μίστερ μαξ έγραψε: 09 Απρ 2019, 17:29Ναι, το λες επειδη εισαι σαμαρόφωνο. Ο ανθελλινισμός υπάρχει προφανως στην ΝΔ του Κούλη, εστω και σε μικρούς θύλακες. Αλλο όνομα: Αντιγόνη Λυμπεράκη, ΜΚΟ SolidarityNow.πατησιωτης έγραψε: 09 Απρ 2019, 12:58Δεν υπάρχε κανείς ανθελληνισμός.Δεν ξέρω που ζεις αλλά ο Καιρίδης ήταν μόνιμος σχολιαστής στην καθημερινή πολιτική εκπομπή του Action24 επί 4 χρόνια και είναι δεξιότατος.Βασικά ήταν ο πιο δεξιός σχολιαστής σε μια έτσι κι αλλιώς δεξιά εκπομπή αλλά φυσικά με σύγχρονους όρους που η βλακοδεξιά που ψήφισε Καμμένο δεν μπορεί να αντιληφθεί ή εσκεμμένα παραποιεί.μίστερ μαξ έγραψε: 09 Απρ 2019, 12:20 Απαράδεκτο να μην ειναι στον Συριζα ο Καιριδης
https://deps.panteion.gr/images/keridis_cv_15_2_14.pdf
Στηρίζω τον ανθελληνισμό από οπου και αν προέρχεται.
Αυτό για τους Οθωμανούς ελέχθη ως περιγραφή της ελληνικής κοινωνίας,είναι αυτό που λέγεται και στην πιάτσα "φταίει η τουρκοκρατία" για διάφορα ανατολίτικα φαινόμενα.![]()
oldjedi, την άποψη σου παρακαλώ.
Παρακολουθω τον Καιριδη τωρα τελευταια , στο Action ...
Συμφωνω με καποια που λεει , αν και τα λεει με ακομψο τροπο , ωμα ...
Και εγω , υποστηριζω οτι λογω Τουρκοκρατιας , βρισκομαστε 100 χρονια πισω απο την Ευρωπη ... Και το λεω αυτο , γιατι εχω προσωπικη γνωση , απο οσα συμβαινουν στην Ολλανδια και την Νορβηγια ...
Δεν συμφωνω , με τον Καιριδη στο θεμα της παγκοσμιοποιησης ... Στο θεμα αυτο ο Καιριδης ειναι φανατικος οπαδος της και εγω , πολεμιος της ( οσο μπορω ) ...
Γενικα , πολυ δυσκολα θα αποφασιζα να τον ψηφισω ...