Ειναι μεγαλη αλλα αξιζει να τη δειτε.Δεν ενδεικνυται για συριζαιους και λοιπους καθυστερημενους.Spoiler : Δημητρακοπουλος ξεβρακωνει την Τουλουπακη,αποκαλυπτεται οτι ο Λοβερδος εχει κοστολογησει το επιμαχο φαρμακο 320 ευρω χαμηλοτερα σε σχεση με την τιμη που προτεινε ο ΕΟΦ και μεχρι τοτε πληρωνε το ελληνικο κρατος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκπομπη για Novartis
Εκπομπη για Novartis
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Re: Εκπομπη για Novartis
σιγά μην δούμε σκαι φίλε, πάμε και κάνουμε ένα τατοου νδ στο μέτωπο και τα διαβάζουμε από εσένα εδώ.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
enaon έγραψε: 11 Απρ 2019, 16:14 σιγά μην δούμε σκαι φίλε, πάμε και κάνουμε ένα τατοου νδ στο μέτωπο και τα διαβάζουμε από εσένα εδώ.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οταν εγραφα πριν για λοιπους καθυστερημενους ησουν ο πρωτος user που ειχα στο μυαλο μου.enaon έγραψε: 11 Απρ 2019, 16:14 σιγά μην δούμε σκαι φίλε, πάμε και κάνουμε ένα τατοου νδ στο μέτωπο και τα διαβάζουμε από εσένα εδώ.
Ευγε,number 1
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
αχα, αρα δεν είμαι ζάιος ε, είμαι στους λοιπούς ε; 
γιατί με έιχες στο μυαλό σου όμως, εγώ είμαι πολύ μαζεμένος και δεν ενοχλώ ποτέ νεοδημοκράτες, τί έκανα;
γιατί με έιχες στο μυαλό σου όμως, εγώ είμαι πολύ μαζεμένος και δεν ενοχλώ ποτέ νεοδημοκράτες, τί έκανα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση