Αυτή τη θυμάμαι μικρός στην ΤΒ,τη σιχαινόμουνα απίστευτα και μου την έσπαγε το αντιχριστιανικό της μένος.ΕΡΤατζού από τις λίγες και βλέπω έχει περάσει και από το αθήνα 9.84ΦΜ που ήταν ο δημοτικός-ΔΥ βυσματοθάλαμος της ΝΔ.Μεγάλα νούμερα οι νεοδημοκράτες,παγκοσμίου βεληνεκούς.Μαυροβασίλης έγραψε: 11 Απρ 2019, 18:33καλά, δες τώρα τη κουλτουρομιλφάρα μποττομ μπητς που κάθεται προσοχή στο σουαγκ του Κούλη
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αντιζαίοι, μπέσα: γκροσσε κοαλιτσιον
Re: αντιζαίοι, μπέσα: γκροσσε κοαλιτσιον
- Μαυροβασίλης
σε κάθε περίπτωση και χωρίς να αποπροσανατολίσομε το νήμα, θα βοηθούσε ένα μπεστ οφ της εποχής που φιλοσοφούσε ηδυπαθώς με διαννοούμενους γερομπαμπαλήδες στη μεσονύκτια ζώνης της κρατικής κουλτούρας
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
πάντως ωραίος γκόμενος ο κούλης, άσχετο, μου βγήκε αυθόρμητα.
Τυχόν συγκυβέρνηση με το σύριζα ή τμήματός του σε ρόλο junior partner, θα οδηγήσει το συγκεκριμένο κόμμα σε διάλυση και μεσοπρόθεσμα σε πλήρη κυριαρχία της Ν.Δ.
Ο νταουλιέρης έκανε τραγικό λάθος/δώρο στη Ν.Δ. με την απλή αναλογική. Θα είναι μεγάλο λάθος να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο.
Ο νταουλιέρης έκανε τραγικό λάθος/δώρο στη Ν.Δ. με την απλή αναλογική. Θα είναι μεγάλο λάθος να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο.
- Dwarven Blacksmith
Τώρα που δεν έχουμε διεθνή πίεση, μπορούμε να κάνουμε και 5 εκλογές στη σειρά.
Αδιάφορο, οι συσχετισμοί οριακά θα αλλάξουν. Κάποια στιγμή, μετά από τις 5 εκλογές στη σειρά θα πρέπει να σχηματίσουν κυβέρνηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Απρ 2019, 21:42 Τώρα που δεν έχουμε διεθνή πίεση, μπορούμε να κάνουμε και 5 εκλογές στη σειρά.
Με απλή αναλογική, η συγκυβέρνηση είναι μονόδρομος με ό,τι τούτο συνεπάγεται για το σύριζα. Φυσικά θα έχει και η Ν.Δ. απώλειες, αλλά σε σχέση με τους άλλους έχει πιο συμπαγή εκλογική και κοινωνική βάση.
- Μαυροβασίλης
σε γραμμή ΒΒ Κινγκ ο Καμ, απαιτεί να συρθεί σε συγκυβέρνηση η συριζάρα

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Έλεος. Ούτε ένα αξιοπρεπές manspreading δεν έχει μάθει να κάνει ο φλωρούμπας και θέλει και να κυβερνήσει.
υγ. Γιατί ρε Βίκυ;
υγ. Γιατί ρε Βίκυ;
σε σχέση με όλους έχει τα πιο πιστά κοματόσκυλα νομίζω, αυτά με την κοινωνική βάση ειναι κουλτουριάρικα.kameron έγραψε: 11 Απρ 2019, 21:44 αλλά σε σχέση με τους άλλους έχει πιο συμπαγή εκλογική και κοινωνική βάση.
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχω κάτσει να μετρήσω έδρες αλλά νομίζω θα πέσει πολύ μέτρημα τότε και δε θα λέμε για μονόδρομο.kameron έγραψε: 11 Απρ 2019, 21:44Αδιάφορο, οι συσχετισμοί οριακά θα αλλάξουν. Κάποια στιγμή, μετά από τις 5 εκλογές στη σειρά θα πρέπει να σχηματίσουν κυβέρνηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Απρ 2019, 21:42 Τώρα που δεν έχουμε διεθνή πίεση, μπορούμε να κάνουμε και 5 εκλογές στη σειρά.
Με απλή αναλογική, η συγκυβέρνηση είναι μονόδρομος με ό,τι τούτο συνεπάγεται για το σύριζα. Φυσικά θα έχει και η Ν.Δ. απώλειες, αλλά σε σχέση με τους άλλους έχει πιο συμπαγή εκλογική και κοινωνική βάση.
Αυτά που γράφετε οι ψηφοφοροι του μιζαδώρου του Κούλη, υποθέτω ότι τα λέγατε και για το πασόκ. 
Life is a bitch
Life is a bitch
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Τη μέρα που θα ακούσω Βικάρα να διαβάζει τον Φετιχικό Χαρακτήρα της Τέχνης και την Οπισθοδρόμηση των ακουσμάτων του Αντόρνο στα ευρωέδρανα, θα έχω ολοκληρωθεί ως ανθρώπινη οντότητα.
Χωρίς τη συμμετοχή του δεύτερου κόμματος (αν αυτό έχει πάνω από 25%), δεν προκύπτει κοινοβουλευτική πλειοψηφία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Απρ 2019, 21:52
Δεν έχω κάτσει να μετρήσω έδρες αλλά νομίζω θα πέσει πολύ μέτρημα τότε και δε θα λέμε για μονόδρομο.
Ο νταουλιέρης έκανε μοιραίο λάθος με την α.α., αρκεί να το εκμεταλλευθούν οι αντίπαλοί του.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τί συγκυβέρνηση ρε αυνάνες; Στρατηγική ήττα δεν είπαμε; Έχασα κάποιο μέμο;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Λάθος, υπάρχει μια κατηγορία πιο πιστών (καλά, υπάρχουν και οι κουκουέδες, αλλά αυτοί είναι άλλη ιστορία).
Οι αντιδεκσοί, αυτοί που ψηφίζουν και θα ψηφίζουν την εκάστοτε αντιδεκσά, είτε λέγεται ΠαΣόΚ ή σύριζα ή αύριο κάτι άλλο. Και ακριβώς αυτούς είναι που θα χάσει ο σύριζα όταν/αν συγκυβερνήσει.