη γνώση του για την πολιτική αλλά και δικαστική φρασεολογία, νομίζω ότι η επιμονή του στα λεχθέντα οφείλεται σε δύο λόγους, συνδυασμένους ή μη.

α) είναι μια αμιγώς εγωϊστική αντίδραση, η άρνηση του να αποδεχθεί ότι ΑΥΤΟΣ έκανε λεκτικό ατόπημα.
β) γνωρίζοντας ότι αυτό που είπε έχει νομική εξήγηση, χρησιμοποιεί το γράμμα του νόμου αφήνοντας το αρνητικό πνεύμα της ασαφούς ερμηνείας να αιωρείται, επιτυγχάνοντας αφ' ενός μια προσωπική αποστασιοποίηση από το πρόσωπο του Λοβέρδου (ή οποιουδήποτε άλλου) διατηρώντας συγχρόνως αλώβητη τη δική ΤΟΥ σχέση με το δικαστικό σύστημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2019, 10:08
Beria έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:17
ST48410 έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:12

Επειδή όντως είναι όπως τα περιγράφεις και έχοντας ως δεδομένο την σαφέστατη γνώση του για την πολιτική αλλά και δικαστική φρασεολογία, νομίζω ότι η επιμονή του στα λεχθέντα οφείλεται σε δύο λόγους, συνδυασμένους ή μη.

α) είναι μια αμιγώς εγωϊστική αντίδραση, η άρνηση του να αποδεχθεί ότι ΑΥΤΟΣ έκανε λεκτικό ατόπημα.
β) γνωρίζοντας ότι αυτό που είπε έχει νομική εξήγηση, χρησιμοποιεί το γράμμα του νόμου αφήνοντας το αρνητικό πνεύμα της ασαφούς ερμηνείας να αιωρείται, επιτυγχάνοντας αφ' ενός μια προσωπική αποστασιοποίηση από το πρόσωπο του Λοβέρδου (ή οποιουδήποτε άλλου) διατηρώντας συγχρόνως αλώβητη τη δική ΤΟΥ σχέση με το δικαστικό σύστημα.
:str8jack:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 12 Απρ 2019, 00:20
δεν ειναι θέμα αντίληψης, ειναι παρανόησης νομιζω, αυτο σου εξηγώ αλλά δεν σου αρέσει. Καταλαβαίνω τι λές, νομίζω είναι λάθος, ρωτάω αν ειναι θέση δική σου αυτό το λάθος ή απλά μου λες του Αθανασίου και αφήνεις κενό να έχεις άλλη αύριο.
Ο βάτραχος έχει δίκιο. Ο Αθανασίου είπε ότι η δωροδοκία είναι μια πράξη που μπορεί να προκύψει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων/συμφωνιών που αφορούν στα καθήκοντα ενός υπουργού. Αυτό εννοούσε τουλάχιστον.

Και το είπε αυτό για να διευκρινήσει ότι ακόμη και αν γίνει δωροδοκία, αυτή υπάγεται στο πλαίσιο της πολιτικής ασυλίας, όπερ σημαίνει ότι η οποιαδήποτε έρευνα, κράτηση ή δίωξη πολιτικού για πράξη που έγινε κατά την τέλεση των καθηκόντων του είναι αντισυνταγματική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”