Nero έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:32 και θα τονίσω ξανα το πόσο μεγάλο τούβλο είσαι απο τη στιγμή που τόσες σελίδες δεν έχει καταλάβει καν ποια είναι η συζήτηση και τι υποστηρίζουν οι συνομιλητές σου. Τόσες σελίδες τζάμπα,κρίμα στον Νταρνάκα που σας φέρνει τα κατεβατά από τον Περσέα(σιγά την πηγή,τίποτα εγγλέζες θα το στησαν κι αυτό για να συκοφαντίσουν τομπολjιτισμο μας) και σε όλους τους υπόλοιπους προσπαθούν να σας απαντήσουν σοβαρά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομοφυλοφιλία από την αρχαιότητα έως σήμερα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ομοφυλοφιλία από την αρχαιότητα έως σήμερα
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
-
Nero
Εδω το χω μωρή,εδώ το χω αλλά δε θα το πω,δεν αξίζει το μπαν για πάρτι σουIsomnia έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:34Nero έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:32 και θα τονίσω ξανα το πόσο μεγάλο τούβλο είσαι απο τη στιγμή που τόσες σελίδες δεν έχει καταλάβει καν ποια είναι η συζήτηση και τι υποστηρίζουν οι συνομιλητές σου. Τόσες σελίδες τζάμπα,κρίμα στον Νταρνάκα που σας φέρνει τα κατεβατά από τον Περσέα(σιγά την πηγή,τίποτα εγγλέζες θα το στησαν κι αυτό για να συκοφαντίσουν τομπολjιτισμο μας) και σε όλους τους υπόλοιπους προσπαθούν να σας απαντήσουν σοβαράΜην κλαις, και γλειφιτζούρι θα σου πάρουμε
![]()
Σου ρίχνω το γάντι!Nero έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:35 Εδω το χω μωρή,εδώ το χω αλλά δε θα το πω,δεν αξίζει το μπαν για πάρτι σου![]()
Επειδη οι πιο πολλοι κανουν ντιμπεητ με τις κυριες και η κουβεντα ανακυκλωνεται
Αυτοι που λενε περι ομοφυλοφυλιας, τι γνωμη εχουν για την αποψη της περιορισμενης σεξουαλικης επαφης; (χωρις διεισδυση)
Αυτοι που λενε περι ομοφυλοφυλιας, τι γνωμη εχουν για την αποψη της περιορισμενης σεξουαλικης επαφης; (χωρις διεισδυση)
"Πινελάκιον".name έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:44 Επειδη οι πιο πολλοι κανουν ντιμπεητ με τις κυριες και η κουβεντα ανακυκλωνεται
Πάνος Σκουρλέτης
Δεν ρωτησα τι εκαναν, ρωταω αν το βρισκετε πιθανο συμφωνα με τις αρχαιες πηγες
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν είμαι, αλλά πρέπει κάπως να εκλογικεύσεις το ότι συνεχώς αποδεικνύεται ότι δεν έχουν βάση όσα λες. Το αστείο είναι πως νομίζεις ότι θα με προσβάλεις υποστηρίζοντας πως είμαι και δείχνει παράλληλα για ποιο λόγο κόπτεσαι να βγάλεις όλη την κλασικιστική βιβλιογραφία άχρηστη και πως πολεμούν την αρχαία Ελλάδα.Isomnia έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:33Ναι!
Απόδειξέ το!
Απόδειξέ το!
Απόδειξέ το!
Φέρε μου τις πηγές του Ντόβερ.
Το έκανα ήδη, ξανά και ξανά.
Σου έφερα ετυμολογία της λέξης από λεξικό. Εσύ δεν έφερες τίποτα για αυτά που ισχυρίζεσαι περί εξίς.
