Last Veteran έγραψε: 05 Απρ 2019, 23:25
Δεν έχω τηλεόραση προς το παρόν και δεν πρόκειται ποτέ να βάλω νοβα-οτετβ για να μην κολλάω με τα ντοκιμαντέρ. Ένα νετφλιξ έχω στο κινητο μου απ' το λογαριασμό του αδελφού μου.
Περίμενε να βγει, να παιχτεί κ θα στα γράψω εγώ. 50 γιουρα. Το στικάκι μέσα στην τιμή, όπως κ η αποστολη με κούριερ. Το κατάστημα παρέχει κ απόδειξη πλερωμης.
Δεν έχω μετρητά, θα σε πληρώσω με μισό κιλό german silver.
Ναλεγες κάνα σουβλάκι, να μεριχνες... το ίδιο θα σου στοίχιζε!
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Απ' ό,τι είδα από το τρέηλερ (τόσο άντεξα) δε νομίζω.
Πιστεύεις ότι η ταυτόχρονη ανάγνωση των δράκων της χρυσαλλιδας και του Ντανου μπορεί να προκαλέσει μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες; ή απλά μια απότομη πτώση του iq κατά 50 τα εκατό;
Πιστεύεις ότι η ταυτόχρονη ανάγνωση των δράκων της χρυσαλλιδας και του Ντανου μπορεί να προκαλέσει μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες; ή απλά μια απότομη πτώση του iq κατά 50 τα εκατό;
Θα το θέσω απλά. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος κάποιος στις επόμενες εκλογές να ψηφίσει δημοπραττικό τόξο. Ακόμα και σύριζα, πχ.
Γνωρίζεις και συ από german silver;
Μπορεί να κοστίζει όσο ένα σουβλάκι αλλά είναι γυαλιστερό.
Και το σουβλάκι αν είναι μες το λίπος γυαλιστερό είναι!
Έλα τσωπα. Θα στα στείλω χωρίς αντάλλαγμα!
Το σουβλάκι τρώγεται και χάνεται, το γερμ ασημι όμως το χεις και απολαμβάνεις τη γυαλάδα του για πάντα.
Last Veteran καλησπέρα.
Κάνεις λάθος.
Με τον καιρό χάνει την γυαλάδα του και μαυρίζει και πρέπει να το γυαλίζεις με ειδική κρέμα.
Όσω για το σουβλάκι που τρώγεται, δεν χάνεται.
Επιστρέφει στην φύση επεξεργασμένο.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Και το σουβλάκι αν είναι μες το λίπος γυαλιστερό είναι!
Έλα τσωπα. Θα στα στείλω χωρίς αντάλλαγμα!
Το σουβλάκι τρώγεται και χάνεται, το γερμ ασημι όμως το χεις και απολαμβάνεις τη γυαλάδα του για πάντα.
Last Veteran καλησπέρα.
Κάνεις λάθος.
Με τον καιρό χάνει την γυαλάδα του και μαυρίζει και πρέπει να το γυαλίζεις με ειδική κρέμα.
Το καθαρό ασημι χάνει την γυαλάδα του. Το german silver με νικελια, ατσαλια και ότι άλλο, δεν νομίζω.
Last Veteran καλησπέρα.
Κάνεις λάθος.
Το καθαρό ασημι χάνει την γυαλάδα του. Το german silver με νικελια, ατσαλια και ότι άλλο, δεν νομίζω.
Εγώ είχα πάρει από την Sparkasse και μαύρισαν.
Εσύ νόμιζε ότι θέλεις.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν