!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκυλοκλάμα στο crate
Re: Σκυλοκλάμα στο crate
Μπιζέλι αν δεις κανέναν να έχει βγάλει το σκύλο του βόλτα με αλυσίδα αρχίζεις τα υστερικά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ορέστης 35
Αυτοι που λενε οτι στερεις την ελευθερια του ζωου αν το βγαλεις βολτα με λουρι ειναι κατι μπαρμπαδες που βαριουνται να ασχοληθουν και τα αμολανε ετσι.Ερμής έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:56 Μπιζέλι αν δεις κανέναν να έχει βγάλει το σκύλο του βόλτα με αλυσίδα αρχίζεις τα υστερικά;
Και κάτι τρελές με λεφτά που όλη τους η σκέψη είναι τι κουμπιά θα κατεβάσουν και ποιον θα βρίσουν για να βγάλουν τα ψυχολογικά τους.
Γιατί θέλεις σώνει και ντε να βγάζεις ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με το δικό σου lifestyle και τη δική σου κοσμοθεωρία ότι έχουν ψυχολογικά;Ερμής έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:13 Και κάτι τρελές με λεφτά που όλη τους η σκέψη είναι τι κουμπιά θα κατεβάσουν και ποιον θα βρίσουν για να βγάλουν τα ψυχολογικά τους.
Τι προσπαθείς να καταφέρεις με αυτό;
Είχες ανοίξει και ένα άλλο νήμα και ασχολιόσουν με κάτι γνωστούς σου που είχαν σκυλιά και προσπαθούσες να ενοχοποιήσεις μια κατάσταση. Ποιον ήταν το νόημα αυτού του νήματος; Έψαχνες παρέα να κράζετε μαζί ανθρώπους που ακολουθούν διαφορετικό τρόπο ζωής από το δικό σας παρουσιάζοντάς τους ότι έχουν κάποιο πρόβλημα;
Έχεις την ανάγκη να επιδεικνύεσαι διαρκώς ότι εσύ είσαι ο μόνος φυσιολογικός;
Και αυτές οι μπηχτές που πετάς "αν με πιάνει υστερία όταν βλέπω σκύλο με αλυσίδα" τι είναι; Ψάχνεις για χειροκροτητές; Είπες κάτι έξυπνο;
Μήπως εσύ έχεις τελικά ψυχολογικά; Το έχεις ψάξει ποτέ πρώτα για τον εαυτό σου πριν στοχοποιήσεις τους άλλους;
Ο Διασκερφόσαρτος άνοιξε ένα νήμα για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει και μπήκα να του πω τη γνώμη μου και έπρεπε να μπεις πάλι εδώ να κράξεις για ένα άσχετο θέμα επειδή δεν γουστάρεις ανθρώπους που μιλάνε για τα σκυλιά τους;
Ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω.
Εντάξει τις ξέρουμε τις απόψεις σου για όσους ανθρώπους αγαπάνε τα ζώα. Γιατί θες συνέχεια να τις γνωστοποιείς; Έτσι για την κόντρα ή απλά θες να στάξεις χολή σε νήμα που ξέρεις ότι θα βρεις συμπαραστάτες;
Ωραία άντε και με έκραξες. Ε και;
Τι κατάλαβες;
Και στο φινάλε ακόμα και ψυχολογικά να έχουν όσοι αγαπάνε τα ζώα, εσύ τι ζόρι τραβάς;
Έχεις κάποιο πρόβλημα με όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα και βγαίνεις και τους κράζεις;
Πολύς κόσμος έχει ψυχολογικά προβλήματα. Έτσι κάνεις; Σου αρέσει να τους κοροϊδεύεις;
Τον Άγι τον παίρνω στην πλάκα και ξέρω το στυλάκι του αλλά εσύ φίλε μου φαίνεσαι να ενοχλείσαι από την ύπαρξη ανθρώπων που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου και θες να τους παρουσιάζεις ανώμαλους.
Ελπίζω να μην το κάνεις αυτό και σε άλλες κατηγορίες ανθρώπων που τυχαίνει να διαφέρουν από σένα γιατί εκτός του ότι είναι αγενές και άσχημο, χτυπάει και καμπανάκι ότι μάλλον κάποιος άλλος έχει ψυχολογικά για να ασχολείται συνεχώς με το τι κάνουν οι άλλοι στη δική τους προσωπική ζωή λες και πρέπει να σου δώσουν λογαριασμό.
Ελπίζω στο μέλλον να μην χρειαστεί να σου ξαναγράψω τα ίδια. Τις απόψεις μου τις ξέρεις, τις απόψεις σου τις ξέρω ... δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις συνεχώς απλά για την κόντρα επειδή αισθάνεσαι ότι δεν σε παίρνει να τα λες αλλού και νομίζεις ότι σε παίρνει να τα λες σε εμένα.
νομίζω θέλει λίγη παραπάνω ανάλυση, αφήνει κάποια κενά.
Noμίζω οτι θα αλλάξω άποψη για την χρησιμότητα του ηλεκτρικού κολάρου και της αλυσίδας με πνίχτη .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Που στην αρχή του νήματος έγραψα οτι η διαπίστωση μπορεί να είναι του κώλου. Το οποίο απέκρυψες εσκεμμένα ή δε ξέρεις να διαβάζεις. Δε ξέρω τι προτιμώ απο τα δύοbizeli έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:05Γιατί θέλεις σώνει και ντε να βγάζεις ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με το δικό σου lifestyle και τη δική σου κοσμοθεωρία ότι έχουν ψυχολογικά;Ερμής έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:13 Και κάτι τρελές με λεφτά που όλη τους η σκέψη είναι τι κουμπιά θα κατεβάσουν και ποιον θα βρίσουν για να βγάλουν τα ψυχολογικά τους.
Τι προσπαθείς να καταφέρεις με αυτό;
Είχες ανοίξει και ένα άλλο νήμα και ασχολιόσουν με κάτι γνωστούς σου που είχαν σκυλιά και προσπαθούσες να ενοχοποιήσεις μια κατάσταση. Ποιον
Εξήγησε μου για ποιο λόγο το έκανες, ουτως ώστε να σου απαντήσω και στα άλλα.
-
Ορέστης 35
Ολη η Ελλαδα ειναι ετσι. Μολις δειξεις στον αλλο οτι εισαι αδυναμος ή φοβασαι, επιτιθεται. Ειδικα ηλικιες ανω των 50.Ερμής έγραψε: 10 Μάιος 2018, 13:13 Και κάτι τρελές με λεφτά που όλη τους η σκέψη είναι τι κουμπιά θα κατεβάσουν και ποιον θα βρίσουν για να βγάλουν τα ψυχολογικά τους.
Δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς.Ερμής έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:14 Που στην αρχή του νήματος έγραψα οτι η διαπίστωση μπορεί να είναι του κώλου. Το οποίο απέκρυψες εσκεμμένα ή δε ξέρεις να διαβάζεις. Δε ξέρω τι προτιμώ απο τα δύο
Είχες ανοίξει ένα νήμα για κάποιους φίλους σου που ισχυριζόσουν ότι άλλαξαν συμπεριφορά επειδή πήραν σκύλο.
Να σου πω και την αλήθεια δεν ασχολήθηκα και ιδιαίτερα με το νήμα σου γιατί μου φάνηκε βαρετό και προβλέψιμο έτσι όπως εξελίχθηκε τελικά η συζήτηση. Χιλιοειπωμένες συζητήσεις.
Η απορία σου ποια είναι τώρα; Τι έκρυψα εσκεμμένα; Ούτε κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι.
έντιτ: Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Ούτε που θυμόμουν τι ακριβώς είχες γράψει. Όπως σου είπα δεν πολυέδωσα σημασία στο νήμα σου οπότε δεν απέκρυψα κάτι εσκεμμένα. Δε με ενδιαφέρει τι έγραφες ακριβώς πάντως σε είδα για άλλη μια φορά να ασχολείσαι με ανθρώπους που έχουν σκυλιά. Ψάχνεις συνεχώς αφορμές να ανοίγεις νήματα για να κράζεις άτομα που έχουν σκύλο ή αγαπούν τα ζώα και πετάς και καμιά ατάκα για το ξεκάρφωμα "ότι η διαπίστωση μπορεί να είναι του κώλου" για να μην σε παρεξηγήσουμε και να φαίνεσαι δίκαιος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bizeli την 10 Μάιος 2018, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ούτε μου κάνει εντύπωση, ούτε περίμενα να καταλάβεις.bizeli έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:22Δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς.Ερμής έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:14 Που στην αρχή του νήματος έγραψα οτι η διαπίστωση μπορεί να είναι του κώλου. Το οποίο απέκρυψες εσκεμμένα ή δε ξέρεις να διαβάζεις. Δε ξέρω τι προτιμώ απο τα δύο
Είχες ανοίξει ένα νήμα για κάποιους φίλους σου που ισχυριζόσουν ότι άλλαξαν συμπεριφορά επειδή πήραν σκύλο.
Να σου πω και την αλήθεια δεν ασχολήθηκα και ιδιαίτερα με το νήμα σου γιατί μου φάνηκε βαρετό και προβλέψιμο έτσι όπως εξελίχθηκε τελικά η συζήτηση. Χιλιοειπωμένες συζητήσεις.
Η απορία σου ποια είναι τώρα; Τι έκρυψα εσκεμμένα; Ούτε κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι.
Σου έκανα έντιτ πιο πάνω. Διάβασε.
Δεν φταίω εγώ αν δεν ξέρεις να χειρίζεσαι καλά τον γραπτό λόγο και δεν σε καταλαβαίνει ο συνομιλητής σου.
Αλλά όπως είδες προσπάθησα και έβγαλα άκρη τι εννοούσες.
δε με σπούδασε το ελ κράτος για να είμαι φιλόλογος, με σπούδασε για έμπορο και στη δουλειά μου είμαι απο τους καλύτερους στο είδος μου.bizeli έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:31Σου έκανα έντιτ πιο πάνω. Διάβασε.
Δεν φταίω εγώ αν δεν ξέρεις να χειρίζεσαι καλά τον γραπτό λόγο και δεν σε καταλαβαίνει ο συνομιλητής σου.
Αλλά όπως είδες προσπάθησα και έβγαλα άκρη τι εννοούσες.
Αν με σπούδαζε για δάσκαλο-καθηγητή και η αντίληψη μου ή η ικανότητα ανάγνωσής μου ήταν τόσο χαμηλή, τότε θα υπήρχε όντως σοβαρό θέμα.
Αυτά και σταματώ την τοξική κουβέντα, σφάξου με τα ρούχα σου αν θες.
- Cecily Anne
Φιδέμπορας;Ερμής έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:33
δε με σπούδασε το ελ κράτος για να είμαι φιλόλογος, με σπούδασε για έμπορο και στη δουλειά μου είμαι απο τους καλύτερους στο είδος μου.
Αν με σπούδαζε για δάσκαλο-καθηγητή και η αντίληψη μου ή η ικανότητα ανάγνωσής μου ήταν τόσο χαμηλή, τότε θα υπήρχε όντως σοβαρό θέμα.
Αυτά και σταματώ την τοξική κουβέντα, σφάξου με τα ρούχα σου αν θες.
άντεξα μερικά δευτερόλεπτα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
μόνο τα γαϊδούρια περιμένουν και τους κάνει εντύπωση, εδώ λέμε για σκύλους.