Τι να αποδείξω, πως δεν είμαι κλασικιστής; Δεν είμαι, από την αρχή νομίζω πως το έγραψα. Αν εσύ ήσουν, θα ήταν πολύ εύκολο να μου αλλάξεις γνώμη. Αν ήσουν θα μπορούσες πολύ εύκολα να γράψεις ένα μεστό κείμενο για οτιδήποτε.
Εσύ αμφισβητείς τον Ντόβερ και το βιβλίο του, ένα από τα πιο διάσημα σύγχρονα βιβλία για την αρχαία Ελλάδα, εσύ πρέπει να κάτσεις να γράψεις κείμενο που τον αποδομεί και να εξετάσεις τις πηγές του.
Και γενικότερα, κάνε έναν κόπο να απαντάς σε αυτά που σου λέει ο άλλος αν θες να αφιερώνουν οι άλλοι χρόνο για να συζητούν μαζί σου.
Φέρε μας πηγή για το παραπάνω, που το γράφεις συνέχεια. Όσο και να το επαναλαμβάνεις αλήθεια δεν θα γίνει.Isomnia έγραψε: 10 Μάιος 2018, 15:55 Άντε, για βοήθεια πάρτε αυτό για να προλαβαίνουμε τα εμφράγματα όπως έχω ήδη πει:
SEX = από το έξις. Η λέξη δασύνεται και η δασεία μετατρέπεται σε σίγμα και = s + έξις.
Μελετήστε και γλωσσολογία τώρα... Θα σας παραμορφώσω στο τέλος!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ξέρεις τι λένε στο χωριό μου;Φινγκόλφιν έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:49 Δεν είμαι, αλλά πρέπει κάπως να εκλογικεύσεις το ότι συνεχώς αποδεικνύεται ότι δεν έχουν βάση όσα λες. Το αστείο είναι πως νομίζεις ότι θα με προσβάλεις υποστηρίζοντας πως είμαι και δείχνει παράλληλα για ποιο λόγο κόπτεσαι να βγάλεις όλη την κλασικιστική βιβλιογραφία άχρηστη και πως πολεμούν την αρχαία Ελλάδα.
Το έκανα ήδη, ξανά και ξανά.
Σου έφερα ετυμολογία της λέξης από λεξικό. Εσύ δεν έφερες τίποτα για αυτά που ισχυρίζεσαι περί εξίς.
Τι να αποδείξω, πως δεν είμαι κλασικιστής; Δεν είμαι, από την αρχή νομίζω πως το έγραψα. Αν εσύ ήσουν, θα ήταν πολύ εύκολο να μου αλλάξεις γνώμη. Αν ήσουν θα μπορούσες πολύ εύκολα να γράψεις ένα μεστό κείμενο για οτιδήποτε.
Εσύ αμφισβητείς τον Ντόβερ και το βιβλίο του, ένα από τα πιο διάσημα σύγχρονα βιβλία για την αρχαία Ελλάδα, εσύ πρέπει να κάτσεις να γράψεις κείμενο που τον αποδομεί και να εξετάσεις τις πηγές του.
Και γενικότερα, κάνε έναν κόπο να απαντάς σε αυτά που σου λέει ο άλλος αν θες να αφιερώνουν οι άλλοι χρόνο για να συζητούν μαζί σου.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Κοινώς, δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Ζητάς από μένα να αποδείξω για σένα.
Απαντώ στον καθένα όπως του αξίζει. Παίρνεις ό,τι δίνεις. Δίκαια πράγματα.
