X2 γιουβεντους 1X μαντσεστερ
για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος γιατι αλλαζει συνεχεια σχηματα
αν θες παιξε κατακτηση τοτεναμ και 3αδα ή νικη ελλαδας στην γιουροβιζιον αφου κυνηγας τις μεγαλες αποδοσεις
X2 γιουβεντους 1X μαντσεστερ
Γενικά τον Ποκετίνο τον έχουν να προτιμά το 4-2-3-1, αλλά το επιλέγει μόλις στο 30% των αγώνων και μάλιστα όχι στους περισσότερους από τους δύσκολους. Είναι απρόβλεπτος και μαγκιά του.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Απρ 2019, 12:03 θα παιξει 5-3-2 στον επαναληπτικο και τελος
παιξτε κατακτηση τοτεναμ
μολις εχασες τα λεφτα σουTarkovsky έγραψε: 10 Απρ 2019, 12:53Γενικά τον Ποκετίνο τον έχουν να προτιμά το 4-2-3-1, αλλά το επιλέγει μόλις στο 30% των αγώνων και μάλιστα όχι στους περισσότερους από τους δύσκολους. Είναι απρόβλεπτος και μαγκιά του.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Απρ 2019, 12:03 θα παιξει 5-3-2 στον επαναληπτικο και τελος
παιξτε κατακτηση τοτεναμ
Σε 11 ματς χωρίς Κέιν φέτος έχει παίξει 7 διαφορετικά συστήματα: μπροστά και με 1 (6 φορές) και με 2, ενώ πίσω και με 4άδα (7 φορές) και με 3άδα - ποτέ όμως με 5.
Ότι και να επιλέξει αυτός, εγώ από την περασμένη βδομάδα έχω ποντάρει Σίτι για το Τσου Λου (@ 3,30) σε 3πλό παρολί και δεν βλέπω λόγο να προχωρήσω σε hedging. Καλή η Τότεναμ, αλλά ακόμα όχι αρκετή.![]()
Από γκολ πως τα βλέπεις;
περισσοτερα γκολ βλεπω στο ματς της γιουβεντουςΜπακάλης έγραψε: 10 Απρ 2019, 12:58Από γκολ πως τα βλέπεις;
Tarkovsky έγραψε: 10 Απρ 2019, 11:59 δίκαιο το 1-0 και μαγκιόρικο το γκολ (ούτε οφσάιντ, ούτε άουτ) - η Σίτι το έφαγε από την καταραμένη της θέση του αριστερού μπακ
Γιά μένα έχει αργήσει, περίμενα να ξεπεταχτεί νωρίτερα, κάποιο τίτλο τον δικαιούται, δεν έχει την υπερκατοχή της Σίτυ και την τρομοκρατία της Λίβερπουλ αλλά είναι υγιέστατη, χαίρεσαι να την βλέπειςTarkovsky έγραψε: 10 Απρ 2019, 11:59 εκεί μέσα η Τότεναμ έχει να σκίσει βάρδουλα και γενικά πάει για μεγάλα πράματα στο μέλλον - από του χρόνου όμως...
ναι, και θα είναι η πρώτη φορά
καλύτερα θα μου ερχόταν να έπαιζα Μαρινάκη για Πρόεδρο της ΔημοκρατίαςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Απρ 2019, 12:57ρεφαρε με τελικο τοτεναμ και τριαδα ελλαδα στην γιουροβιζιον
το 4-2-3-1 του λουτσεσκου που τα ξεκωλιασε όλα τα συστηματα μέσα- έξω πώς το είδες παικταρα μου;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Απρ 2019, 12:59περισσοτερα γκολ βλεπω στο ματς της γιουβεντους
τα γκολ ειναι ο πιο ευκολος τροπος να χασεις παντως
αν δεν βγουν τα συστηματα (1 ωρα πριν) δεν μπορω να πω τιποτε με σχετικη σιγουρια
αλλαζουν τα συστηματα μεσα στο ματς και ανατρεπονται ολα
την Τότεναμ τη θυμάμαι παραδοσιακά ως την φαντεζί ομάδα του Λονδίνου σε σχέση με Άρσεναλ, ΤσέλσιΜπίστης έγραψε: 10 Απρ 2019, 13:33Γιά μένα έχει αργήσει, περίμενα να ξεπεταχτεί νωρίτερα, κάποιο τίτλο τον δικαιούται, δεν έχει την υπερκατοχή της Σίτυ και την τρομοκρατία της Λίβερπουλ αλλά είναι υγιέστατη, χαίρεσαι να την βλέπεις
γενικά δεν αντιπαθώ συλλόγους, παρά μόνο προσωρινά για αγωνιστικούς λόγους (π.χ Γιούβε '80, '90) ή παρασκηνίου (Μαν. Γιού επί Φέργκι) ή μεταγραφικής αλαζονείας (Μπάγερν και Ρεάλ όταν ξοδεύουν αλόγιστα αλλά παίζουν το πουλί τους) ή συνεχόμενης κωλοφαρδίας (Μπάρτσα '00)Μπίστης έγραψε: 10 Απρ 2019, 13:33 ΥΓ : Δεν έχεις την κλασική αντιπάθεια γιά τους γείτονες; Γίνεται καμμιά φορά, στην Ιταλία πχ είμαι Λάτσιο χωρίς να αντιπαθώ την Ρόμα