Και εγώ, τώρα που τα ξεφορτώνονται οι Ευρωπαίοι και τα πουλάνε φτηνά.
Δεν με ενδιαφέρει που δεν θα μπορώ να κυκλοφορώ στο κέντρο της Αθήνας.
Και εγώ, τώρα που τα ξεφορτώνονται οι Ευρωπαίοι και τα πουλάνε φτηνά.
δεν ελπίζω βρε σε κάτι, παιχνίδι πρόβλεψης είναι, αν ελπίζω ειναι να ζήσω αρκετά να δω αν είχες δίκιο εσύ ή όχι
Ελπίζω και να ζήσεις αρκετά αλλά και να μην επιβεβαιωθείς
One of Germany’s legislative bodies has moved to ban petrol-powered cars in favour of electric vehicles by 2030.
The country’s Bundesrat, or Federal Council, passed a resolution late last week to only approve emission-free cars for use on the roads by 2030.
This would effectively phase out vehicles with internal combustion engines – which generate power through the hot gases produced by the burning of fossil fuels – from sale in 14 years’ time.
While the proposed ban would apply in Germany, the Bundesrat – which is similar to upper house bodies like the UK’s House of Lords – has called for the European Commission in Brussels to consider implementing it across the entire European Union.
Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό. Αν όμως με τα ηλεκτρικά οχήματα μπορέσουν να μπουν σε ξένες αγορές που μέχρι στιγμής είναι κλειστές το όποιο καθεστώς ισχυροποιείται παρά αποδυναμώνεται.Μηχανικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 16:01 Δηλαδή υπολογίζεις ότι και σε 20 και σε 30 χρόνια η Κίνα θα έχει το ίδιο καθεστώς;
Γιατί άμα γίνει καμιά επανάσταση, θα αλλάξει η χώρα.
στα σοβαρα, οχι. αλλα ουτε και οτι θα υπαρχουν το 50.
ηδη καποια απο τις εταιριες ενεργειας εχει ειδικο προγραμμα για αυτοκινητα.Μηχανικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:12 Μην τα ξαναλέμε, το μεγάλο πρόβλημα θα είναι οι πρίζες για φόρτιση, όχι το ίδιο το ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Σε πόσα χρόνια προβλέπετε στην Ελλάδα να έχουμε μερικά εκατομμύρια πρίζες φόρτισης που απαιτούνται;![]()
fixedΜηχανικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:17 Σε 10-20 χρόνια μερες μπορεί να έχουν βάλει πρίζες φόρτισης σε μεγάλα γκαράζ.
Στους δρόμους, ούτε σε 50 χρόνια. μερες.
σε ολους μας.Ερμής έγραψε: 11 Απρ 2019, 15:57
Οι ΜΕΚ μου έχουν χαρίσει απίστευτες και μοναδικές στιγμές, δε θα τους προδώσω εύκολα.