κακως δεν αντιδρασατε. εγω μια καθηγητρια μου την εφτυσα στα μουτρα, μπροστα στην παρεα της.brb και tyt έγραψε: 10 Απρ 2019, 00:25Εγώ ευτυχώς που δεν πέτυχα τον δάσκαλο αλλιώς θα έκαναν λαλακία γιατί εννοείται ότι ήταν μεγαλύτερος και γιατί θα μαύριζα το ποινικό μητρώο μου.jason έγραψε: 10 Απρ 2019, 00:23Εγω πέτυχα στα 25 μου αυτον τον καριολη που μας χτυπούσε όλους με την βέργα στο δημοτικό και γελούσε , πήγα να τον στραβοστομιασω αλλά δυστυχώς τον λυπήθηκα έτσι που χε μαζευτεί σαν κατσαρίδαΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Απρ 2019, 00:12 Πρωτη Δημοτικου πηγα το 1987, στο 21ο Δημοτικο σχολειο Θεσσαλονικης.
Η δασκάλα μας ηταν 60 χρονών, ποντια και Δεξιά, δεν χαμπαριαζε τίποτα από την Αλλαγή.
Ήταν μια γυναίκα κακιά και σαδιστρια, με μια βέργα 2 χιλιόμετρα. Μας χτυπούσε εντελώς χωρίς λόγο,απλά γιατί γουσταρε.
Το αποτέλεσμα της τάξης ηταν απογοητευτικό.
Μια φορά θυμάμαι έσπασε το ποδι της και ήταν κατι σαν εθνική γιορτή, ήρθε αναπληρώτρια και μείναμε σοκαρισμένοι που υπήρχαν και νορμάλ δασκαλοι.
Α, θυμάμαι ήταν και θρασυδειλη. Όταν την στριμωξαν γονείς ,είπε πως δεν ακουμπησε ποτε παιδι
Με το παιδικο φιλοσοφικό μυαλό μου, θυμάμαι πως δεν την μισουσα,ούτε την φοβόμουν,μονο την περιφρονουσα που ήταν τοσο ηλίθια .
Λογικά τώρα δεν θα είναι στον Παράδεισο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα κάνατε αν ο δάσκαλος έδερνε άσχημα το παιδί σας;
Re: Τι θα κάνατε αν ο δάσκαλος έδερνε άσχημα το παιδί σας;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Υπερκουλτουριάρης
Καλώς δεν αντέδρασαν.Ασέβαστος έγραψε: 10 Απρ 2019, 09:07
κακως δεν αντιδρασατε. εγω μια καθηγητρια μου την εφτυσα στα μουτρα, μπροστα στην παρεα της.
Και εγώ όσο πετύχαινα εκείνη την παλιόγρια στον δρόμο, απλά την χαιρετούσα χωρίς πολλά-πολλά, ούτε χαρά, ούτε λύπη.
Θυμάμαι όμως κάτι παιδιά, μαθημένα με μια ραγιάδικη νοοτροπία, λίγα χρόνια αργότερα που βγήκε στην σύνταξη(θα πηγαίναμε γυμνάσιο) την είδαν στον δρόμο και ... έτρεξαν να την αγκαλιάσουν,ειδικά τα κορίτσια.
Η κυρά δασκάλα, με το ζόρι κρατήθηκε να μην τα φτύσει αυτή
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τωρα μου θυμισες την δασκαλα που ειχα στην τριτη δημοτικουΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Απρ 2019, 00:12 Πρωτη Δημοτικου πηγα το 1987, στο 21ο Δημοτικο σχολειο Θεσσαλονικης.
Η δασκάλα μας ηταν 60 χρονών, ποντια και Δεξιά, δεν χαμπαριαζε τίποτα από την Αλλαγή.
Ήταν μια γυναίκα κακιά και σαδιστρια, με μια βέργα 2 χιλιόμετρα. Μας χτυπούσε εντελώς χωρίς λόγο,απλά γιατί γουσταρε.
Το αποτέλεσμα της τάξης ηταν απογοητευτικό.
Μια φορά θυμάμαι έσπασε το ποδι της και ήταν κατι σαν εθνική γιορτή, ήρθε αναπληρώτρια και μείναμε σοκαρισμένοι που υπήρχαν και νορμάλ δασκαλοι.
Α, θυμάμαι ήταν και θρασυδειλη. Όταν την στριμωξαν γονείς ,είπε πως δεν ακουμπησε ποτε παιδι
Με το παιδικο φιλοσοφικό μυαλό μου, θυμάμαι πως δεν την μισουσα,ούτε την φοβόμουν,μονο την περιφρονουσα που ήταν τοσο ηλίθια .
Λογικά τώρα δεν θα είναι στον Παράδεισο
φθινοπωρο του 88 με τις μαζικες απεργιες των δασκαλων επι κοντογιαννοπουλου και η τυπισσα που ηταν φολα δεξια εκανε απεργοσπασια και απο ολοκληρο το δημοτικο ημασταν η μονη ταξη που εκανε μαθημα κανονικα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
που και που μαζευόμαστε reunion και κάτι χαζοχαρούμενα όλο να θυμούνται φάσεις με τους καθηγητές,
πέρασαν 30 χρόνια έχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, κι αυτά εκεί.
Ενηλικιωθείτε ρε γμτ
Ενηλικιωθείτε ρε γμτ
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ετσι ηταν εκεινα τα χρονια τα παιδια δεν ηταν γκευδες ,εκανες την μαλακια ,ετρωγες την φαπα σου ,δεν ηξερες μαθημα βεργα,τωρα...
ετσι εγιναν γκευδες θες να πεις, εμαθαν να υποτασσονται στη βια, χωρις να αντιδρουν.perseus έγραψε: 10 Απρ 2019, 11:44 Ετσι ηταν εκεινα τα χρονια τα παιδια δεν ηταν γκευδες ,εκανες την μαλακια ,ετρωγες την φαπα σου ,δεν ηξερες μαθημα βεργα,τωρα...
ενω σημερα, ομορφα πραγματα, αντρικεια, αμα σηκωσει χερι η βεργα ο δασκαλος, σηκωνει και ο μαθητης την καρεκλα και του την φοραει κολλαρο, οπως πρεπει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
δεν πατάω ποτέ. Και μάλιστα την τελευταία φορά που με πήρε τηλέφωνο μία πρώην συμμαθήτρια για το reunion αφού πρώτα απόρησα πού στο διάολο βρήκε το τηλέφωνό μου της εξήγησα ότι δεν πατάω και μετά έκανα την αυτοκριτική μου κατ' ιδίαν. Συγκεκριμένα θυμήθηκα πόσο πολύ είχα χαρεί όταν τελείωσε το σχολείο για το λόγο ότι δε θα χρειαζόταν ποτέ να ξαναμιλήσω σε όλες αυτές τις φάτσες και μετά θυμήθηκα ότι δέκα χρόνια μετά ξαφνικά άρχισαν να με κάνουν αδδ στο Facebook και βρέθηκα να με απασχολούν οι φάτσες τους τουλάχιστον 10 λεπτά τη μέρα.Athos έγραψε: 10 Απρ 2019, 10:59 που και που μαζευόμαστε reunion και κάτι χαζοχαρούμενα όλο να θυμούνται φάσεις με τους καθηγητές,
Ενηλικιωθείτε ρε γμτ
Έτσι έπεσε η πρώτη γενοκτονία και από 212 φίλους βρέθηκα με ~150. Τώρα τους έχω βελτιστοποιήσει σχετικά στους 128, θέλω μέχρι το καλοκαίρι να είναι διψήφιος.
