Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2019, 20:59
Θα μπορούσες να μου πεις πως το υπολόγισες με βάση αυτό που παρέθεσες;
Γιατί εγώ βλέπω κοντά ένα 70% λευκούς άνδρες. Και επειδή οι άνδρες με τις γυναίκες στους σοβαρούς στρατούς δεν είναι 50-50 ξαναϋπολόγισε τα...
* Ενδιαφέρον είναι ότι στους πεζοναύτες, το βαρβάτο σώμα άμεσης επέμβασης, οι μαύροι είναι λιγότεροι και από τον πληθυσμό τους...
Είναι από 53% μέχρι 70% μ.ο 62% πες μαζί με τις γυναίκες.
Αλλά βλέπω κάτι είναι λάθος, άμα τα προσθέσεις όλα βγαίνει πολύ πάνω από 100%
Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Απρ 2019, 20:59
Θα μπορούσες να μου πεις πως το υπολόγισες με βάση αυτό που παρέθεσες;
Γιατί εγώ βλέπω κοντά ένα 70% λευκούς άνδρες. Και επειδή οι άνδρες με τις γυναίκες στους σοβαρούς στρατούς δεν είναι 50-50 ξαναϋπολόγισε τα...
* Ενδιαφέρον είναι ότι στους πεζοναύτες, το βαρβάτο σώμα άμεσης επέμβασης, οι μαύροι είναι λιγότεροι και από τον πληθυσμό τους...
Είναι από 53% μέχρι 70% μ.ο 62% πες μαζί με τις γυναίκες.
Αλλά βλέπω κάτι είναι λάθος, άμα τα προσθέσεις όλα βγαίνει πολύ πάνω από 100%
Πάμε πάλι τα μαθηματικά του δημοτικού.
Έχω 100 άτομα από τα οποία τα 20 είναι γυναίκες.
Το 50% των γυναικών έχουν μαύρα μαλλιά.
Το 80% των ανδρών έχουν μαύρα μαλλιά.
Τι ποσοστό των ατόμων έχουν μαύρα μαλλιά;
Α. 65%
Β. 74%
Και κάποιοι έχουν ακόμη την εθνικιστική ψευδαίσθηση ότι η χώρα τους έχει την απαραίτητη Στρατιωτική Ισχύ αποτροπής ή επιβολής εθνικών συμφερόντων.
Η ηλιθιότητα και η ημιμάθεια έχουν καταστρέψει την Ελλάδα.
Κάποιοι θέλουμε να ανεβεί η στρατιωτική ισχύ της χώρας για να παίξει μπάλα σοβαρά στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και στην Μέση Ανατολή με τα Πατριαρχεία . Μπορεί να το κάνει ακόμα και τώρα .Φτάνει να υπάρξει πολιτική βούληση αρχικά ότι πάμε να φτιάξουμε στρατό που θα πολεμήσει. Κάποιοι άλλοι αντιδράνε εντός της χώρας
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
hades έγραψε: 10 Απρ 2019, 15:02
Κάποιοι θέλουμε να ανεβεί η στρατιωτική ισχύ της χώρας για να παίξει μπάλα σοβαρά στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και στην Μέση Ανατολή με τα Πατριαρχεία . Μπορεί να το κάνει ακόμα και τώρα .Φτάνει να υπάρξει πολιτική βούληση αρχικά ότι πάμε να φτιάξουμε στρατό που θα πολεμήσει. Κάποιοι άλλοι αντιδράνε εντός της χώρας
Η προμήθεια μέσων για την παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο νομίζω μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη.
DIOMEDESGR έγραψε: 10 Απρ 2019, 14:58
Και κάποιοι έχουν ακόμη την εθνικιστική ψευδαίσθηση ότι η χώρα τους έχει την απαραίτητη Στρατιωτική Ισχύ αποτροπής ή επιβολής εθνικών συμφερόντων.
Η ηλιθιότητα και η ημιμάθεια έχουν καταστρέψει την Ελλάδα.
Φαντάσου να σκεφτόταν έτσι το Ισραήλ. Οτι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και να σηκώσει τα χέρια ψηλά επειδή είναι από παντού περικυκλωμένο από εχθρούς.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
hades έγραψε: 10 Απρ 2019, 15:02
Η προμήθεια μέσων για την παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο νομίζω μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη.
Προσωπικά δεν θεωρώ τπτ δεδομένο.Και κοιτόντας το ποιους έχει για συμβούλους και ποιους σκέφτεται να βάλει ο Κούλης στο Άμυνας απογοητεύομαι περισσότερο
Θα πω ότι κάτι άλλαξε πρώτον αν ανέβουν αισθητά οι δαπάνες και δεύτερον αν επιτέλους αποκτήσει βούληση η χώρα ότι ναι μπορεί να πάμε για πόλεμο ή θερμό επεισόδιο αν οι κόκκινες γραμμές μας παραβιαστούν .Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να τις πηγαίνουμε ποιο πίσω .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "