έλα, αφού το είχες παραδεχτεί στο παλιό πχορουμ ότι παλιά ψήφιζες πασοκ....Nandros έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:37Πάντως μειράκιο, σίγουρα είσαι ψεύτης και συκοφάντης.the comet the course the tail έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:34δεν είμαι κομματόσκυλο ρε παππούληNandros έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:26
Αλλά σαν κομματόσκυλο που είσαι, αδυνατείς να καταλάβεις πως άλλο είναι το πολιτικοποιημένος και άλλο το οπαδός κόμματος.![]()
έχεις πάθει πχορουμ και συ...
αριστερός μπορείς να πεις ότι είμαι και είναι ο λόγος που συμμετείχα στο νήμα.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
-
the comet the course the tail
Re: Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
Με αποχή από το '90, το '12 ψήφισα Τζήμερο. Και λοιπόν; Πώς έγινα παπανδρεϊκός είπαμε;the comet the course the tail έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:41έλα, αφού το είχες παραδεχτεί στο παλιό πχορουμ ότι παλιά ψήφιζες πασοκ....Nandros έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:37Πάντως μειράκιο, σίγουρα είσαι ψεύτης και συκοφάντης.the comet the course the tail έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:34 δεν είμαι κομματόσκυλο ρε παππούλη![]()
έχεις πάθει πχορουμ και συ...
αριστερός μπορείς να πεις ότι είμαι και είναι ο λόγος που συμμετείχα στο νήμα.![]()
![]()
![]()
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
οκ, εντάξει. αρκεί που το παραδέχτηκες...Nandros έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:54Με αποχή από το '90, το '12 ψήφισα Τζήμερο. Και λοιπόν; Πώς έγινα παπανδρεϊκός είπαμε;the comet the course the tail έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:41έλα, αφού το είχες παραδεχτεί στο παλιό πχορουμ ότι παλιά ψήφιζες πασοκ....![]()
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το "παπανδρεϊκός" ήταν χτύπημα κάτω από την μέση και γι αυτό άκουσες όσα σου πρέπουν.the comet the course the tail έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:58οκ, εντάξει. αρκεί που το παραδέχτηκες...Nandros έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:54Με αποχή από το '90, το '12 ψήφισα Τζήμερο. Και λοιπόν; Πώς έγινα παπανδρεϊκός είπαμε;the comet the course the tail έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:41έλα, αφού το είχες παραδεχτεί στο παλιό πχορουμ ότι παλιά ψήφιζες πασοκ....![]()
το '90 ήσουν βραζιλία;;;
Στην Βραζιλία '85-'90 και όταν διάβασα στο Ποντίκι για την κολεγιά ΝουΔούλας-ΚΚΕ το ΄89, που αμφότεροι ξέχασαν τα κονσερβοκούτια, με έπιασε αηδία και σιχτίρισα τους πάντες.
Είμαι μυστήριο τραίνο εγώ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτός μπορεί να ήταν παπανδρεϊκός πριν από σαράντα χρόνια. Εσάς τώρα ποιά είναι η δικαιολογία σας;the comet the course the tail έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:07ναι... μετά από δικές μου πιέσεις παραδέχτηκε ότι ήταν παπαντρεϊκός!ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:05Οντως?the comet the course the tail έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:04 που ψηφίζει νδ! ο οποίος στο παρελθόν ψήφιζε πασοκ!![]()
![]()
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μηχανισμός άμυνας για να μην τρώνε πολύ ξύλο. Οποιοσδήποτε άνθρωπος αγανακτίσει το σκέφτεται να τους αστράψει μια ανάποδη να κολλήσουν στον απέναντι τοίχο γιατί σιχαίνεται και δεν ξέρει τί μπορεί να κολλήσει από τα σάλια κλπ που μπορεί να πεταχτούν.Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
δεν μας έχει πάει το σκατό στην κάλτσα μήπως γίνουν τίποτα κάπιταλ, κάνα grexit και είμαστε ακόμα αριστεροί...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:32Αυτός μπορεί να ήταν παπανδρεϊκός πριν από σαράντα χρόνια. Εσάς τώρα ποιά είναι η δικαιολογία σας;the comet the course the tail έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:07ναι... μετά από δικές μου πιέσεις παραδέχτηκε ότι ήταν παπαντρεϊκός!![]()
Chainis έγραψε: 10 Απρ 2019, 11:14Πίπες.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Απρ 2019, 11:10Η αναγουλα για καποιον που δε φοραει κοστουμια προκαλειται σε συμπλεγματικα ατομα που αναζητουν λιγο σεβασμο μεσω της εμφανισης τους.Chainis έγραψε: 10 Απρ 2019, 10:50 Ρε Ναιδα, το να εχεις αξιοπρεπει εμφανιση, οτι σκατα και να εισαι, και να μην ερχεται αναγουλα σε οσους σε βλεπουν δεν ειναι χαρακτηριστικο των ανωμαλων η των λαμογιων μονο, ειναι κοινη πρακτικη ολου του κοσμου.
Πσσσσ. Και δεν εχω πιει και καφε ακομα![]()
Ποιος μίλησε για κοστούμι;
Από την γελοιογραφία του εικονιζόμενου μέχρι το κοστούμι υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα στάδια.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ενταξει υπαρχει φυσιολογικος ανθρωπος που δεν θα τον αποκαλουσε λετσο;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Δημοκράτης
όλα τα αρνητικά τα θεωρούν προτερήματα οι αριστεροί. Το να είσαι τεμπέλης, άφραγκος, αμόρφωτος, κλέφτης, πουστράκι, ναρκομανής είναι προτερήματα. Το να είσαι βρομιάρης είναι το λιγότερο
-
Al Bundy
Δημοκράτης έγραψε: 10 Απρ 2019, 22:45 όλα τα αρνητικά τα θεωρούν προτερήματα οι αριστεροί. Το να είσαι τεμπέλης, άφραγκος, αμόρφωτος, κλέφτης, πουστράκι, ναρκομανής είναι προτερήματα. Το να είσαι βρομιάρης είναι το λιγότερο
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
έχει και άλλους το ευρωψηφοδελτιο αν η αισθητική σου δεν αντέχειChainis έγραψε: 10 Απρ 2019, 22:30 Από την γελοιογραφία του εικονιζόμενου μέχρι το κοστούμι υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα στάδια.
https://www.iefimerida.gr/politiki/eyro ... dragasakis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 10 Απρ 2019, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και όμως φαίνεται πανέξυπνος άνθρωπος με ένα μυαλό να. Παίζει και να αποκωδικοποίησε τη στάμπα που έχει στο μπλουζάκι του.
Πέστα ρε επιστημονικέ διευθυντή.Σαμψών έγραψε: 10 Απρ 2019, 09:36 Λόγω κατάθλιψης. Ο ανθελληνισμός είναι μια αρρώστια-ομπρέλα που εμπεριέχει πολλές μικρότερες ψυχικές ασθένειες και παιδικά τραύματα.
Η κατάθλιψη είναι από τα βασικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση