Ερμής έγραψε: 11 Απρ 2019, 21:12
η ηλεκτροκίνηση στη σημερινή της μορφή δεν είναι το μέλλον
Τι έχει η σημερινή μορφή; Degradation μπαταρίας αντιληπτό πάνω από τα 700κ χιλιόμετρα. Ένας "v8" μετά από τόσα χιλιόμετρα δεν θα σηκώνει ούτε ποτιστικη αντλία.
Εμβελειες των 300 χιλ. Φορτίσεις 30 λεπτών. Δε σε καταλαβαίνω. Θερμική προετοιμασια μπαταρίας πριν φτάσεις στον ταχυφορτιστη για να γεμίσει πιο γρήγορα. Βέβαια σχεδόν όλα όσα ανέφερα είναι
.... κόλπα της Τεσλα
Ηρεμία, πάντα κάποιος που έχει πάθος θα μπορεί να έχει κινητήρα να γουργουρίζει όπως θέλει, όπως μπορεί να έχει και πικάπ, όπως μπορεί να πηγαίνει και να βλέπει παλιά τρένα. Μια χαρά χόμπι είναι όλα, ότι αρέσει στον καθένα.
Άλλο αυτό όμως και άλλο το αυτοκίνητο ως μέσο μετακίνησης.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Last Veteran έγραψε: 11 Απρ 2019, 21:49
Τι έχει η σημερινή μορφή; Degradation μπαταρίας αντιληπτό πάνω από τα 700κ χιλιόμετρα. Ένας "v8" μετά από τόσα χιλιόμετρα δεν θα σηκώνει ούτε ποτιστικη αντλία.
Εμβελειες των 300 χιλ. Φορτίσεις 30 λεπτών. Δε σε καταλαβαίνω. Θερμική προετοιμασια μπαταρίας πριν φτάσεις στον ταχυφορτιστη για να γεμίσει πιο γρήγορα. Βέβαια σχεδόν όλα όσα ανέφερα είναι
.... κόλπα της Τεσλα
Πρέπει να είναι η μόνη κόντρα στην ιστορία που η μια πλευρά παίρνει θέση υπέρ χωρίς να έχει ίδια εμπειρία.
Απορώ πόσοι από τους υπέρμαχους των τεσλα έχουν μπει σε ένα τέτοιο έστω και σβηστό ή έστω πόσοι το έχουν δει live Στο δρόμο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 11 Απρ 2019, 22:31
Πρέπει να είναι η μόνη κόντρα στην ιστορία που η μια πλευρά παίρνει θέση υπέρ χωρίς να έχει ίδια εμπειρία.
Απορώ πόσοι από τους υπέρμαχους των τεσλα έχουν μπει σε ένα τέτοιο έστω και σβηστό ή έστω πόσοι το έχουν δει live Στο δρόμο.
Κανείς δε μίλησε για Τεσλα από το προηγούμενο ποστ σου μέχρι αυτό ρε μαν, τι κόλλημα είναι αυτό.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Για να μην μακρυγορω. Όταν παίρνω θέση σε κάτι είναι βάση προσωπικής εμπειρίας. Σε Τέσλα έχω υπάρξει μόνο συνοδηγός. Η εμπειρία μου λοιπόν σα συνοδηγός ήταν για γέλια και Κλαμματα. Αν αύριο αποκτήσω εμπειρία σαν οδηγός και μου αλλάξει άποψη θα είμαστε εδώ να το συζητήσουμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εχουν ομως μονοκυκλα.
και το έχω δει και λιβε στην γειτονιά, το σουβ κιολας, ήθελε να μάθει τί ειναι το μονόκυκλο, αλληλεγγύη.
ρώτα ρε ερμή και πόσοι έχουν v8, ίσως πρέπει να γράφεις μόνος σου