-
Nero
Έχει φανεί εδώ και αρκετές σελίδες που μιλάνε για "αγγλίδες" και άλλα φαιδρά. Βασικά πιστεύουν ότι όλοι Άγγλοι κλασικιστές ήταν και είναι gay οπότε παραχάραξαν όλες τις αρχαίες πηγές απο κόμπλεξ,για να ισχυριστούν ότι όλοι οι αρχαίοι ήταν σαν αυτούς+ τους ζήλευαν οπότε παράλληλα με αυτό κατέστρεψαν εντελώς όλες τις αρχαίες πηγές αφού τις διάβασαν και ότι τρομερές σοφίες πήραν απο κει τις παρουσίασαν ως δικές τους,πάλι γιατί είναι κομπλεξικές αδερφές. Αυτά ακριβώς πιστεύουν. Μιλάμε για πολύ ψεκαέριο. ΤόνουςΦινγκόλφιν έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:49και δείχνει παράλληλα για ποιο λόγο κόπτεσαι να βγάλεις όλη την κλασικιστική βιβλιογραφία άχρηστη και πως πολεμούν την αρχαία Ελλάδα.
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω.Isomnia έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:54Ξέρεις τι λένε στο χωριό μου;
Εμφραγματάκι; Λες δηλαδή ότι το έβγαλα απ' το μυαλό μου; Για τόσο μεγάλη διάννοια με περνάτε;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:50 Φέρε μας πηγή για το παραπάνω, που το γράφεις συνέχεια. Όσο και να το επαναλαμβάνεις αλήθεια δεν θα γίνει.
Λίγο με νοιάζει αν το δέχεστε ή όχι.
Αν κόπτεστε τόσο πολύ, ψάξτε το. Όπως το βρήκα εγώ θα το βρείτε κι εσείς. Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα...
Τι είχες Γιάννη; ,τι είχα πάνταΦινγκόλφιν έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:55Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω.Isomnia έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:54Ξέρεις τι λένε στο χωριό μου;
Και το σταρ τρεκ καλό είναι, δες το!Nero έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:55Έχει φανεί εδώ και αρκετές σελίδες που μιλάνε για "αγγλίδες" και άλλα φαιδρά. Βασικά πιστεύουν ότι όλοι Άγγλοι κλασικιστές ήταν και είναι gay οπότε παραχάραξαν όλες τις αρχαίες πηγές απο κόμπλεξ,για να ισχυριστούν ότι όλοι οι αρχαίοι ήταν σαν αυτούς+ τους ζήλευαν οπότε παράλληλα με αυτό κατέστρεψαν εντελώς όλες τις αρχαίες πηγές αφού τις διάβασαν και ότι τρομερές σοφίες πήραν απο κει τις παρουσίασαν ως δικές τους,πάλι γιατί είναι κομπλεξικές αδερφές. Αυτά ακριβώς πιστεύουν. Μιλάμε για πολύ ψεκαέριο. ΤόνουςΦινγκόλφιν έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:49και δείχνει παράλληλα για ποιο λόγο κόπτεσαι να βγάλεις όλη την κλασικιστική βιβλιογραφία άχρηστη και πως πολεμούν την αρχαία Ελλάδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
The word homosexual is a Greek and Latin hybrid, with the first element derived from Greek ὁμός homos, "same" (not related to the Latin homo, "man", as in Homo sapiens), thus connoting sexual acts and affections between members of the same sex, including lesbianism.[20][21] The first known appearance of homosexual in print is found in an 1869 German pamphlet by the Austrian-born novelist Karl-Maria KertbenyΦινγκόλφιν έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:28Η Ινσόμνια έφερε αυτές τις λέξεις ως αντιπαραδείγματα στο ότι δεν υπήρχε αντίστοιχη λέξη του ομοφυλόφιλος. Εννοείς πως δεν είναι αρχαία λέξη, αλλά μεταγενέστερη;Nandros έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:211) Από το Λεξικό Liddell & Scott:
Δεν υπάρχει αναφορά της λέξης Αρσενοκοίτης.
Untitled.jpg
Untitled1.jpg
καταπύγων = κίναιδος.
2) Στο Λεξικό Σουίδα δεν υπάρχει αναφορά της λέξης Αρσενοκοίτης.
Καταπύγους = κίναιδους.
Έχει αναφερθεί ήδη και φαίνεται δεν διάβασες τα προηγούμενα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 49 Απαντήσεις