- perseus
Παπσε ντιντηΑσέβαστος έγραψε: 10 Απρ 2019, 12:49ετσι εγιναν γκευδες θες να πεις, εμαθαν να υποτασσονται στη βια, χωρις να αντιδρουν.perseus έγραψε: 10 Απρ 2019, 11:44 Ετσι ηταν εκεινα τα χρονια τα παιδια δεν ηταν γκευδες ,εκανες την μαλακια ,ετρωγες την φαπα σου ,δεν ηξερες μαθημα βεργα,τωρα...
ενω σημερα, ομορφα πραγματα, αντρικεια, αμα σηκωσει χερι η βεργα ο δασκαλος, σηκωνει και ο μαθητης την καρεκλα και του την φοραει κολλαρο, οπως πρεπει.
Αν πήγαινες στο reunion και τους έλεγες ότι ψηφίζεις Σύριζα, θα σε πλάκωναν στις φάπες.foscilis έγραψε: 10 Απρ 2019, 12:53 δεν πατάω ποτέ. Και μάλιστα την τελευταία φορά που με πήρε τηλέφωνο μία πρώην συμμαθήτρια για το reunion αφού πρώτα απόρησα πού στο διάολο βρήκε το τηλέφωνό μου της εξήγησα ότι δεν πατάω και μετά έκανα την αυτοκριτική μου κατ' ιδίαν. Συγκεκριμένα θυμήθηκα πόσο πολύ είχα χαρεί όταν τελείωσε το σχολείο για το λόγο ότι δε θα χρειαζόταν ποτέ να ξαναμιλήσω σε όλες αυτές τις φάτσες και μετά θυμήθηκα ότι δέκα χρόνια μετά ξαφνικά άρχισαν να με κάνουν αδδ στο Facebook και βρέθηκα να με απασχολούν οι φάτσες τους τουλάχιστον 10 λεπτά τη μέρα.
Το καλοκαίρι έχω και εγώ reunion.
-
the comet the course the tail
2 φορές μας δείραν σαν παιδιά δημοτικού για παιδαγωγικούς σκοπούς. την πρώτη στο δημοτικό, γιατί είχαμε κάνει κάποια αταξία που δεν θυμάμαι. μας έβαλαν σε σειρά με παρατεταμένη παλάμη και μας χτύπησαν με βέργα. εγώ τραβήχτηκα και δεν με πέτυχε. την δεύτερη φορά στο ιερό, ο παπάς, μας έστησε στη σειρά για χαστούκι, γιατί είχαμε μπαχαλέψει το νάμα και τις λειτουργιές και μας πήρε χαμπάρι. πάλι τραβήχτηκα πίσω και την γλίτωσα. 
καρμπόνthe comet the course the tail έγραψε: 10 Απρ 2019, 13:44 στο δημοτικό, γιατί είχαμε κάνει κάποια αταξία που δεν θυμάμαι. μας έβαλαν σε σειρά με παρατεταμένη παλάμη και μας χτύπησαν με βέργα. εγώ τραβήχτηκα και δεν με πέτυχε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Οι άντρες δεν φοβούνται βρε.vagabondo έγραψε: 10 Απρ 2019, 14:38καρμπόνthe comet the course the tail έγραψε: 10 Απρ 2019, 13:44 στο δημοτικό, γιατί είχαμε κάνει κάποια αταξία που δεν θυμάμαι. μας έβαλαν σε σειρά με παρατεταμένη παλάμη και μας χτύπησαν με βέργα. εγώ τραβήχτηκα και δεν με πέτυχε.![]()
Τεντώνουν άφοβα το χέρι.
Ρε νιουφηδες, όλοι το 80 πήγατε σχολείο;
Του ΠΑΣΟΚ είσαστε όλοι;
Του ΠΑΣΟΚ είσαστε όλοι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν είχαν δει επιθεωρητή στη τάξη τους.
Τώρα που το θυμήθηκα, θα το βάλω στο νήμα με τους παλιούς.
- perseus
Ερχόταν ο επιθεωρητης και η δασκαλα ηταν ετοιμη να παθει εγκεφαλικο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 567 Προβολές