Naida έγραψε: 08 Απρ 2019, 20:05
Ορέστης 35 έγραψε: 08 Απρ 2019, 19:56
Naida έγραψε: 08 Απρ 2019, 19:52
Ορέστη , ε Ορέστη
Για ακουστε την προταση μου πρωτα! Εγω θα καθομαι σπιτι και θα κανω ολες τις δουλειες του σπιτιου, θα μαγειρευω κλπ. Εσεις θα ερχεστε κουρασμενες απο τη δουλεια, θα ξεκουραζεστε, θα σας σερβιρω ζεστο φαγακι, και μετα θα με βγαζετε βολτα. Το βραδυ θα βλεπουμε νετφλιξ στον καναπε.
Θα μας κάνεις και μασαζάκι στα πόδια και μετά εγώ με το κουλούρι θα ξαπλώνουμε στην κρεββατάρα κι εσύ δίπλα στο χαλάκι;
Οχι θα εχω δικο μου σκυλοσπιτο.
Σοβαρα τωρα, θα εχει τουλαχιστον 2 υπνοδωματια το σπιτι.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Απρ 2019, 20:10
Naida έγραψε: 08 Απρ 2019, 20:05
Ορέστης 35 έγραψε: 08 Απρ 2019, 19:56
Για ακουστε την προταση μου πρωτα! Εγω θα καθομαι σπιτι και θα κανω ολες τις δουλειες του σπιτιου, θα μαγειρευω κλπ. Εσεις θα ερχεστε κουρασμενες απο τη δουλεια, θα ξεκουραζεστε, θα σας σερβιρω ζεστο φαγακι, και μετα θα με βγαζετε βολτα. Το βραδυ θα βλεπουμε νετφλιξ στον καναπε.
Θα μας κάνεις και μασαζάκι στα πόδια και μετά εγώ με το κουλούρι θα ξαπλώνουμε στην κρεββατάρα κι εσύ δίπλα στο χαλάκι;
μας βλέπω να μας σουτέρνει από το κρεβάτι κι εμείς να την βγάζουμε στο χαλί.
αλλά δε πειράζει θα του πάρουμε δώρο βελέντζα και θα καθόμαστε τα 2 μας χάμω..και θα παίζουμε και θα κάνουμε και μασαζάκι η μια στην άλλη,βασικά εγω θα σε τρίβω,και αστον τον Ορέστη στην κρεβατάρα του.
Καλα αμα θελετε να ξαπλωνετε στη βελετζα και να τριβεστε δεν εχω προβλημα, αλλα θα εχω δωματια κανονικα με κρεβατια και ολα τα κομφορ. Στο ΙΚΕΑ βρισκεις τα παντα και οικονομικα.